Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,294
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,473
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,261
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-10-2011, 12:17 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,827
Poster Rank: #201
Thanked 14 Times
Active Level
Default VITAMIN untuk Tokay gecko / pokke / tekek / tokek bintik merah CEPAT BESAR!

Dapatkan vitamin untuk merangsang tumbesaran tokek. Diperbuat daripada 100% bahan semula jadi dan terbukti lulus ujian kesihatan mengikut kriteria international buyer. Terdapat beberapa pelanggan kami yang membeli untuk menaikkan berat tokek yang telah susut akibat perjalanan jauh ataupun akibat urusan timbang menimbang yang dilakukan secara berlebihan ketika urusan jual beli. Sebagai contoh, ada yang tokek berat 350g, timbang punya timbang punya timbang sampai 5-6 kali, broker sampai 10 lapis, last2 buyer tak ada, tokek stress, berat susut, owner gigit jari Jadi owner itu tadi membeli vitamin saya ini untuk menaikkan berat tokeknya semula. Alhamdulillah, dgn izin Allah, tokek beliau sihat, aktif dan tidak stress malah bertambah selera makan dan berjaya mendapatkan berat asal semula

Satu set merangkumi 3 jenis vitamin iaitu 2 jenis serbuk dan satu jenis cecair.
Fungsi 3 jenis vitamin ini berbeza setiap satu darinya.


- Serbuk 1 : menaikkan selera makan tokek dan memberi zat tambahan yang diperlukan untuk merangsang tumbesaran. Ada customer yang kata, apabila di beri makan bersama vitamin ini kepada tokek beliau, tokeknya umpama sentiasa lapar dan makan tak kenyang kenyang!
- Serbuk 2 : merangsang tumbesaran tulang yang sihat dan seimbang, agar tokek tidak menjadi bantut atau boxer (pendek + gemuk). Sebaliknya tokek akan jadi panjang dan lebar
- Cecair 3 : menenangkan tokek agar tidak tertekan/stress. Ini yang paling penting dan menjadi sebab utama kenapa adakalanya tokek belaan saudara semua mati. bila tokek stress, ia mogok dan takmau makan. bila tak makan, lama2 mati ler... *Tips : tokek yang stress warnanya gelap. Tokek yang saya bagi makan vitamin semuanya berwarna cerah dan cantik


Penghantaran dibuat ke seluruh semenanjung, sabah & sarawak melalui PosLaju Malaysia (1 - 2 hari dah sampai). 1 bulan boleh capai berat anggaran purata 1g hingga 25g (*MAKSIMUM).
*kadar pertumbuhan tokek dipengaruhi pelbagai faktor seperti jantina, jenis pemakanan, tempat tokek dipelihara & sebagainya.
Vitamin hanya bertindak sebagai perangsang tumbesaran.
Mengikut testimonial pengguna, kadang kala berat tokek naik 5 gram, ada kalanya 15 gram sebulan dan ada juga yang naik 25 gram.
Sila tinggalkan pesanan ringkas (SMS) jika tidak dapat menghubungi saya 013-2072981 -AZRY- Satu Set dijual pada harga RM150 sahaja

Last edited by [V]endetta; 30-06-2012 at 08:22 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-10-2011, 12:18 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,827
Poster Rank: #201
Thanked 14 Times
Active Level
Default Valued customer

POSLAJU

Shaipol Anuar - ED969776615MY
Safarrizal - ED950748590MY
Narayanan - ED972655532MY
Muftar - ED945234169MY
Yusnizam - ED945234172MY
Ibrahim - ED969776575MY
Nor Hadi - ED969776601MY
Mohd Hapfiz - ED969776632MY
Mohd Hapfiz - ED972655020MY
Nik Ahmad - ED972652805MY
Wan Aizudin - ED972652788MY
Mohd Zamri - ED972656665MY
Mohd Falihin - ED006187618MY
Hisham - ED969776592MY
Ibrahim Hasan - ED964013205MY
Nor Halim - EM022213245MY
Ahmad Hamizan - EM042280160MY
Shahriman - EM044733852MY
Muhd Fahmi - EN467008157MY
Ryan Low - EN490056298MY (Broker Penipu)
Oon Tong Chye - EN490056275MY (Owner ladang tokek di Thailand)
Awg Asri - EN489899549MY
Nazli Yaacob - EN489899566MY
Amirah - ED945232004MY
Kamarul - ED945233322MY
Raja Khairul - ED945235535MY
Ahmad Fazdli - ED959758767MY
Nor Ain - ED929375962MY
Hani - ED929993885MY
Hafiz - EM044209115MY
Amy - EM179313495MY
Shafizie - EM044628386MY
Amira - EM179046401MY








C.O.D.

Ada lebih daripada 10 pelanggan yang Cash On Delivery (COD) termasuk lah salah seorang daripadanya adalah owner/admin www.duitlepak.com (MOHD NORAZIZI BIN AZIZ) yang menjual indicator forex proscode teda kekekekekeke
dan sorang lagi rem.billion CG (terima kasih kome )



Di atas ini saya senaraikan pembeli vitamin dari saya. Anda boleh PM saya untuk no. telefon mana-mana sahaja di antara mereka. Saya akan berikan, kemudian anda boleh tanya sendiri bagaimana POWER ke tidak produk saya jual pada mereka ini
Alhamdulillah, sehingga kini tiada seorang pun yang komplen atau mengadu pada saya. Takda tokek yang mati akibat vitamin ini, tiada tokek yang direject oleh buyer akibat vitamin ini juga. Semuanya sukses!











Last edited by [V]endetta; 25-10-2011 at 04:45 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 10-10-2011, 12:20 AM
shiditrader shiditrader is offline
Super Active Member

shiditrader's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2010
Location: KoTa BhArU
Posts: 4,876
Poster Rank: #737
Thanked 9 Times
Active Level
My Mood:
Default

produk terbaik dr TT untk tokek...
tokek emas boleh bg vitamin ni x?
__________________
FOREX IS MY LIFE!!!
Reply With Quote
  #4  
Old 10-10-2011, 12:27 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,827
Poster Rank: #201
Thanked 14 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shiditrader View Post
produk terbaik dr TT untk tokek...
tokek emas boleh bg vitamin ni x?
tokek batu pun customer saya bagi makan, takda hal punya
jap lagi saya update smua customer2 saya . ada simpan resit pos laju dorang... ingatkan nk boh no. telefon skali. tapi takut dorang marah sebab sebarkan no. telefon sesuka hati... kalau tak , boleh korang tanya testimoni dari pengguna itu sendiri
Reply With Quote
  #5  
Old 10-10-2011, 12:40 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,827
Poster Rank: #201
Thanked 14 Times
Active Level
Default

bump satu kali
Reply With Quote
  #6  
Old 10-10-2011, 01:42 AM
nazir5481 nazir5481 is offline
Active Member

nazir5481's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2007
Location: Melaka
Posts: 1,394
Poster Rank: #2640
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

menarik ni...
nanti aku pm bro...
__________________
KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN KERETA SEWA AREA MELAKA DAN SEKITARNYA.
SILA HUBUNGI KAMI UNTUK BOOKING.
CALL : 016-6155504
Reply With Quote
  #7  
Old 10-10-2011, 01:50 AM
BIGFISH80 BIGFISH80 is offline
Active Member

BIGFISH80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: Malacca Island - George Town
Posts: 1,620
Poster Rank: #2325
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

Tang (broker penipu) tu mcm mana? Saja2 nk tahu...
__________________
Tempahan Ukiran Kayu
Wood Carven Origin Hand Made
0179444277
ammarwoodcraft@yahoo.com
Reply With Quote
  #8  
Old 10-10-2011, 01:54 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,827
Poster Rank: #201
Thanked 14 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by nazir5481 View Post
menarik ni...
nanti aku pm bro...
ok bro no problem
Reply With Quote
  #9  
Old 10-10-2011, 01:56 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,827
Poster Rank: #201
Thanked 14 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by BIGFISH80 View Post
Tang (broker penipu) tu mcm mana? Saja2 nk tahu...
dia tu memang buang duit dan masa saya. mula2 dia beli vitamin. kemudian dia cari buyer. kebetulan kat tempat saya ketika itu ada open buyer. Jadi dia dari melaka. bertungkus lumus cari barang (tokek). bila saya dah separuh jalan dari gombak ke kajang, dia telefon kata owner tokek accident ketika perjalanan. tak jadi datang kona punya kona akhirnya ke longkang. gambar satu apa pun tak tunjuk. buyer saya siap tanya lagi, accident kat mana, dorang sanggup hantar orang turun amik tokek untuk deal. sebab time tu deal open 1 hari sahaja kat resort...
Reply With Quote
  #10  
Old 10-10-2011, 05:34 AM
AuraSuccess_88 AuraSuccess_88 is offline
CG Hardcore

AuraSuccess_88's Avatar

 
Trader Rating: (159)
Join Date: Apr 2010
Location: SmS-0134195708
Posts: 65,424
Poster Rank: #6
Blog Entries: 7
Thanked 178 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by [V]endetta View Post
tokek batu pun customer saya bagi makan, takda hal punya
jap lagi saya update smua customer2 saya . ada simpan resit pos laju dorang... ingatkan nk boh no. telefon skali. tapi takut dorang marah sebab sebarkan no. telefon sesuka hati... kalau tak , boleh korang tanya testimoni dari pengguna itu sendiri
tokek batu pon ade yg mau plak nie..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
bisnes, buat duit, cicak tokek, jutawan tokek, tokek

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:43 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE