Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 506
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,686
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,928
More...
View Poll Results: Pernahkan zip seluar anda terbuka di khalayak ramai?
Pernah, 188 78.99%
Tak Pernah 50 21.01%
Voters: 238. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 26-07-2009, 08:29 PM
aHmadDaniEL aHmadDaniEL is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: dalam kotak
Posts: 18,299
Poster Rank: #126
Active Level
My Mood:
Default

xkn xpakai spender....
bukn terjulur kuar pn kalau xzip...
__________________
akuarium ikan den dah pindahkn ke sebelah..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 26-07-2009, 08:39 PM
cipyu cipyu is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 751
Poster Rank: #4708
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AMICO66 View Post
Salam semua warga CG..

Cuma nak tau, jika anda sedang berjalan2 tiba2 ada orang bagitau bahawa zip seluar anda terbuka, apakah tindakan spontan anda???
cakap,
"sape tgk mata keranjang.."
sure ramai toleh tempat lain..
Reply With Quote
  #23  
Old 26-07-2009, 08:59 PM
usmarika usmarika is offline
Regular

usmarika's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 527
Poster Rank: #5972
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by maliq7776 View Post
kalo seluar awek terbukak nampak underwear pink?
apa akan anda buat?
cakap lah masa saya lalu depan umah awak saya nampak pagar terbuka,dan saya lihat kat dalam ada kereta kancil warna pink,
dia jawab kat kau balik,punya lah besar kereta Volkswagen dia kat dalam pagar awak nampak kancil jer..

dia cakap lah balik kat kau nak cover balik.
semalam masa lalu depan rumah awak pun saya nampak pagar rumah awak terbuka.
awak dengan tak sabar nya tanya balik,awak ada nampak tak kereta jaguar saya kat dalam tu?
dia cakap jaguar takda kalau Mini Cooper tu adalah..
Reply With Quote
  #24  
Old 26-07-2009, 09:09 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (241)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 107,799
Poster Rank: #3
Active Level
My Mood:
Default

kalu terbukak...mesti la zip balik...ada ke yg tahu terbukak..pi biar jer ...
Reply With Quote
  #25  
Old 26-07-2009, 11:10 PM
maliq7776 maliq7776 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2008
Posts: 7,840
Poster Rank: #482
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by usmarika View Post
cakap lah masa saya lalu depan umah awak saya nampak pagar terbuka,dan saya lihat kat dalam ada kereta kancil warna pink,
dia jawab kat kau balik,punya lah besar kereta Volkswagen dia kat dalam pagar awak nampak kancil jer..

dia cakap lah balik kat kau nak cover balik.
semalam masa lalu depan rumah awak pun saya nampak pagar rumah awak terbuka.
awak dengan tak sabar nya tanya balik,awak ada nampak tak kereta jaguar saya kat dalam tu?
dia cakap jaguar takda kalau Mini Cooper tu adalah..
kreatif sungguh ko

kalo aku, tutup je la
Reply With Quote
  #26  
Old 26-07-2009, 11:14 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar

 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Location: A Place Without No Name
Posts: 42,568
Poster Rank: #24
Blog Entries: 19
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by maliq7776 View Post
kalo seluar awek terbukak nampak underwear pink?
apa akan anda buat?
nie best...hehehe..klu aku,tgk je....
__________________
◕‿◕ REGISTER SEBAGAI PEMANDU UBER,TIADA BAYARAN DIKENAKAN,
KLIK SAHAJA (PERCUMA)◕‿◕


****RUANGAN IKLAN BANNER/TEXT DI SIGGY UTK DISEWA**** - PM UTK MAKLUMAT LANJUT

Reply With Quote
  #27  
Old 26-07-2009, 11:15 PM
Mr DoN Mr DoN is offline
Active Plus

Mr DoN's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Location: Isketambola
Posts: 4,218
Poster Rank: #1016
Active Level
My Mood:
Default

buat rilek je.. cari port line clear, tutup balik..
__________________
PREMIUM GIFT SUPPLIER
Reply With Quote
  #28  
Old 26-07-2009, 11:21 PM
halimkjg halimkjg is offline
Active Member

halimkjg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: utara selangor
Posts: 1,769
Poster Rank: #2418
Active Level
My Mood:
Default

rasa BANGGA kot...
Reply With Quote
  #29  
Old 26-07-2009, 11:35 PM
azam575 azam575 is online now
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 78,716
Poster Rank: #7
Active Level
My Mood:
Default

buat derk jer.... tarik zip tu ke atas hehehehe
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + WELCOME BONUS KE AKAUN ANDA BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #30  
Old 26-07-2009, 11:45 PM
effies effies is offline
Active Plus

effies's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2009
Posts: 2,739
Poster Rank: #1605
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mr DoN View Post
buat rilek je.. cari port line clear, tutup balik..
hahahah....
line clear kat penang road...
silap makan sakit perut....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:52 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you