Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Electrics, Electronics, DIY

Electrics, Electronics, DIY Discussions of engineering equipments, home improvements and different DIY project with hints and tips on solutions for any problem.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-09-2009, 12:35 PM
ady_jr61 ady_jr61 is offline
Regular

ady_jr61's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 102
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Kat mana nak beli air cond murah2

kawan2 CG,ada sapa2 tau ka..mana leh dapat air cond murah2 kat area kl atau selangor(jgn smp Klang dah ler) , agak2 installation berapa ekh?kalu ada warga2 CG yang bukak biznes ni..leh la roger saya...
__________________
Dont you ever play with fire...
If you can't handle the heat...get out from this place!!!!
Reply With Quote
Thanks EzY-eLoaD, rissa thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-09-2009, 12:39 PM
BOCK BOCK is offline
Legendary Member

BOCK's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2007
Location: 
Posts: 17,958
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ady_jr61 View Post
kawan2 CG,ada sapa2 tau ka..mana leh dapat air cond murah2 kat area kl atau selangor(jgn smp Klang dah ler) , agak2 installation berapa ekh?kalu ada warga2 CG yang bukak biznes ni..leh la roger saya...
aku ade tanya sorang cina yang sevis ekon ... dia cakap dia ada banyak ekon seken. waranti setahun. tapi dia kat kawasan klang ler tapi dia bole gi anto kat mana duduk ... just call je dia tanya kalau ko ndak ker
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2009, 12:59 PM
ady_jr61 ady_jr61 is offline
Regular

ady_jr61's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 102
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BOCK View Post
aku ade tanya sorang cina yang sevis ekon ... dia cakap dia ada banyak ekon seken. waranti setahun. tapi dia kat kawasan klang ler tapi dia bole gi anto kat mana duduk ... just call je dia tanya kalau ko ndak ker
waaa..ada warranty menarik..sbb kalu baru pun setahun jeks warranty nye...ada no ka bro...
__________________
Dont you ever play with fire...
If you can't handle the heat...get out from this place!!!!
Reply With Quote
  #4  
Old 02-09-2009, 01:13 PM
lanst lanst is offline
Active Plus

lanst's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 4,970
Thanks (Received): 77
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ady_jr61 View Post
kawan2 CG,ada sapa2 tau ka..mana leh dapat air cond murah2 kat area kl atau selangor(jgn smp Klang dah ler) , agak2 installation berapa ekh?kalu ada warga2 CG yang bukak biznes ni..leh la roger saya...
brape budget harga murah yang ko nak??

suggestion aku elok ko beli baru jer!!!

sebab lebih jimat tuk jgka masa panjang!!!!
Reply With Quote
  #5  
Old 02-09-2009, 01:23 PM
ady_jr61 ady_jr61 is offline
Regular

ady_jr61's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 102
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lanst View Post
brape budget harga murah yang ko nak??

suggestion aku elok ko beli baru jer!!!

sebab lebih jimat tuk jgka masa panjang!!!!
tula..budget dalam 5-6 rat...untuk 1hp...haier ok ka bro?
kasi pandangan sikit..
__________________
Dont you ever play with fire...
If you can't handle the heat...get out from this place!!!!
Reply With Quote
  #6  
Old 02-09-2009, 01:36 PM
sonche sonche is offline
Super Active

sonche's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Nov 2006
Location: Money Machine at HOME
Posts: 8,428
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ady_jr61 View Post
tula..budget dalam 5-6 rat...untuk 1hp...haier ok ka bro?
kasi pandangan sikit..
aku pernah beli aircond haier 1hp, rm880 termasuk installation. beli kat kedai letrik tepi Giant Taman Permata (dkt taman melawati).

kalau beli aircond murah, elak beli brand York. compressornya bising sangat nanti, x sesuai utk rumah, kalau ofis ok.
__________________
FXPRIMUS 40% Rebate, credited daily to MT4 account!!!

Barang Kemas 916 Murah
email: sonche79[at]gmail.com | Whatsapp/Telegram/Call/SMS: 01119792188
Reply With Quote
  #7  
Old 02-09-2009, 01:57 PM
lanst lanst is offline
Active Plus

lanst's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 4,970
Thanks (Received): 77
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ady_jr61 View Post
tula..budget dalam 5-6 rat...untuk 1hp...haier ok ka bro?
kasi pandangan sikit..
kumpul duit dlm 400 lgi bleh dapat jenama yang bagus seperti York siap pasng dlm lingkungan 1,100k jer warranty compressor 5thn..

tapi kalu pasang banyak bleh murah lagi..900++ camtu

tapi kalu dah nak cepat dan bdget kurang bleh lah tu haier ok gak!!
Reply With Quote
Thanks EzY-eLoaD thanked for this post
  #8  
Old 02-09-2009, 02:08 PM
ady_jr61 ady_jr61 is offline
Regular

ady_jr61's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 102
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sonche View Post
aku pernah beli aircond haier 1hp, rm880 termasuk installation. beli kat kedai letrik tepi Giant Taman Permata (dkt taman melawati).

kalau beli aircond murah, elak beli brand York. compressornya bising sangat nanti, x sesuai utk rumah, kalau ofis ok.
ok ka bro haier tu?bising tak?
__________________
Dont you ever play with fire...
If you can't handle the heat...get out from this place!!!!
Reply With Quote
  #9  
Old 02-09-2009, 02:10 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,802
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 52
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

dulu kat dalam CG ada orang lelong aircond murah2.. boleh cari...
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 12-09-2009, 09:24 AM
JaMeQ JaMeQ is offline
Legendary Member

JaMeQ's Avatar

 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2007
Location: fRoM NoRwAy To SuNwAy...R&R aT gUaTaLuPe, JuPiTeR
Posts: 16,171
Thanks (Received): 101
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kat Bdr Mahkota Cheras ada 1 kedai econ 2nd...byk gak stok..rasa murah la kot..

nak lg murah kedai scrap..tp econ xleh on la..ekkeke
__________________
No Deposit Bonus<< >> Register Account InstaForex HERE:BONUS up to USD5,000 or up to 30% of Deposit

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump