Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #11  
Old 28-11-2010, 09:47 PM
ratusanRM ratusanRM is offline
CG Top Poster Club

ratusanRM's Avatar

 
Trader Rating: (70)
Join Date: Apr 2007
Location: AIA Public Takaful
Posts: 22,661
Thanks (Received): 352
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sHawTY View Post
Tak bawak la yang tu bro.
Buatpe 13dBi?

Memang la antenna lagi kuat dapat pegi lagi jauh, tapi lagi kuat antenna tu, keluasan yang di cover lagi kurang.

Yang 6dBi ni pun dah boleh cover 3.6KM nak kuat tang mana lagi bro.

Dapat ilmu baru hari ni. lagi kuat dBi lagi kecik sudut coverage radius
__________________
Paid Advertisement
  #12  
Old 28-11-2010, 10:21 PM
gengjawa gengjawa is offline
CG Top Poster Club
XM Official
Introducing Broker

gengjawa's Avatar

 
Trader Rating: (54)
Join Date: Dec 2006
Location: www.signalsmsforex.com
Posts: 33,090
Thanks (Received): 200
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sHawTY View Post
Tak bawak la yang tu bro.
Buatpe 13dBi?

Memang la antenna lagi kuat dapat pegi lagi jauh, tapi lagi kuat antenna tu, keluasan yang di cover lagi kurang.

Yang 6dBi ni pun dah boleh cover 3.6KM nak kuat tang mana lagi bro.

oh yer ker mcm nie?
jarak umah wak dari klia lebih kurang 10km
boleh ke tarik wifi dari sana?
  #13  
Old 28-11-2010, 10:25 PM
doctor_style doctor_style is offline
Active Member

doctor_style's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,555
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gengjawa View Post
oh yer ker mcm nie?
jarak umah wak dari klia lebih kurang 10km
boleh ke tarik wifi dari sana?
doc pon bru tw.. yelah, ade org ckp.. amek dBI yg beso.. lagi cun.. itu la ini la..
  #14  
Old 28-11-2010, 10:26 PM
sHawTY sHawTY is offline
Active Member

sHawTY's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,805
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gengjawa View Post
oh yer ker mcm nie?
jarak umah wak dari klia lebih kurang 10km
boleh ke tarik wifi dari sana?
Kalau 10KM tu dah melampau sangat la bro.

Itu guna outdoor antenna 24dBi pun tak menjadi.
  #15  
Old 28-11-2010, 10:47 PM
aras2x aras2x is offline
Active Member

aras2x's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,197
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

fuiyo.. maken lama maken murah.. huhu.. agak2 nnt ada x jual rm20 tmasuk posting pada msa akan dtg.. huhu.. neway gudlak tt..
__________________

[YM : dK89archie] - [EMAIL : [email protected]]
  #16  
Old 28-11-2010, 10:50 PM
sHawTY sHawTY is offline
Active Member

sHawTY's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,805
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aras2x View Post
fuiyo.. maken lama maken murah.. huhu.. agak2 nnt ada x jual rm20 tmasuk posting pada msa akan dtg.. huhu.. neway gudlak tt..
Itu dah melampau sangat.
Modal pun tak pulang balik.
  #17  
Old 28-11-2010, 10:51 PM
fulusmania fulusmania is online now
Regular

fulusmania's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 906
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kat lowyat rm35 ja...tapi x pasti la kalu ianya boley jalan kat linux...cd BT xde disertakan...
__________________
- Congratulations! Salute to Our Fallen Comrades - 3.0 Uprising Rebellion.
  #18  
Old 28-11-2010, 10:53 PM
sHawTY sHawTY is offline
Active Member

sHawTY's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,805
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fulusmania View Post
kat lowyat rm35 ja...tapi x pasti la kalu ianya boley jalan kat linux...cd BT xde disertakan...
Jangan la ko nak bandingkan yang kat lowyat dengan aku punya.

Nak kencing pun agak agak la bro.
Mana dapat 1500mW USB WiFi adaptor dengan harga RM35.

Yang ko dapat kat Lowyat tu maximum 500mW je.
  #19  
Old 28-11-2010, 11:02 PM
Zex Zex is offline
Regular

Zex's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2008
Posts: 879
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 3
Active Level
Default

wah..ini sudah bagus ni..betul ke leh hack wifi yg ade password bro?

lau gtu nakla nanti..tggu gaji..hehe
__________________
>>>>>>>>>>>>>>Apps Murah ni weii..promosi hehe<<<<<<<<<<<<<<
  #20  
Old 28-11-2010, 11:04 PM
sHawTY sHawTY is offline
Active Member

sHawTY's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,805
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Zex View Post
wah..ini sudah bagus ni..betul ke leh hack wifi yg ade password bro?

lau gtu nakla nanti..tggu gaji..hehe
Betul bro.
Memang boleh hack Password Protected WiFi.
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump