Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-09-2009, 05:35 PM
GreatTeacherAspide GreatTeacherAspide is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 136
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default HARO BOOSTER Untuk Prestasi & Penjimatan Petrol Motosikal Terbukti Di Litar Lumba

*koleksi2 testimonial telah dipdated kat page 6 http://www.carigold.com/portal/forum...t=haro+booster
PRODUK 1
HARO POWER BOOSTER JENIS 1


KEGUNAAN
MENAMBAH DAYA PECUTAN DAN PENDAKIAN MENJIMATKAN PETROL 10% HINGGA 25% MEMELIHARA ENJIN DAN EKZOS

PENERANGAN
Proses pembakaran petrol di dalam enjin motorsikal (ignition) dilakukan oleh Spark Plug yang menerima arus voltan yang tinggidari Magnetic Coil melalui Kabel Berpenebat. Selepas lama beroperasi enjin akan mula mengalami kelemahan iaitu kurang daya pecutan, banyak mengunakan petrol dan banyak mengeluarkan asap walaupun melakukan tuning atau menukar spark plug. Haro Power Booster dapat mengembalikan prestasi enjin seperti baru dengan 3 cara :

1. HPB bertindak menghalang discaj negative berlebihan pada spark plug. Setiap suntikan petrol dibakar dengan sempurna oleh spark plug yang "sihat" menjadikan enjin bersih dan lancer tanpa asap.

2. HPB bertindak sebagai converter berfungsi meningkatkan frekuensi pada kabel berpenebat. Hasilnya arus mengalir lebih laju membantu pembakaran petrol lebih sempurna dan meningkatkan daya pecutan dan pendakian.

3. HPB bertindak sebagai penstabil polariti voltan yang dijana oleh magnetic coil. Arus akan mengalair maksima satu hala sahaja menuju spark plug menjadikan sedikit pembakaran petrol mencukupi untuk kuasa pecutan. Oleh itu, penjimatan petrol pasti diperolihi jika betul cara pengendalian.

TAMBAHAN
1. Dibangunkan di Malaysia dengan kerjasama Mr.Ir. Ijima dari Jepun


2. Digunakan dalam Malaysian Cuprix



HARGA PRODUK
[b]1 UNIT HARO POWER BOOSTER JENIS 1 RM 60.00 (termasuk pos)

CARA TEMPAHAN
bank in ke akaun maybank : nombor akaun MAYBANK (akan diberi sebaik sahaja urusniaga dijalankan)

sebarang pertanyaan boleh sms atau hubungi 012-9lapan67132


NAK MAKLUMAT DETAIL? CARA PASANG? RESPON PENGGUNA?
SILA LAYARI
www.aspidesellsharobooster.blogspot.com

URUSNIAGA AKAN DILAKUKAN DENGAN TELUS, JUJUR & TRANSPAREN


LAMPIRAN :

salam sume, td (dlm pukul 0900, Selasa Raya ke-3, 22/9/2009) xsengaja aku teroffer mmbr aku yg tgh bikin master kat australia...dlm ms sm die bikin part time sbg mekanik moto/kete ngan teknisyen komp tuk pakai produk aku nih aku moto adik die kat tanah melayu nih...ni melaui YM...

sf.1008: weh, kl rs nak pakai booster tuk moto, habaq kat aku
sf.1008: haha
kpt_hamzah: hik hik hik
kpt_hamzah: dah pakai
kpt_hamzah: sama brand yg ko jual
kpt_hamzah: mmg best
sf.1008: wahhhhh
kpt_hamzah: api dia cantekk
sf.1008: mn ko dpt?
sf.1008: kat moto mn?
kpt_hamzah: jap....
kpt_hamzah: ada hal sikit
sf.1008: xpe
sf.1008: ko bt je kj ko
kpt_hamzah: weh...
kpt_hamzah: beres dah
kpt_hamzah: tunggu nak lunch jerk
sf.1008: huhu
sf.1008: lunch mkn burger ke
kpt_hamzah: haha
kpt_hamzah: weh...pasal booster tu
sf.1008: yap
kpt_hamzah: aku try ngan budak2 UIA
kpt_hamzah: diorang jual
sf.1008: ooo
kpt_hamzah: so, bila pakai mmg best
kpt_hamzah: dulu motor tu susah sket nak pecut...tapi lepas pakai booster, ok jerk
kpt_hamzah: aku pakai booster ko ngan octane booster
sf.1008: mmbr aku de jual mnde nih sblum masuk KPLI kat uptown klang
sf.1008: die yg suh aku aku jual sbb aku main moto
kpt_hamzah: spark plug pon bersih jerk
sf.1008: die mmg bukan mat moto
sf.1008: jd, peluang die nak jual kot internet ngan forum tuh susah la
sf.1008: xsgka ko lbh awal pakai dr aku
sf.1008: haha
kpt_hamzah: member aku tu mmg pomen moto
sf.1008: ooo...
sf.1008: mmg A la
kpt_hamzah: so, dia yg suruh cuba
kpt_hamzah: bila serasi...baru aku bayar duit
kpt_hamzah: hehehe
sf.1008: wahhh....
kpt_hamzah: minyak jimat, performance ada
kpt_hamzah: so, berbaloi la aku beli masa tuu

Last edited by GreatTeacherAspide; 10-03-2010 at 01:42 AM.. Reason: No More HPB Type 2
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 30-09-2009, 12:13 PM
GreatTeacherAspide GreatTeacherAspide is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 136
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

mari2 beli produk best nih...sama2 tgkatkan prestasi moto di samping dpt mnjimatkan petrol..
Reply With Quote
  #3  
Old 30-09-2009, 01:36 PM
maun maun is offline
Regular

maun's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Oct 2008
Posts: 643
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Apa beza jenis 1 dan 2 ?....dia ikut kelas cc ka?
Reply With Quote
  #4  
Old 30-09-2009, 01:54 PM
GreatTeacherAspide GreatTeacherAspide is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 136
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

xbro..beza die..yg no 1 tuh die dah gabung dengan kepala plug (yg merah tuh getah silikon)..yg no 2, kena pakai kepala plug asal...broo...masuk je iklan niaga sy akt www.aspidesellsharobooster.blogspot.com tuk detail...

Last edited by GreatTeacherAspide; 30-09-2009 at 01:59 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 30-09-2009, 02:07 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 112,764
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 7170
Active Level
My Mood:
Default

pakai motor ni xcukup jimat lg ke...tersangatla jimat pada aku..pun ade penjimat die eh hehe
Reply With Quote
  #6  
Old 30-09-2009, 05:06 PM
GreatTeacherAspide GreatTeacherAspide is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 136
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bro pakai moto pe?mmg pakai moto nih jimat dah...tp kl sebelum rm*** bleh g 100km, xnak ke tmbh lg 20km...hehe. sy pun pakai kat moto2 saya...
Reply With Quote
  #7  
Old 01-10-2009, 10:16 AM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,518
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

up utk TT

motor pun ada booster
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038
Reply With Quote
  #8  
Old 01-10-2009, 03:48 PM
GreatTeacherAspide GreatTeacherAspide is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 136
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tq bro AMIC...hehe...
xnak try ke broo...
Reply With Quote
  #9  
Old 02-10-2009, 03:17 PM
GreatTeacherAspide GreatTeacherAspide is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 136
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bump tuk hari nih...mari la guna produk nih..pasti xkan menyesal...ramai dah guna...masuk je www.aspidesellsharobooster.blogspot.com untuk maklumat yg sgt detail...prestasi + jimat = berbaloi beli
Reply With Quote
  #10  
Old 02-10-2009, 03:24 PM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,518
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

aku pakai kriss100 dah jimat dah tu...
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold