Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Religious Talk

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,575
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,819
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,611
More...
  #1  
Old 06-08-2009, 07:29 PM
encikz encikz is offline
Active Member

encikz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,692
Poster Rank: #2239
Thanked 214 Times
Active Level
Default Ruqyah Syar'iyah - Terapi Islam untuk merawat sihir, saka, rasuk dan sebagainya

Tak tahu dah ada ke tak thread ni.

Sila lihat banyak siri rawatan cara Ruqyah Syar'iyah yang diupload di Youtube...banyak team...



Kat website ni ada streaming untuk test samada terkena mainan jin atau syaitan.

---> http://urutdanrawat.com

Disebelah column kiri ada ditulis

UJIAN MENGESAN JIN DALAM BADAN

Pastu bleh test seperti prosedur dibawah. Keberkesanan tu bergantung kepada kuasa Allah. Test then bagi feedback di thread ni...


1) Tekan butang PLAY pada MP3 RUQYAH SYARIAH dibawah nie dan dengar sehingga tamat (20min) menggunakan HEADPHONE dengan volume yang kuat.
2) Pejamkan mata dan jangan ikut bacaan ayat-ayat ini baik dimulut atau dihati.
3) Perhatikan setelah selesai...jika anda batuk,terasa mual,jantung berdegup kencang,terasa berdebar-debar,ada benda bergerak-gerak dibawah kulit,sendawa,mengantuk,pening dan menguap..maka sahlah badan anda dihuni JIN.

SIMPTOM AWAL GANGGUAN JIN


1) Sakit kepala selepas waktu asar keatas.
2) Badan terasa berat dan malas.
3) Sukar mendapat jodoh.
4) Badan terasa bisa-bisa.
5) Sakit ketika ziarah orang meninggal.
6) Sukar tidur malam.
7) Sakit pinggang tanpa sebab.
8) Sakit dada bila waktu asar keatas.
9) Mimpi melihat binatang seperti ular dan sebagainya.
10) Bermimpi bayi atau menyusukan bayi.
11) Bermimpi di tempat tinggi.
12) Bermimpi di tempat yang kotor.
13) Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar.
14) Ada terasa benda bergerak dibawah kulit.
15) Bayi kerap menangis.
16) Bunyi guli jatuh diatas syiling.
17) Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
18) Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali.
19) Malas beribadat.
20) Nyanyuk ketika usia lanjut.
21) Panas baran.
22) Sikap berubah secara mendadak.
23) Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran.
24) Suka melakukan tabiat buruk.
25) Kerap sendawa bila mendengar al-quran.
26) Kerap keguguran.
27) Gagal melakukan hubungan kelamin.
28) Mengantuk bila dengar al-quran.
29) Bermimpi seram yang menakutkan.
30) Darah haid turun lebih 15 hari.
31) Batuk yang berpanjangan.
32) Selalu ditindih ketika tidur.
33) Kuat berangan.
34) Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
35) Nafsu seksual yang melampau.
36) Selalu melihat kelibat dirumah.
37) Terasa diri selalu diperhatikan.
38) Mandul.
39) Kerap mendengar sesuatu bisikan.
40) Melihat jin secara terus.
41) Sakit mental atau gila.


3 simptom semasa jaga + 2 simptom semasa tidur = gangguan jin


Selamat mencuba!

p/s: Kredit kepada pemilik blog...nak dapat rawatan dia, boleh contact dia...kursus untuk mereka yang nak menjadi perawat pun diadakan...bayaran setimpal...banyak klip video mereka upload rawatan2 yang dilakukan...
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to encikz For This Useful Post:
akuslamberjer (09-08-2009), heroes.sport (10-08-2009)
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-08-2009, 12:17 PM
jutawanzaman jutawanzaman is offline
Super Active Member

jutawanzaman's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,155
Poster Rank: #889
Thanked 44 Times
Active Level
My Mood:
Default

cara rawatan tu mmg betul dan tak d nafikan...tetapi aku sangsi ngan pesakit tu...betul ke?

sbb pengalamn aku,kalau org kena rasuk ni...mmg karektor pesakit tu berlainan sekali...kita yg merawat akan terasa kelainannya...kita akan rasa sesuatu yg amat ganjil...dari segi tenaga,karektor,suara,mmg amat berlainan...kalau saja d buat2 atau berlakon...mmg bukan kena rasuk/ganggu

waalahualam...kalau nak detail...tanya la ustaz yg biasa merawat...betul x apa yg aku tulis...
Reply With Quote
  #3  
Old 09-08-2009, 12:33 PM
ratusanRM ratusanRM is offline
CG Top Poster Club

ratusanRM's Avatar

 
Trader Rating: (70)
Join Date: Apr 2007
Location: 0231.541'N 10223.457'E
Posts: 21,040
Poster Rank: #80
Thanked 343 Times
Active Level
My Mood:
Default

ruqyah pun dah bleh guna CD je
Reply With Quote
  #4  
Old 09-08-2009, 02:40 PM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Advanced Trader
Forex System Developer

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 12,978
Poster Rank: #179
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku musykil yg ni:

Pastu bleh test seperti prosedur dibawah. Keberkesanan tu bergantung kepada kuasa Allah. Test then bagi feedback di thread ni...


1) Tekan butang PLAY pada MP3 RUQYAH SYARIAH dibawah nie dan dengar sehingga tamat (20min) menggunakan HEADPHONE dengan volume yang kuat.
2) Pejamkan mata dan jangan ikut bacaan ayat-ayat ini baik dimulut atau dihati.
3) Perhatikan setelah selesai...jika anda batuk,terasa mual,jantung berdegup kencang,terasa berdebar-debar,ada benda bergerak-gerak dibawah kulit,sendawa,mengantuk,pening dan menguap..maka sahlah badan anda dihuni JIN.

setau aku rakaman tak berkesan, kalau tak, senang le, beli cd/vcd je, mainkan, settle
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FXPRIMUS/FX4U/XM/IRONFX *** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-08-2009, 04:20 PM
metaaura metaaura is offline
Well-Known
Member

metaaura's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Location: !!~~ Cheer Ask ~~!!
Posts: 6,718
Poster Rank: #510
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jutawanzaman View Post
cara rawatan tu mmg betul dan tak d nafikan...tetapi aku sangsi ngan pesakit tu...betul ke?

sbb pengalamn aku,kalau org kena rasuk ni...mmg karektor pesakit tu berlainan sekali...kita yg merawat akan terasa kelainannya...kita akan rasa sesuatu yg amat ganjil...dari segi tenaga,karektor,suara,mmg amat berlainan...kalau saja d buat2 atau berlakon...mmg bukan kena rasuk/ganggu

waalahualam...kalau nak detail...tanya la ustaz yg biasa merawat...betul x apa yg aku tulis...
utk sedikit perkongsian bersama-sama , aku yg jahil,

kekadang pesakit ade yg kerasukan, ade yg separa kerasukan.. dan kadang ade yg tak kerasukan langsung... so tindakan ade yg aggresif ade yg diam manjang... so kat sini pesakit tu viarity subjective so tak bleh jangka gak

Quote:
Originally Posted by astagold View Post
aku musykil yg ni:

Pastu bleh test seperti prosedur dibawah. Keberkesanan tu bergantung kepada kuasa Allah. Test then bagi feedback di thread ni...


1) Tekan butang PLAY pada MP3 RUQYAH SYARIAH dibawah nie dan dengar sehingga tamat (20min) menggunakan HEADPHONE dengan volume yang kuat.
2) Pejamkan mata dan jangan ikut bacaan ayat-ayat ini baik dimulut atau dihati.
3) Perhatikan setelah selesai...jika anda batuk,terasa mual,jantung berdegup kencang,terasa berdebar-debar,ada benda bergerak-gerak dibawah kulit,sendawa,mengantuk,pening dan menguap..maka sahlah badan anda dihuni JIN.

setau aku rakaman tak berkesan, kalau tak, senang le, beli cd/vcd je, mainkan, settle
heh.. kalo pendapat aku yg jahil ni.. itu hanya test only.. utk mengetahui, ade ke tak? tapi ikut NIAT ..
serupa gak ngan gune cd ke tak.. tapi niat tuh penting..tapi lebih baik baca sendiri dan org bacakan. lebih afdal,
seperti alfatihah.. bleh ubat macam2 dengan BiIZNILLAH bergantung niat nye share2 la mane yg patut.. kan.. kalau aku salah meh tegur2.
__________________

Bila Dahi tak sujud ke sejadah
Galaxy Note: RocketROM v10-ICS - 4.0.4
Galaxy Tab 7.7 : Paranoid Android v2.1
vote bayi comel
Reply With Quote
  #6  
Old 10-08-2009, 03:08 AM
encikz encikz is offline
Active Member

encikz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,692
Poster Rank: #2239
Thanked 214 Times
Active Level
Default

bab test tu, simple logik jer...
pernah dengan kaset, CD imam-imam masjid tersohor, macam As-Sudaisi, A-Ghamidi, Syuraim dll? Ape rase...tenang ke kusut? ke sama macam dengar kaset dan lagu CT Nurhaliza...

Geng-geng syirik, minum arak, zina dll tak kan sanggup dengar...mesti tak senang duduk...panas kot...dengar ceramah agama pun taknak puak2 tuh...syaitan dan jin pun macam tu jugak...mesti ada something kalau dlm badan tuh ada jin dan syaitan...

tp dengar la penuh khusyuk...kalau xde ape2...mungkin tak berkesan, kena amik Quran baca sendiri...
Reply With Quote
  #7  
Old 10-08-2009, 03:10 AM
encikz encikz is offline
Active Member

encikz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,692
Poster Rank: #2239
Thanked 214 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jutawanzaman View Post
cara rawatan tu mmg betul dan tak d nafikan...tetapi aku sangsi ngan pesakit tu...betul ke?

sbb pengalamn aku,kalau org kena rasuk ni...mmg karektor pesakit tu berlainan sekali...kita yg merawat akan terasa kelainannya...kita akan rasa sesuatu yg amat ganjil...dari segi tenaga,karektor,suara,mmg amat berlainan...kalau saja d buat2 atau berlakon...mmg bukan kena rasuk/ganggu

waalahualam...kalau nak detail...tanya la ustaz yg biasa merawat...betul x apa yg aku tulis...
dlm google video dan youtube banyak lagi...bleh search...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:52 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE