Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,116
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,709
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,156
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 27-09-2011, 02:27 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,843
Poster Rank: #205
Thanked 14 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AuraSuccess_88 View Post
aku nak jual tayar toreh kat sedara ang mau tk?tapi cod kat telen.pasai aku jumpe sana jer banyak.xixixi
ni hang kena direct bincang dgn dia... mai la turun KL. aku bwk hang pi umah dia terus... hangpa bincang la... sama2 tauke... aku tauge aje
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 27-09-2011, 02:34 AM
ihw666 ihw666 is offline
Well-Known
Member

ihw666's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2010
Posts: 5,608
Poster Rank: #642
Blog Entries: 1
Thanked 21 Times
Active Level
Default

bukan cina je... bangla pun ada bukak.. dah tu dok keje kenceng je.. walau kenceng.. masih ramai customer... tayar toreh. mengaku kata tak toreh... hangin gile aku.. teros ben kedai dier... kedai kat berhampiran bulatan batu cave...
Reply With Quote
  #13  
Old 27-09-2011, 02:35 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,843
Poster Rank: #205
Thanked 14 Times
Active Level
Default

sekarang ni saya di amanatkan untuk menjual kelengkapan maintenance tayar ni... macam dlm cerita THE APPERENTICE plak dah... dia nk test power marketing saya... pasai company dia takda org yg marketing online... bermula dari impact wrench (pistol angin yang guna untuk bukak tayar kereta tu), mesin alignment, jack lori, dan macam2 lagi. saya akan bukak thread baru khas untuk publish barang2 ni... kepada tauke2 tayar yg sedia ada dalam Carigold ni akan tahu apa yg saya maksudkan ini.. pada yang tak tau, lepas tgk gambar kompom tahu amenda tu. hehehe.
Reply With Quote
  #14  
Old 27-09-2011, 02:36 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,843
Poster Rank: #205
Thanked 14 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ihw666 View Post
bukan cina je... bangla pun ada bukak.. dah tu dok keje kenceng je.. walau kenceng.. masih ramai customer... tayar toreh. mengaku kata tak toreh... hangin gile aku.. teros ben kedai dier... kedai kat berhampiran bulatan batu cave...
kedai mana tu, cer bagitau nama dia
Reply With Quote
  #15  
Old 27-09-2011, 02:39 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,843
Poster Rank: #205
Thanked 14 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ihw666 View Post
bukan cina je... bangla pun ada bukak.. dah tu dok keje kenceng je.. walau kenceng.. masih ramai customer... tayar toreh. mengaku kata tak toreh... hangin gile aku.. teros ben kedai dier... kedai kat berhampiran bulatan batu cave...
tayar toreh ni untuk lori bas aje kan? kereta tak pakai tayar toreh rasanya... 2nd hand tayar ada la... tuan ni tauke bas ekspress ke penah tukar tayar kat bulatan bt caves?
Reply With Quote
  #16  
Old 27-09-2011, 02:45 AM
ihw666 ihw666 is offline
Well-Known
Member

ihw666's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2010
Posts: 5,608
Poster Rank: #642
Blog Entries: 1
Thanked 21 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by [V]endetta View Post
kedai mana tu, cer bagitau nama dia
nih...area kedai dalam bintang bertanda A tu... dengar citer bangla nih ada lebih dari +2 kedai... wah...



Reply With Quote
  #17  
Old 27-09-2011, 02:48 AM
ihw666 ihw666 is offline
Well-Known
Member

ihw666's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2010
Posts: 5,608
Poster Rank: #642
Blog Entries: 1
Thanked 21 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by [V]endetta View Post
tayar toreh ni untuk lori bas aje kan? kereta tak pakai tayar toreh rasanya... 2nd hand tayar ada la... tuan ni tauke bas ekspress ke penah tukar tayar kat bulatan bt caves?
bile wang kurang... maka tayar second la mejadi pilihan nyer.... walau 2nd... kiter kene perhati baik baik... ada yang di toreh untuk menaikkan seri tayar.. hehe...
Reply With Quote
  #18  
Old 27-09-2011, 02:50 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,843
Poster Rank: #205
Thanked 14 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ihw666 View Post
nih...area kedai dalam bintang bertanda A tu... dengar citer bangla nih ada lebih dari +2 kedai... wah...



kedai bangla ek? bukan kedai pakcik aku la tu... hehe. cuba round2 kat situ, cari kedai HANKOOK kaler oren signboard dia. nama kedai LEAN SOON TYRE SDN BHD

p/s : itu sebelum sampai bulatan kan? kedai pakcik aku lepas bulatan... betul2 depan batu caves... dalam kedai banyak2 tu...

Last edited by [V]endetta; 27-09-2011 at 02:55 AM..
Reply With Quote
  #19  
Old 27-09-2011, 02:53 AM
ihw666 ihw666 is offline
Well-Known
Member

ihw666's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2010
Posts: 5,608
Poster Rank: #642
Blog Entries: 1
Thanked 21 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by [V]endetta View Post
kedai bangla ek? bukan kedai pakcik aku la tu... hehe. cuba round2 kat situ, cari kedai HANKOOK kaler oren signboard dia. nama kedai LEAN SOON TYRE SDN BHD
bleh bleh.. nanti aku cobe mengendap... hehe... segan nak tengok kedai orang berjaya nih... area mana kedai sedara tt tu? banyak gile gak kedai tayar area nih... hankook rasa yer bleh nampak kot... selalu kalau tayar boco aku g kedai silverstone kat area kwsp tu je.. depan masjid amaniah... hehe..
Reply With Quote
  #20  
Old 27-09-2011, 02:56 AM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,843
Poster Rank: #205
Thanked 14 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ihw666 View Post
bile wang kurang... maka tayar second la mejadi pilihan nyer.... walau 2nd... kiter kene perhati baik baik... ada yang di toreh untuk menaikkan seri tayar.. hehe...
tayar kereta pun boleh toreh ke? dahsyat... pakcik aku toreh tayar bas lori je pasal tebal. tayar kereta nipis... bahaya kalau toreh... 2nd hand tgk bunga dia ler.. RM30~RM20 sebijik dapat da kalau 175/70/13 . biasa teksi yang cari...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:02 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE