Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying

Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying As per our warning, all HYIP & Matrix is just only a internet money game program. It is not an investment scheme & one day it will stop paying you. This section containing all stop-paying ponzi programs. Please read also Announcement HERE

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,112
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,325
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,094
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 08-05-2011, 09:23 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (97)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,045
Poster Rank: #25
Blog Entries: 26
Thanked 48 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dokgitu View Post
Tuan memang hebat.
taklah tuan..ada sekupang dua je..tp minat menganalisis bisnes ckit..sbb tue rse nampak plan yang hebat2 mcm xboleh tahan..mesti kne buat
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 08-05-2011, 09:25 PM
dokgitu dokgitu is offline
Active Member

dokgitu's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2008
Location: chendering to kota baru
Posts: 627
Poster Rank: #4898
Thanked 8 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AzMiLLioNaiRe View Post
taklah tuan..ada sekupang dua je..tp minat menganalisis bisnes ckit..sbb tue rse nampak plan yang hebat2 mcm xboleh tahan..mesti kne buat
Apa kata email ke saya plan atau publish jer kat sini

dokgitufx@gmail.com . Kot kot berkenan
Reply With Quote
  #13  
Old 08-05-2011, 09:28 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (97)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,045
Poster Rank: #25
Blog Entries: 26
Thanked 48 Times
Active Level
My Mood:
Default

ok sape2 nak daftar bole klik siggy hamba or asby...ok jap nak forward plan kpd dokgitu...nanti nak tepek satu2 slide plan di sini jika ada keluangan masa
Reply With Quote
  #14  
Old 08-05-2011, 09:34 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (97)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,045
Poster Rank: #25
Blog Entries: 26
Thanked 48 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dokgitu View Post
Apa kata email ke saya plan atau publish jer kat sini

dokgitufx@gmail.com . Kot kot berkenan
ok dah email...lg baik bekerjasama...takpe buat je dulu...nak masuk trade ni minima 1gram maximum dlm 21gram...harge emas bawah 1500 or bawah 50gram so kire masih ok nak buy
Reply With Quote
  #15  
Old 08-05-2011, 09:34 PM
munir4449 munir4449 is offline
Active Member

munir4449's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 581
Poster Rank: #5147
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

umangaiii!! copek sungguh thread ni jalan.. Baru nak cas laptop, buka balik kt 2 page dah..Blum smpt lg nak tmbah signature pn

Kepada sesiapa yang hendak beli pin, bole pm saya.
__________________
Dengan simpanan seminima RM100 sebulan anda dapat Perlindungan, Kad Perubatan, Pelaburan, dan Simpanan dalam satu pelan sahaja.Anda juga boleh memperolehi pendapatan lumayan melalui Plan Usahawan yang ditawarkan. Hubungi saya di talian 012-6044449 , whatsapp: 016-6464449 email: munir449@gmail.com atau layari www.allianzpowerlink4u.com untuk keterangan lanjut.
Reply With Quote
  #16  
Old 08-05-2011, 09:35 PM
IstiqamahGOLD IstiqamahGOLD is offline
Active Member

IstiqamahGOLD's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,482
Poster Rank: #2516
Blog Entries: 1
Thanked 47 Times
Active Level
Default

Sape berminat tu nak join bagitau den. Ada special offer menanti. Kita kumpul ramai-ramai join dalam 1 group. Kita pakat sedut USD kat sini pulak.

PM/CALL/SMS den.

Sape nak tengok presentation tu bagitau den... den boleh emailkan.

Sape pernah join trading GOLD kat platform lain boleh bandingkan dengan apa yang diberikan kat ECMC ni :










Bagi sesiapa nak daftar boleh buat pendaftaran dulu di : http://ecmc.cariemas.com/ . Selepas dah daftar boleh aktifkan akaun dengan rate 3.2 jika join under my group. Minimum untuk aktifkan 1 lot/500 shares pada harga $0.70 cent USD ialah RM1120.00 . Hubungi saya 0169-5555-49 untuk mendapatkan bantuan dan nasihat.


Servis Jual/Beli : Kalau awak dalam network saya, RATE FLAT saya jual 3.2 untuk under network saya atau bukan network saya RATE 3.35 untuk 1 pin. Dan RATE FLAT saya beli balik 3.0. . Saya offer servis exchanger untuk tolong cairkan kredit anda atau buat penambahan CPS ECMC. Call/SMS : 0169-5555-49 (Tempahan Stok PIN/Credit UNLIMITED stok ada )

http://www.facebook.com/pages/ECMC-C...46648438736515 (Unofficial ECMC Facebook Fanpage)

http://www.facebook.com/pages/VGMC-M...67794123244806 (Unofficial VGMC Facebook Fanpage)


__________________
Services offered :
1) Potongan gaji dah 60%?? Ada jalan utk dpt loan RM50k(BR) (GOMEN-NO BLACKLIST/CCRIS).Boleh potong up to 90% kali gaji.<-- CLICK HERE(Ada kuota)
2) Loan RM200k dgn MBSB tanpa perlu bayar selama 6 tahun.* <-- CLICK HERE
3) Buat loan utk beli emas ketul/bar!<-- CLICK HERE

EMAIL/YAHOO MESSENGER : tokanpeluang@yahoo.com CALL : 0169-5555-49

Last edited by IstiqamahGOLD; 11-05-2011 at 08:26 PM..
Reply With Quote
  #17  
Old 08-05-2011, 09:44 PM
munir4449 munir4449 is offline
Active Member

munir4449's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 581
Poster Rank: #5147
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

kelebihan ecmc:

1) modal rendah 500cps = usd350
2) bonus sponsor setiap bulan
2) pairing rendah = 5k kanan 5k kiri
4) modal trading = 3 kali ganda modal usd 1050
__________________
Dengan simpanan seminima RM100 sebulan anda dapat Perlindungan, Kad Perubatan, Pelaburan, dan Simpanan dalam satu pelan sahaja.Anda juga boleh memperolehi pendapatan lumayan melalui Plan Usahawan yang ditawarkan. Hubungi saya di talian 012-6044449 , whatsapp: 016-6464449 email: munir449@gmail.com atau layari www.allianzpowerlink4u.com untuk keterangan lanjut.

Last edited by munir4449; 08-05-2011 at 09:46 PM.. Reason: FONT TOO LARGE
Reply With Quote
  #18  
Old 08-05-2011, 09:44 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (97)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,045
Poster Rank: #25
Blog Entries: 26
Thanked 48 Times
Active Level
My Mood:
Default

haha tu la pasal munir..ini tak lain tak bukan geng2 emas dah meletup...awal minggu ni join..skrg alhamdulillah dah ramai join bersama2...tu nk bgtau mmg dasyat tul nie
Reply With Quote
  #19  
Old 08-05-2011, 09:44 PM
malaysia malaysia is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 265
Poster Rank: #8213
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

sesiapa yg duduk area shah alam, pj , puchong .boleh contact saya untuk beli pin....010-3344 886
__________________
Peugeot Puchong
010-3344886
Reply With Quote
  #20  
Old 08-05-2011, 09:44 PM
dokgitu dokgitu is offline
Active Member

dokgitu's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2008
Location: chendering to kota baru
Posts: 627
Poster Rank: #4898
Thanked 8 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AzMiLLioNaiRe View Post
ok dah email...lg baik bekerjasama...takpe buat je dulu...nak masuk trade ni minima 1gram maximum dlm 21gram...harge emas bawah 1500 or bawah 50gram so kire masih ok nak buy
Terima kasih cikgu.Tuan memang hebat
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:21 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE