Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-11-2006, 08:14 AM
wanzex wanzex is offline
CG Top Poster Club

wanzex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: Di Pintu Lailatul Qadar
Posts: 35,575
Thanks (Received): 1106
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default Apa Tempat Menarik Di Sarawak !

lama x g sarawak..2 pn mase kecik2 dulu masa papa btugas kt sana...x ingat n x fhm pe2pn..
leh ke kekawang khususnya dr sarawak citer sket mana tmpt2 menarik kt situk..yg aku ingat hanya water front jer...naik bot...ader lg ke???
__________________
Dunia Kian Berubah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-11-2006, 11:25 AM
wanzex wanzex is offline
CG Top Poster Club

wanzex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: Di Pintu Lailatul Qadar
Posts: 35,575
Thanks (Received): 1106
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

camner ngan santubung....?
atau lame x g sarikei...i miz r...huhuhu !
__________________
Dunia Kian Berubah
Reply With Quote
  #3  
Old 23-11-2006, 11:29 AM
azlann1981 azlann1981 is offline
Super Active

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,385
Thanks (Received): 162
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

huhu..dah ada versi sarawk punya plak...hari tu dreamgirl buka thread tanya pasal tempat menarik kat Sabah...aku sarwak banyak tempat tak g lagi cuma yang pernah aku pergi kat srwk tu cuma Lawas je. hmm...tak ada apa2 yang menarik kat Lawas tu cuma aku respect sikit la kat pekan Lawas sebab pekan dia tu mmg bersih aku tengok. Tak byk tempat menarik kat srwk yang aku tahu cuma Niah Park,water Front tu je yang aku tau..
Reply With Quote
  #4  
Old 23-11-2006, 11:42 AM
wanzex wanzex is offline
CG Top Poster Club

wanzex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: Di Pintu Lailatul Qadar
Posts: 35,575
Thanks (Received): 1106
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

mod lan, citer r byk sket...
s'wak 2 cantek taw...
rase nk g plak r...
s'wak, i miz u !!!
__________________
Dunia Kian Berubah
Reply With Quote
  #5  
Old 23-11-2006, 11:44 AM
DreamGirl DreamGirl is offline
Regular

DreamGirl's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Malaysian Paradise
Posts: 513
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Huhuhu. Turn Sarawak plak kali ni.

Ko nak gi Sarawak daerah mane ? Ade Kuching, Sibu, Bintulu, Miri .. lepas tu area yg lebih kecil macam Sarikei, Lawas dsb.
__________________


Wanna support CARIGOLD Forum? Be a CARIGOLD SUPPORTER!

<< LAMPIN BAYI IMPORT MURAH dan SUSU FORMULA - PENGHANTARAN PERCUMA* >>
Reply With Quote
  #6  
Old 23-11-2006, 11:45 AM
wanzex wanzex is offline
CG Top Poster Club

wanzex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: Di Pintu Lailatul Qadar
Posts: 35,575
Thanks (Received): 1106
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DreamGirl View Post
Huhuhu. Turn Sarawak plak kali ni.

Ko nak gi Sarawak daerah mane ? Ade Kuching, Sibu, Bintulu, Miri .. lepas tu area yg lebih kecil macam Sarikei, Lawas dsb.
area mane r...yg ade tlinga lanjut 2...
__________________
Dunia Kian Berubah
Reply With Quote
  #7  
Old 23-11-2006, 11:50 AM
azlann1981 azlann1981 is offline
Super Active

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,385
Thanks (Received): 162
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

ko nak g srwk ker wanzex?? hmm...tempat yang menarik kat sarawak aku rasa Guah Niah, sebab ada org kata kalo g srwk tak melawat guah Niah umpama tak lengkap kita punya lawatan kat Sarawak tu..
kalo korg suka membeli belah lak g lah kat water front...aku tak tahu la murah ker mahal barang kat situ sebab aku belum pernah sampai lagi kat situ..hehee Yang aku pernah g cuma Lawas je...
Reply With Quote
  #8  
Old 23-11-2006, 11:52 AM
DreamGirl DreamGirl is offline
Regular

DreamGirl's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Malaysian Paradise
Posts: 513
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wanzex View Post
area mane r...yg ade tlinga lanjut 2...
Telinga lanjut ?? Tak paham ar bro
__________________


Wanna support CARIGOLD Forum? Be a CARIGOLD SUPPORTER!

<< LAMPIN BAYI IMPORT MURAH dan SUSU FORMULA - PENGHANTARAN PERCUMA* >>
Reply With Quote
  #9  
Old 23-11-2006, 11:54 AM
belawei belawei is offline
Newbie

belawei's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2006
Location: Kepulauan Borneo
Posts: 22
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by wanzex View Post
area mane r...yg ade tlinga lanjut 2...
wanzex, kitak YM jak kamek tok...kelak kamek cerita detail...hehehe.sarikei tu kampung aku tu...
__________________
Love is more important than money, but money is more urgent than love.
.._____________00____________________..
Investing is like driving, even the best driver sometimes meet with an accident.
Reply With Quote
  #10  
Old 23-11-2006, 11:55 AM
azlann1981 azlann1981 is offline
Super Active

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,385
Thanks (Received): 162
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DreamGirl View Post
Telinga lanjut ?? Tak paham ar bro
ala satu kaum yang kat sarawak yang ppuan dia telinga panjang tu...apa ntah nama kaum tu..
waqnzex nie bukan bro la dreamgirl..dia awek cam ko gak..hehe
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump