Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,204
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,177
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,532
More...
Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-03-2007, 01:05 PM
sarjana sarjana is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,053
Poster Rank: #3243
Thanked 0 Times
Active Level
Default Skandal dalam lif ... masok Harian Metro beb!



Harian Metro 3 Mac 2007

Skandal dalam lif
Oleh Ahmad Nazri Mohamad

KUALA LUMPUR: Kakitangan kerajaan gempar dengan penyebaran klip video melalui telefon bimbit yang memaparkan skandal pelakuan tidak senonoh dipercayai seorang pegawai tinggi kerajaan bersama wanita bertudung dipercayai kakitangan bawahannya dalam sebuah lif.


Klip video selama seminit 17 saat itu yang memaparkan aksi seorang lelaki separuh abad bercumbu bersama wanita muda berbaju kurung dalam lif dipercayai di sebuah hotel terkemuka di ibu negara.

Aksi menjijikkan pasangan itu dipercayai dirakam kamera litar tertutup (CCTV) yang dipasang pihak keselamatan hotel dalam lif berkenaan.

Klip video diberi tajuk ‘ini betul scandal !!!’, lelaki bercermin mata yang memakai kot dan bertali leher dilihat saling merangkul dan mengucup wanita berbaju kurung dan tudung kuning.

Lelaki itu dipercayai berumur dalam lingkungan 50-an manakala pasangannya kelihatan seperti berusia lingkungan 20-an.

Ada masanya, lelaki itu turut dilihat memegang payu dara pasangannya manakala wanita terbabit kelihatan seperti meraba bahagian sulit lelaki terbabit.

Pasangan itu juga dilihat seperti terkejut sejurus sebelum pintu lif terbuka sewaktu di pertengahan perjalanan.

Kemudian, wanita terbabit keluar seketika sebelum masuk semula ke dalam lif dan menyambung pelakuan memberahikan itu.

Berdasarkan klip video tanpa suara itu, pasangan terbabit dipercayai bercumbu di bawah kamera CCTV tanpa menyedari perbuatan mereka tetap dirakam melalui pantulan imej pada pintu lif.

Menurut pembaca Harian Metro yang mendedahkan penyebaran klip video berkenaan, aksi pasangan terbabit dipercayai dirakam pihak keselamatan hotel sebelum dipindahkan ke telefon bimbit menggunakan fail video dalam format 3gp bersaiz 722kb.

Katanya, klip video berkenaan sudah disebarkan di laman web pembekal gambar dan video aksi lucah yang memerlukan akses keahlian dengan caj yang ditetapkan.

“Klip video ini antara yang terhangat dan banyak disebarkan di kalangan pengguna telefon bimbit sejak bulan lalu.

“Walaupun identiti sebenar lelaki dan wanita terbabit tidak diketahui, ramai percaya mereka adalah kakitangan kerajaan berdasarkan cara pemakaian dan penampilan diri,” katanya.



lepak2 wei..thn dulu ..
__________________
[CENTER]
[URL="https://www.forexinvestorclub.com/?ref=3566592"][B][COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]>> Forex Investor Club << :)paid [/FONT][/COLOR][/B][/URL]
[/CENTER]

Last edited by sarjana; 06-03-2007 at 01:08 PM..
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-03-2007, 01:10 PM
westside westside is offline
Active Member

westside's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Location: Shah Alam
Posts: 1,002
Poster Rank: #3352
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

duit banyak gi lah main kat hotel mangkuk hayun...***** kayu api...***** punyer betina..buat malu islam aje..kalau dah nak jadi whore tu bukak lah tudung..***** kayu api..
  #3  
Old 06-03-2007, 01:11 PM
pokcak pokcak is offline
Well-Known
Member

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,380
Poster Rank: #291
Thanked 86 Times
Active Level
My Mood:
Default

waaaaaaaa....... dasat2. ni lah baru kantoi tahap gaban. horny sgt gamaknya. dlm lif pun jadi tuh. padahal baru makan ulam petai tadi tu.
__________________


DAFTAR MAYZUS
JUAL BELI OKPAY | DAFTAR OKPAY
CALL: 013 981 6877 @ WHATSAPP: 012 968 7022

  #4  
Old 06-03-2007, 01:15 PM
TamingSari TamingSari is offline
CG Top Poster Club

TamingSari's Avatar

 
Trader Rating: (27)
Join Date: Jun 2006
Location: FBS.MY
Posts: 23,860
Poster Rank: #55
Blog Entries: 2
Thanked 119 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku pun layan kat mykakis td
__________________
Quote:
Deposit Insurans 100% | 30% Bonus | Rebate 50% | Register HERE
Call/SMS/WhatsApp: 012.799.1752
  #5  
Old 06-03-2007, 01:15 PM
gengjawa gengjawa is offline
CG Top Poster Club
XM Official
Introducing Broker

gengjawa's Avatar

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Dec 2006
Location: www.signalsmsforex.com
Posts: 32,859
Poster Rank: #29
Thanked 201 Times
Active Level
My Mood:
Default

buat malu mak & ayah jer..
  #6  
Old 06-03-2007, 01:17 PM
sarjana sarjana is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,053
Poster Rank: #3243
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pokcak View Post
waaaaaaaa....... dasat2. ni lah baru kantoi tahap gaban. horny sgt gamaknya. dlm lif pun jadi tuh. padahal baru makan ulam petai tadi tu.
pokcak ko jan lyn lelamer..ko tuh darah muda lagik..kang ape2 jadik kang..ngeh 3x
__________________
[CENTER]
[URL="https://www.forexinvestorclub.com/?ref=3566592"][B][COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]>> Forex Investor Club << :)paid [/FONT][/COLOR][/B][/URL]
[/CENTER]
  #7  
Old 06-03-2007, 01:20 PM
pokcak pokcak is offline
Well-Known
Member

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,380
Poster Rank: #291
Thanked 86 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sarjana View Post
pokcak ko jan lyn lelamer..ko tuh darah muda lagik..kang ape2 jadik kang..ngeh 3x
ahaha.. duk perati. bagus la guard yang jaga cctv ni. siap zoom lagi.
__________________


DAFTAR MAYZUS
JUAL BELI OKPAY | DAFTAR OKPAY
CALL: 013 981 6877 @ WHATSAPP: 012 968 7022

  #8  
Old 06-03-2007, 01:28 PM
myafham20 myafham20 is offline
Active Member

myafham20's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,190
Poster Rank: #1708
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

yg ni aku dah tgk...high gak....ish2..orang2 tua tk sedar diri..orang lain tk nmpak..namun cctv dan tuhan nampak....
__________________
Life is experimental..
  #9  
Old 06-03-2007, 01:28 PM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member
LiteForex Official
Introducing Broker

RMteam's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: Atas Bumi
Posts: 19,287
Poster Rank: #88
Thanked 85 Times
Active Level
My Mood:
Default

Hahahah kantoi...ni mesti kes ponteng kelas kursus ni, ini jelas menunjukkan kakitangan tu tk cukup gaji pasal tu la layan dalam lif jer....Travelling
punya travelling lupa anak bini kat umah....Dunia oh dunia...

Gaji tak cukup beb....kesian...
__________________
TONEEXCEL TUNETALK SARAWAK BRANCH
Quote:
Originally Posted by RMteam View Post
Boleh daftar menggunakan URL ini : http://www.liteforex.my/?uid=534733733Rebate 1.5pips Multirebate Paid Instant ,Insurankan deposit anda 100%,Wechat/Whatsapp : +60148876668 , +60198640555 , +60105910559
  #10  
Old 06-03-2007, 01:38 PM
kerenggecrew kerenggecrew is offline
Normal Member

kerenggecrew's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 468
Poster Rank: #5773
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

ooo yang ni saya dah ngok... hai tah la dunia... dunia...
__________________
*** TAK KAN MELAYU HILANG DI DUNIA ***
YM kerengge_crew
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:12 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE