Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Siapa patut layak jadi Juara Lagu tahun 1989
Kumpulan Search 197 55.34%
Kumpulan Wings 159 44.66%
Voters: 356. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 06-01-2010, 09:54 PM
kapak kapak is offline
Legendary Member

kapak's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2008
Location: ?
Posts: 19,441
Thanks (Received): 219
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haudli View Post
wing kalah time ni sebab mic die ade prob time perform,vokal ader lari sket,kalau ikut time tu..lagu yg wings bawak mmg lebih hot dr search..dan byk gak mak bapak time tu menunjukkan rasa kurang senang coz kejadian mic tu..dan ader yg kata,ia nya mempunyai ciri2 sabotaj kepada wings..
problem ke? nmpak cam elok jer
klu xsilap, mic problem masa kumpulan damasutra yg nyanyi lagu umpama mimpi dalam mimpi juara lagu 1991
__________________
Bersabarlah, sesungguhnya janji Allah itu benar
Janganlah gelisah terhadap orang yang tidak yakin apa yang kamu sampaikan itu
Surah Ar-Ruum ayat 60
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 06-01-2010, 09:59 PM
chedin chedin is offline
Active Member

chedin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,164
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haudli View Post
wing kalah time ni sebab mic die ade prob time perform,vokal ader lari sket,kalau ikut time tu..lagu yg wings bawak mmg lebih hot dr search..dan byk gak mak bapak time tu menunjukkan rasa kurang senang coz kejadian mic tu..dan ader yg kata,ia nya mempunyai ciri2 sabotaj kepada wings..
perkara ni baru aku tau...mic ada prob eh....tgk ok jer dia nyanyi tp tak tauler ....yg sy dengar citer Search menang sebab kekuatan lagu Isabella tu...masa tu tgh top lg...
Reply With Quote
  #23  
Old 06-01-2010, 10:03 PM
irsaffy irsaffy is offline
CG Top Poster Club

irsaffy's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2007
Posts: 42,975
Thanks (Received): 252
Likes (Received): 15
Active Level
Default

vocal awie wings mmg A time tu tapi amy search punya vocal lg A++..
Reply With Quote
  #24  
Old 06-01-2010, 10:06 PM
stevie-g stevie-g is offline
Super Active

stevie-g's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2007
Location: planet bumi
Posts: 5,578
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by chedin View Post
perkara ni baru aku tau...mic ada prob eh....tgk ok jer dia nyanyi tp tak tauler ....yg sy dengar citer Search menang sebab kekuatan lagu Isabella tu...masa tu tgh top lg...
2-2 grup mmg aku lyn gila dulu.....
susah nak pilih which one better...msg2 ada kelebihan msg2....

w'pun halwa telinga aku lebih suka lyn lagu2 wings tp aku stuju bahwa lagu2 search lebih MANTAP.....ye la, search kan ada xtra gitar......
tp eventhou joe solo, style main dia lbh mengancam......

Search deserved as a winner.....
__________________
ONCE A RED, ALWAYS A RED*****YNWA
Reply With Quote
  #25  
Old 06-01-2010, 10:07 PM
kalau kalau is offline
CG Top Poster Club

kalau's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: land of headhunters
Posts: 48,569
Thanks (Received): 128
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dddeeeeeaaaaaa........esabelaaaaaaaaaaaa........

lambang cceennttaaaa.......yang laaaarraaaaa...........

terpeeesaahhhh......keeraanaaaa.......

adat yang berbeeeezzzaaaaaaa..........*koh....koh....kohh... *
__________________
http://www.facebook.com/FXHYIPHUB)
Reply With Quote
  #26  
Old 06-01-2010, 10:11 PM
chedin chedin is offline
Active Member

chedin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,164
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kalau View Post
dddeeeeeaaaaaa........esabelaaaaaaaaaaaa........

lambang cceennttaaaa.......yang laaaarraaaaa...........

terpeeesaahhhh......keeraanaaaa.......

adat yang berbeeeezzzaaaaaaa..........*koh....koh....kohh... *
tgh karaoke ke bro...hukhuk
cuba nyanyi lagu tmn rashidah utama ckit.....
Reply With Quote
  #27  
Old 06-01-2010, 10:16 PM
kalau kalau is offline
CG Top Poster Club

kalau's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: land of headhunters
Posts: 48,569
Thanks (Received): 128
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chedin View Post
tgh karaoke ke bro...hukhuk
cuba nyanyi lagu tmn rashidah utama ckit.....
layan bro......search memang cun.....suara amy memang kaw2.......

yg awie cam bikin2.....banyak pakai backing vocals........

jangannnnn jangannnn........kao padamkam.....hapi hasmara inih.......pergghhhh...............
__________________
http://www.facebook.com/FXHYIPHUB)
Reply With Quote
  #28  
Old 06-01-2010, 10:27 PM
chedin chedin is offline
Active Member

chedin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,164
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kalau View Post
layan bro......search memang cun.....suara amy memang kaw2.......

yg awie cam bikin2.....banyak pakai backing vocals........

jangannnnn jangannnn........kao padamkam.....hapi hasmara inih.......pergghhhh...............
saper pulak nyanyi lagu nih? search ke wings...
Reply With Quote
  #29  
Old 06-01-2010, 10:30 PM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,468
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 4
Active Level
Default

perghh memang lagenda dua band ni.
aku layan serch dan wings ni.. satu album pun tak tertinggal aku beli dulu.
dari segi lagu aku suka wings.
dari segi bunyi aku suka muzik search.
Reply With Quote
  #30  
Old 06-01-2010, 10:30 PM
kalau kalau is offline
CG Top Poster Club

kalau's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: land of headhunters
Posts: 48,569
Thanks (Received): 128
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chedin View Post
saper pulak nyanyi lagu nih? search ke wings...
amy, bang........

memang rock dari dulu lagi......

masih jaga bodi, tak macam awie tue....cam tong drum 205 litre tue....
__________________
http://www.facebook.com/FXHYIPHUB)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump