Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Apakah warna Galaxy Note kesayangan anda?
Hitam Menawan 296 49.50%
Putih Memukau 302 50.50%
Voters: 598. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 19-11-2011, 12:48 AM
kasmarol kasmarol is offline
Super Active

kasmarol's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2008
Location: terengganu
Posts: 9,876
Thanks (Received): 53
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bile la nk terjual N9 ni,dh x sabar nk rembat benda ni
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 19-11-2011, 12:49 AM
labuharry labuharry is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 207
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku just nak tau sgnote ni cepat panas ke mcm sgs2? pastu bapa lama leh thn sebab aku dongar sgs ngan sgs2 ni batery cepat abih
Reply With Quote
  #23  
Old 19-11-2011, 12:54 AM
Zordeck Zordeck is offline
Super Active

Zordeck's Avatar
 
Trader Rating: (63)
Join Date: Aug 2009
Location: Somewhere
Posts: 9,901
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by labuharry View Post
aku just nak tau sgnote ni cepat panas ke mcm sgs2? pastu bapa lama leh thn sebab aku dongar sgs ngan sgs2 ni batery cepat abih
Kalo men game memang copek abis bang oiii
Cube beli dan rase feel tu, kalo asyk dgr org tu ckp, org ni ckp, sampai tak sudah tak terbeli jugk t..
__________________

Reply With Quote
  #24  
Old 19-11-2011, 01:00 AM
labuharry labuharry is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 207
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Zordeck View Post
Kalo men game memang copek abis bang oiii
Cube beli dan rase feel tu, kalo asyk dgr org tu ckp, org ni ckp, sampai tak sudah tak terbeli jugk t..
haha..logik gak tu. papahal relek lu tengok apa yg kurang kat note neh sebab baru kuar.
Reply With Quote
  #25  
Old 22-11-2011, 08:25 AM
nu4r618 nu4r618 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 34
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

takde update ke dari member2 yg dah guna..tgh survey2 nak angkat satu..
Reply With Quote
  #26  
Old 22-11-2011, 08:28 AM
[email protected] amy@promatt is offline
CG Top Poster Club

amy@promatt's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2009
Location: www.lelongbank.com
Posts: 20,011
Thanks (Received): 446
Likes (Received): 10
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nu4r618 View Post
takde update ke dari member2 yg dah guna..tgh survey2 nak angkat satu..
relax2 jer..jgn kelam kabut.....tpi klu giler gadget boleh la beli masa tgh panas nie....
__________________
Reply With Quote
  #27  
Old 22-11-2011, 10:04 AM
qarzza qarzza is offline
Active Plus

qarzza's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2008
Location: Ampang
Posts: 4,376
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

tak termampu lagi... T_T
__________________
######################
Reply With Quote
  #28  
Old 22-11-2011, 07:28 PM
faizal faizal is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 737
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Standard price 2299..temasuk screen protecton n casing ori..kalu dlm mudah 2199 tp x temasuk casing..
Reply With Quote
  #29  
Old 23-11-2011, 07:16 AM
Tamindari Tamindari is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,071
Thanks (Received): 87
Likes (Received): 0
Active Level
Default

banyak stok kah sekarang?

nak beli satu la

tapi nak guna kad kredit 0 interest 36 bulan ada ka
__________________
aku ambil ilmu yg Haq saja tau dari korang yg batil aku pulangkan pada korang.


sistem pemerintahan khalifah dengan ILMU HAQ patut naik yang lain wajar turun tahta.
Reply With Quote
  #30  
Old 23-11-2011, 08:57 AM
azrul7238 azrul7238 is offline
CG Top Poster Club

azrul7238's Avatar

 
Trader Rating: (77)
Join Date: Jan 2011
Posts: 24,811
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

aiseh.....rege dia lagi mahal dari GT 10.1.....huhu....

nak beli GT-N ni or GT 10.1 ye....penin memikirkan....huhu
__________________
THE BEST VPS FOR FX TRADER

https://secure.gempakbox.net/aff.php?aff=155
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold