Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,810
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,409
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,415
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-07-2009, 05:01 PM
husniezar husniezar is offline
Active Member

husniezar's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,417
Poster Rank: #1655
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default Mari2 beli barangan cosway (Special Offers 25 July - 24 Aug 09) m/s 1 & 3





Assalamualaikum...Di sini NIZAR'S SHOPPE ada barangan cosway, ianya amat berpatutan kepada yang berminat boleh la menghubungi saya husnie utk pertanyaan barangan ape yg dihendaki dan sy akn bg harga promosi seandainya bulan itu barangan tersebut ade special offer xkira ape jual barang yg anda mahu sy akn bg senarai harga mengikut katalog promosi utk 25 July - 24 Aug 09. Haaa...sesiapa yg berminat nk beli boleh order barang dgn sy tetapi kos penghantaran mengikut berat yg ditetapkan oleh POS LAJU MAlaysia










- Light (M01)


- Medium (M02)


- Dark (M03)

Miyami Two-Way Foundation

Silky-smooth combination of foundation and powder
Gives a long-lasting, flawless finish
SPF15 protects against harmful sunrays

RM 28.00 HARGA BIASA

SEKARANG HARGA PROMOSI RM19.90

Ini dia perbezaan wajah selepas menggunakan bedak MIYAMI TWO WAY FOUNDATION



BEFORE AFTER



Bedak Miyami ni adalah bedak yg paling halus dan ia sangat digemari dikalangan artis2 kita di Malaysia. Malah golongan Juru solek artis pun suka menggunakan bedak ini kerana strukturnya halus dan membuatkan kulit muka nampak gebu dan licin...





BodyLite Thermo-Active Body Shaping Gel (150g)

Mencairkan lemak......ramuan hangat di dalam rumusan inovatif Bodylite memberikan sensasi membakar lemak selama 24 jam. Sambil lemak di cairkan, bonjolan hodoh dan selulit turut hilang bersama lebihan berat badan (sepantas 1 minggu!!) untuk menampilkan tubuh badan yg lebih ringan.

SINGKIRKAN LEMAK DEMI BADAN YANG LEBIH RINGAN, DAN DIRI YANG LEBIH
YAKIN!!

INOVASI UNGGUL DALAM PELANGSINGAN BADAN

Bodylite Thermo-Active Gel tidak hanya menguruskan badan anda atau menyingkirkan selulit untuk membentuk dan melangsingkan badan .Malah ia menentang kandungan lemak didalam badan untuk menampilkan diri yang pastinya lebih ringan!Bodylite Thermo-Active gel menjadikan ini kenyataan dengan kandungan bahan-bahan thermo-active berkuasanya yang menyingkirkan lemak dari badan selama 24 jam.Seiring dengan penyingkiran lemak, bonjolan hodoh, kehadiran selulit degil dan menggeleber menghilang untuk penampilan susuk badan yang pasti menjadi idaman setiap wanita!

PENYELESAIAN MERAH HANGAT UNTUK MENGHILANGKAN BERAT!

Untuk memiliki hasil yang lebih mujarab dan seragam memerlukan proses pembakaran lemak secara sempurna.Bodylite Thermo-Active Gel dengan adunan pati merah hangat serta Tri-Activ Compleks yang berpaten menampilkan penyelasaian mutakhir ke arah penyingkiran lemak untuk badan yang lebih ringan!

CAMPURAN LADA MERAH HANGAT,HERBA ,BUAH-BUAHAN DAN REMPAH.

Campuran terbaru tinktur lada merah dan minyak pati limau gedang,lada hitam,jintan dan estragon
bertindak sepanjang masa untuk membakar lebihan lemak yang terkumpul di bonjolan yang terdapat di bahagian-bahagian tertentu badan. Ciri thermo-aktif bahan-bahan ini akan bertindak diperingkat fizikal dan psikologi. Apabila di serap oleh kulit dan di sedut, ia akan merangsangkan pelepasan lemak terjerat di dalam tisu lemak. Seterus nya protein pembakar lemak akan di aktifkan secara serentak untuk membakar lemak yg terlepas dan sekaligus menyingkirkan lebihan lemak badan.

KOMPLEKS TRI-ACTIV

Pati Centella, Horsetail dan Guarana yang di perolehi menerusi teknologi berpaten, mengandungi tahap bioaktiviti optimum untuk kelebihan maksimum. Ia membantu membakar lemak dengan mengangkut lemak yang terlepas secara pantas dan cekap ke pusat janakusasa sel (mitokondria) untuk di bakar sepenuh nya. Ini bererti lemak yang terlepas tidak akan berubah menjadi lemak degil yang di simpan di dalam tisu lemak sekali lagi. Sisa seperti lebihan air dan toksin juga akan di singkirkan , sekaligus menghilangkan bonjolan dan ketulan hodoh untuk penampilan bentuk badan yang lebih menawan, lebih ringan.

SUSULI DENGAN KULIT YANG LEBIH TEGANG ,LEBIH GEBU UNTUK PENAMPILAN
BARU YANG SEMPURNA.

Kini dengan lemak badan yang berkurangan , kulit yang kendur pula perlu di tegangkan ! Vitamin C,E & Elastin di dalam kapsul mikro dengan khasiat pemulih dan penguat berkesan mengembalikan kulit yang gebu dan tegang. Alamilah perbezaan nya!!

Adunan inovatif Bodylite memaksimumkan tindakan pembakaran lemak setiap bahan untuk proses
pembakaran lemak degil secara sempurna. Anda akan mengalami sensasi panas apabila bahan
termi-aktif berkusasa Bodylite bertindak berterusan untuk mencairkan lemak dan memberi anda susuk badan yang pasti menjadi idaman setiap wanita!!

ALAMI KEMUNGKINAN YANG DRAMATIK DENGAN BODYLITE

Lumurkan sedikit gel pada kulit yang bersih. Tumpukan perhatian pada bahagian yang degil dan sukar seperti bahagian atas lengan,perut,punggung,pinggul dan peha. Kulit kekal segar dan kering selepas
aplikasi. Anda hanya perlu menggunakan Bodylite sekali sehari!!!!

P/S an anda hanya perlu menggunakan Bodylite sekali sehari!!!!

Normal RM59.00 (xde promosi)



* KOS PENGHANTARAN MENGIKUT KADAR YANG TELAH DITETAPKAN OLEH POS LAJU!!!!

* Domestic Poslaju Delivery Standard
Delivery standard of next working day is applicable only for areas covered by Poslaju Centres. For other areas, the delivery standard is within 2 to 3 days.


ANDA BOLEH LA MENGHUBUNGI SAYA UNTUK MEMBUAT PESANAN @ ORDER BARANG (HP: 0132024161 (HUSNIE) DAN JUGA BOLEH TRUS CHAT YAHOO MESSENGER : katakgulz83


>>>>>UNTUK TEMPAHAN<<<<<

Berikut adalah cara-cara pembelian melalui online :

Langkah 1: Anda hendaklah memilih produk anda

Langkah 2 : Buat bayaran secara online ke akaun yg disediakan

1) Maybank - 162375 665890 ( Husniedah Binti Omar @ Othman )
2) CIMB - 12010000096203 ( Suhairi Nizar Bin Md Shukor )

email : husniezar@gmail.com

Langkah 3 : SMS maklumat lengkap anda

Taip ORDER <jarak> NAMA <jarak> ALAMAT <jarak> SET KOD <jarak> JUMLAH BAYARAN <jarak> MASA BAYARAN <jarak> BANK dan hantar ke 013-2024161(MAYBANK) @ 012-2985058 (CIMB)

Contoh: ORDER Husniedah Omar No.2, jln hj kaspan Salak Tinggi 45600 sepang M01 RM30 11.45am Maybank


Selamat membeli.....
[/CENTER]
__________________
SILA PM @ SMS 0166978528

Last edited by husniezar; 30-07-2009 at 01:41 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-07-2009, 08:19 PM
husniezar husniezar is offline
Active Member

husniezar's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,417
Poster Rank: #1655
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default Special offer!!!

Ambrace
Slims, Reconstructs & Reshapes
(Melangsing, Membina Semula & Membentuk Semula)


SPECIAL OFFER

Body Shaping Bra + Waist or Body Shaping Corset + Body Shaping Girdle

NOW ONLY RM168
(* Terdapat 2 warna Iaitu Hitam & Coklat utk pilihan anda)


Size from M/L/XL/XXL








__________________
SILA PM @ SMS 0166978528

Last edited by husniezar; 30-07-2009 at 12:37 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 09-07-2009, 10:07 PM
misscordelia misscordelia is offline
CG Top Poster Club

misscordelia's Avatar
 
Trader Rating: (254)
Join Date: May 2008
Location: Ladang Anggur
Posts: 28,948
Poster Rank: #41
Thanked 60 Times
Active Level
My Mood:
Default

bedak ni mmg best
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2009, 08:45 AM
husniezar husniezar is offline
Active Member

husniezar's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,417
Poster Rank: #1655
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by misscordelia View Post
bedak ni mmg best
Salam semua...selamat pagi...haaa...misscordelia dah mencubanya anda bagaimana lg pun memg xsia2 kita beli bedak ni memang bagus kulit muka menjadi halus....licin..kita asyik puji artis je cantik. Klw mcm artis dey all kuar gi shopping ke jalan2 ke xkan nk pakai bedak 4' tebalnye...itu just ade show je tp klw kuar jalan2 atau ke mana tiada show dey all lebih gemar menggunakan bedak lembut ini supaya kulit kelihatan segar dan cantik sepangjang hari..becoz tis two way foundation its very long lasting every wer u are...cubalah...xrugi...
__________________
SILA PM @ SMS 0166978528
Reply With Quote
  #5  
Old 10-07-2009, 08:52 AM
kaklong kaklong is offline
Well-Known
Member

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Poster Rank: #678
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

Salam TT,

Nak tanya...Betul ke Miyami ngan Pixy ni sama jer..Konon dulu Miyami..skarang Pixy.

Ke kaklong dapat salah info
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise
Reply With Quote
  #6  
Old 10-07-2009, 09:01 AM
husniezar husniezar is offline
Active Member

husniezar's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,417
Poster Rank: #1655
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kaklong View Post
Salam TT,

Nak tanya...Betul ke Miyami ngan Pixy ni sama jer..Konon dulu Miyami..skarang Pixy.

Ke kaklong dapat salah info
wkslm kaklong...
oooo...sy juga guna kedua2 jenama ini pixy dan miyami...tp ade perbezaannya sedikit...sy lebih suka guna miyami sebab strukturnya lebih halus dan ia nmpk ketara kegebuaannya..bukan pixy xbagus tp quality utk miyami lebih digemari rmi org...miyami sgt berbeza dan ia lebih nmpk halus serta licin seolah2 muka kita segar sentiasa...sebab tu rmi artis pilih bedak ini utk menyerlahkan kehalusan kulit wajah dan gebu tu yg penting nmpk bersih sj..sbb tu miyami digemari dikalangan juru2 solek sbb ia mudah dan sgt puas hati...berbaloikan dgn harga rm25.00 mungkin klw yg nk murah mereka cr pixy tp hakikatnya ade perbezaan diantara jenama ini..
__________________
SILA PM @ SMS 0166978528
Reply With Quote
  #7  
Old 10-07-2009, 09:04 AM
kaklong kaklong is offline
Well-Known
Member

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Poster Rank: #678
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by husniezar View Post
wkslm kaklong...
oooo...sy juga guna kedua2 jenama ini pixy dan miyami...tp ade perbezaannya sedikit...sy lebih suka guna miyami sebab strukturnya lebih halus dan ia nmpk ketara kegebuaannya..bukan pixy xbagus tp quality utk miyami lebih digemari rmi org...miyami sgt berbeza dan ia lebih nmpk halus serta licin seolah2 muka kita segar sentiasa...sebab tu rmi artis pilih bedak ini utk menyerlahkan kehalusan kulit wajah dan gebu tu yg penting nmpk bersih sj..sbb tu miyami digemari dikalangan juru2 solek sbb ia mudah dan sgt puas hati...berbaloikan dgn harga rm25.00 mungkin klw yg nk murah mereka cr pixy tp hakikatnya ade perbezaan diantara jenama ini..

Owh gitu..

Ok..paham..tq for da info
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise
Reply With Quote
  #8  
Old 10-07-2009, 09:14 AM
alliyaz alliyaz is offline
Active Member

alliyaz's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2009
Posts: 1,745
Poster Rank: #2238
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

ni jual kat cosway tu ke?
Reply With Quote
  #9  
Old 10-07-2009, 09:17 AM
husniezar husniezar is offline
Active Member

husniezar's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,417
Poster Rank: #1655
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alliyaz View Post
ni jual kat cosway tu ke?
yup...tp kt cosway harga rm28.00 dgn sy rm25.00 ade diskaun.. sempena bulan Ramadhan...
__________________
SILA PM @ SMS 0166978528
Reply With Quote
  #10  
Old 10-07-2009, 09:21 AM
husniezar husniezar is offline
Active Member

husniezar's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,417
Poster Rank: #1655
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kaklong View Post
Owh gitu..

Ok..paham..tq for da info
thankz for kak long juga...klw berminat boleh la order dgn sy..ape barangan pun boleh...boleh order dgn sy..
__________________
SILA PM @ SMS 0166978528
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:04 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE