Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15-09-2009, 03:03 AM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Ibu tak mengaku rogol anak lelakinya

DETROIT - Seorang ibu muda, Aimee Louise Sword (gambar) mengaku tidak bersalah selepas didakwa menjejaki, menggoda dan merogol anak lelakinya yang diserah untuk dijadikan anak angkat sedekad lalu, lapor sebuah akhbar semalam.

Sword, 35, yang berasal dari sini, Amerika Syarikat (AS) akan berdepan tiga dakwaan jenayah seks pada minggu ini kerana merogol anak kandung sendiri.

Pihak pendakwa raya berkata, budak lelaki itu masih berada di bawah umur tetapi enggan mendedahkan sama ada mangsa mengetahui wanita tersebut ialah ibunya.

Jenayah itu mengejutkan pakar-pakar sakit jiwa yang menggelarkan kes tersebut sebagai 'keji'.

Mereka turut bimbang mangsa akan diserang trauma akibat insiden yang berlaku terhadap dirinya.

"Ia satu mimpi ngeri kepada mangsa. Hubungan seks (dengan ibunya) itu mungkin hubungan seks pertama mangsa tetapi pengalaman itu sesuatu yang terlarang dan akan menghantui mangsa sepanjang hidupnya," kata seorang pakar psikiatri Hospital Sinai Grace, Dr. Gerald Shiener.

Sementara itu, peguam Sword, Kenneth Burch berkata, anak guamnya menganggap dia tidak bersalah dan tertekan dengan semua dakwaan yang dikenakan terhadapnya. - Agensi

__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 15-09-2009, 03:04 AM
sonOFjawa sonOFjawa is offline
Active Member

sonOFjawa's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: putarJaya_18
Posts: 2,324
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

perggghhh ganas gila pnyer mak nie........
nafsu thp dewa dewi ni..........
Reply With Quote
  #3  
Old 15-09-2009, 03:06 AM
Anonymous89 Anonymous89 is offline
Super Active

Anonymous89's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Apr 2009
Location: Sedang Meluncur Ombakk -_^
Posts: 5,292
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

perghh ...
mak rogol anak ..
pelikk2 ...
__________________
Catch me if u can ...
I Know U Want Me

Now U See Me ... Now U Dont ...
Reply With Quote
  #4  
Old 15-09-2009, 03:08 AM
Pak Wan Pak Wan is offline
Super Active

Pak Wan's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Location: SP
Posts: 5,752
Thanks (Received): 409
Likes (Received): 0
Active Level
Default

biasanya lembu je buat kerja ni...aku penah tgk
Reply With Quote
  #5  
Old 15-09-2009, 03:09 AM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Tu gersang tahap mega dah tu
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #6  
Old 15-09-2009, 03:11 AM
Zul34 Zul34 is offline
Super Active

Zul34's Avatar
 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2008
Location: Guess where ?
Posts: 6,962
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 1
Active Level
Default

tapi sbnarnya , mak nya jgk kena rogol kan
__________________
Hasta la Vista
Reply With Quote
  #7  
Old 15-09-2009, 03:14 AM
Pak Wan Pak Wan is offline
Super Active

Pak Wan's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Location: SP
Posts: 5,752
Thanks (Received): 409
Likes (Received): 0
Active Level
Default

mcmana batang anak dia boleh keras pulak kalau mak dia nak rogol... takut boleh keras ke?
Reply With Quote
  #8  
Old 15-09-2009, 03:14 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,520
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

ades....sian anak dia..
Reply With Quote
  #9  
Old 15-09-2009, 03:19 AM
sonOFjawa sonOFjawa is offline
Active Member

sonOFjawa's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: putarJaya_18
Posts: 2,324
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ape pnye mak daa.........
dh la ank bg kt org pastu nk rogol plak.....
tp bole thn cun gak minah nie....
ni mesti spesis bondage...hahahahhaha.......
Reply With Quote
  #10  
Old 15-09-2009, 03:21 AM
bemiesworld bemiesworld is offline
Regular

bemiesworld's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 496
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Pak Wan View Post
biasanya lembu je buat kerja ni...aku penah tgk
mungkin mak dia ni spesis yg sama ngan lembu kot...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump