Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 08-03-2007, 10:56 AM
westside westside is offline
Active Member

westside's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Location: Shah Alam
Posts: 1,003
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by orakarek View Post
dah..lah banyak lagi kita boleh cerita pasal lain , ekonomi malaysia dah tahap inflasi , Murtad semakin ramai , pemimpin semakin korup...

Linda on boleh jual nasi ayam kalau berhenti era pun...apa masalah sgt !
tul tu...linda on leh masuk winli jadi downline aku..takde pun main invtex ke..takpun main ajer lah ape2 yg boleh main... alarr kisah hidup org lantak lah..bukan libatkan ekonomi negare pun...kalau dia kene berenti pun bukannyer belanjawan thn depan turun pun wakakaka
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 08-03-2007, 10:56 AM
to_fnjoy to_fnjoy is offline
Regular

to_fnjoy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2005
Location: Johore
Posts: 184
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam semua....

Quote:
Originally Posted by dila2002 View Post
Entah la pasal baju jer boleh jadi kecoh sampai macam tu sekali..Apa apa pun tunggu jer la ...kita tengok sapa yang menang !!!
Durian vs Mentimun... Nasib ler kalau segar durian menang. Kalau dah jadi tempoyak cam mana lak.....
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 08-03-2007, 11:22 AM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,573
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

kalu Linda x keje arini...
ajaklah dia kepoh2 kat thread ni..
keje kosong jadi Duta CG atau thread admin ka masih terbuka...
Reply With Quote
  #14  
Old 08-03-2007, 11:35 AM
skunksounds skunksounds is offline
Active Member

skunksounds's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2006
Location: <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<shifted>
Posts: 1,007
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

huhuu,... mungin die malu kut.. time die kat sane hingus kat hidung die tu asyik meleleh.. jer.. nak cover punye psl.. kate la baju x sesuai.. hahaha
__________________
"Kerna takut hantu, tembok batu sanggup kau rempuh; Tp takutkan Tuhan, ape yg korang buat? "
Reply With Quote
  #15  
Old 09-03-2007, 07:46 PM
akecema akecema is offline
Legendary Member

akecema's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2007
Location: Diamond Bay
Posts: 14,633
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 61
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

tah tah mmg xsesuai kot.. kite tgk baju je tp kite tgk tak kalo baju tu dipakai mcm mane????

xlogik kalo dikatekan die FAIL raptai.. 10 tahun pengalaman.. xkan fail...lagipun kalo fail raptai buat ape STAR MOVIE berabih bpuluh2 ribu semata2 nak anta baju... dah fail raptai bungkus baju balik la.. nak anta baju watpe lagi.. nak soh dominic pakai?


LINDA AKO SOKONG KO.. LOVE U.. hidup linda n hamster aku skali
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 01-07-2012, 01:22 AM
ARIFFX ARIFFX is offline
Legendary Member

ARIFFX's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Mar 2008
Location: sri camelia bandar puteri puchong-K.L-bangi
Posts: 12,074
Thanks (Received): 160
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sexy sangat ke baju tu?
Reply With Quote
  #17  
Old 01-07-2012, 01:24 AM
ss McQueen ss McQueen is offline
Regular

ss McQueen's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 811
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

threads lama jgn di korek..pening lak jadinya..
Reply With Quote
  #18  
Old 01-07-2012, 01:25 AM
-pojie- -pojie- is offline
Well-Known
Member
XM Official
Representative

-pojie-'s Avatar
 
Trader Rating: (77)
Join Date: Oct 2008
Location: dlm rumah~~~
Posts: 20,952
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ARIFFX View Post
sexy sangat ke baju tu?
apedaaa thread thn 2007 punye nie...
Reply With Quote
  #19  
Old 01-07-2012, 01:52 AM
karchis karchis is offline
Active Member

karchis's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,358
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

patut pelik..knapa umo Linda Onn 28 tahun..rupanya taun 2007 da..
Reply With Quote
  #20  
Old 01-07-2012, 01:57 AM
owen owen is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,456
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 1
Active Level
Default

rajinnya p korek adoiiiiiiiiiiiiii
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold