Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 24,027
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,637
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,995
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-09-2006, 04:05 PM
azlann1981 azlann1981 is offline
Well-Known
Member

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,558
Poster Rank: #651
Thanked 134 Times
Active Level
My Mood:
Default 'call girl' Melayu..



20 hari dapat RM10,000

DENGAN hanya membuat tempahan menerusi panggilan telefon, dua agensi ‚€˜social escort‚€™ membawa ‚€˜call girl‚€™ mereka berjumpa wartawan Metro Ahad (MA) di sebuah hotel di Bukit Bintang, Kuala Lumpur, kelmarin.

Seperti dijanjikan, mereka membawa beberapa ‚€˜call girl‚€™ Melayu untuk dipilih. Agensi pertama membawa tiga ‚€˜call girl‚€™ manakala agensi kedua membawa dua.

Selepas dipilih dan bayaran dijelaskan, ejen itu meninggalkan ‚€˜call girl‚€™ berkenaan sambil memberitahu dia akan mengambilnya semula dalam tempoh sejam.

‚€˜Call girl‚€™ pertama dikenali sebagai Anne ditemui kira-kira jam 11 malam manakala yang kedua, Mimi ditemui jam 1 pagi. Kedua-duanya berpakaian seksi dan memiliki wajah cantik dengan potongan badan ala model.

Berikut perbualan yang dirakam wartawan Metro Ahad menggunakan alat perakam suara yang disembunyikan ketika di bilik hotel.

ANNE:

ANNE: Abang nak terus ‚€˜buat‚€™ ke nak mandi dulu?
MA: Relaks dulu. Kita borak-borak dulu.

ANNE: Ikut abanglah, lagi saya suka. Tak payah nak buang tenaga.

MA: Kenapa muka lawa macam ini buat keje call girl?
ANNE: Kerja senang bang, boleh buat banyak duit.

MA: Senang ke kerja macam ini?
ANNE: Senang je. Saya hanya perlu ‚€˜standby‚€™ (bersiap sedia). Dalam kereta, kedai makan atau rumah. Bila ejen dapat panggilan, saya dihantar kepada pelanggan. Kebanyakan pelanggan biasanya ‚€˜pakai‚€™ saya untuk tempoh sejam saja sebab tak ada duit nak bayar lebih.

MA: Boleh kaya ke kerja ‚€˜call girl‚€™ ni?
ANNE: Saya pernah dapat RM10,000 dengan hanya bekerja 20 hari. Sehari kalau lima pelanggan dapat komisen RM500. Kerja 20 hari dah dapat 10,000.

MA: You orang KL ke?
ANNE: Tak, Johor.

MA: Ada mak bapak lagi?
ANNE: Ada. Kalau dia orang tahu saya buat kerja macam ini, habislah saya.

MA: Tau takut. Macam mana boleh terjebak buat kerja ini? Ada orang paksa?
ANNE: Tak ada orang paksa pun. Semua kerelaan sendiri. Ikut kawan tak betul, macam inilah jadinya. Dulu saya budak baik bang, pakai baju kurung, pakai tudung. Bila sampai KL kejap je saya bertukar jadi liar. Mula-mula ‚€˜kaki clubbing‚€™, bila dah kenal macam-macam orang, ada yang tawarkan kerja ‚€˜call girl‚€™. Cuba sajalah.

MA: Berapa lama dah kerja macam ni?
ANNE: Baru lima bulan, tapi saya dah boleh pakai kereta sendiri, sewa kondominium dan pakai pakaian berjenama. Tapi bang, walaupun dapat banyak duit, saya selalu rasa macam tak cukup duit. Duit tu tak tahu ke mana perginya.

MA: Dah duit haram. Macam tulah. Bila nak berhenti?
ANNE: Entah. Sekarang tengah seronok.

MA: Umur berapa?
ANNE: Awal 20-an.

Perbualan bagaimanapun terhenti apabila Anne menerima panggilan telefon daripada seseorang.

ANNE: Abang, sebenarnya saya dah nak balik tadi. Tapi ‚€˜tauke‚€™ suruh datang sebab abang ‚€˜call‚€™. Kawan saya dah lama tunggu sebab kita orang ada hal.

MA: Nak pergi mana? Clubbing?
ANNE: Tak, nak balik rumah. (senyum). Penat. Kenalah jaga badan bang.

MA: Ikut suka awaklah.
ANNE: Abang jangan marah ya.

MA: Berapa bayaran?
ANNE: Sama saja. Berbual pun RM250.


MIMI:

MIMI: Jom abang, mandi.
MA: Sabar la, baru je masuk bilik.

MIMI: Nak balik dah abang, letih. Hari ini ramai US Navy (Tentera Laut Amerika Syarikat) kena layan. Tak larat.
MA: Wow, mat saleh pun you layan. Hebat.

MIMI: Nak buat macam mana. Kalau tak buat, tauke marah. Lagipun, mereka bayar lebih. RM500 sejam. Dua kali ganda abang bayar. Jomlah abang, mandi. Kita terus buat. Saya nak balik dah lepas ni. Abang last customer ni.
MA: Hish, tak nak la saya. Lepas US Navy, bahaya. Kita sembang je lah 10 atau 20 minit. Lepas tu nak balik, baliklah.

MIMI: Abang dari mana ni?
MA: Baru lepas balik kerja.

MIMI: Kerja kat mana?

MA: Dekat sini saja. Selalunya, siapa yang pakai awak?
MIMI: Semua jenis orang ada abang oi.

MA: Umur berapa? Nampak muda je, orang lawa pun buat kerja macam ini.
MIMI: Ala bang, dah 25 tahun. Lelaki ini semua suka ‚€˜free‚€™. Dahlah kita bagi ‚€˜free‚€™, kadangkala duit kita pun dia kebas. Baik kerja macam ini. Nak pakai, bayar. Saya tak nak jadi macam bohsia. Memper*****kan diri kita. Lebih baik kita cari duit betul-betul. Nanti taubat la.

MA: Oh, ada niat nak taubat. Tapi caranya tak betul. Macam tu senanglah, kita buat benda yang kita tahu dosa, nanti kita taubat. Kalau curi, kena tangkap polis boleh taubatkah? Kena jel dulu juga. Ini pun ada balasan Tuhan cik adik oi.

MIMI: Ala abang. Janji kita tak kacau orang, tak bunuh orang, tak bagi orang marah. Di luar tu, lagi banyak penjenayah. Abang, saya nak balik. Abang tak mau ke?

MA: Malaslah, bekas US Navy. Lain kalilah. Terima kasih.
MIMI: Patutnya saya yang kena terima kasih. Selamat saya... kalau semua ‚€˜customer‚€™ macam ini, syukur.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-09-2006, 04:18 PM
lazman lazman is offline
Active Member

lazman's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2006
Posts: 592
Poster Rank: #5142
Thanked 9 Times
Active Level
Default

Perkataan 'syukur' tu yg tak tahan..
Reply With Quote
  #3  
Old 14-09-2006, 04:25 PM
StanNero StanNero is offline
Well-Known
Member

StanNero's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2006
Location: Png-sabah-shah alm-desa pandan-batu muda (now)
Posts: 7,393
Poster Rank: #442
Thanked 154 Times
Active Level
My Mood:
Default

hehehe gilaleh tahan godaan wartawan nie.. leh cayerr ke..

hahahaahah
Reply With Quote
  #4  
Old 14-09-2006, 04:39 PM
azlann1981 azlann1981 is offline
Well-Known
Member

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,558
Poster Rank: #651
Thanked 134 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by StanNero
hehehe gilaleh tahan godaan wartawan nie.. leh cayerr ke..

hahahaahah
kekeke.....boleh percaya ker wartawan nie... :-D :-D
dua orang pula tu dia panggil... :-D
Reply With Quote
  #5  
Old 14-09-2006, 05:24 PM
art art is offline
Active Member

art's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2006
Location: Banting
Posts: 1,619
Poster Rank: #2364
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

hahaha...
adik dia musti nak tu...hehehehe..
Reply With Quote
  #6  
Old 14-09-2006, 05:42 PM
lazman lazman is offline
Active Member

lazman's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2006
Posts: 592
Poster Rank: #5142
Thanked 9 Times
Active Level
Default

wartawan2x yg menyamar ini macam kebal nafsu jek..
dalam majalah majalah lain(maskulin,mastika,dll)..try lah semak.. pun selalunya mcm ni gak..klimak mesti tak jadi..
Reply With Quote
  #7  
Old 14-09-2006, 05:48 PM
StanNero StanNero is offline
Well-Known
Member

StanNero's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2006
Location: Png-sabah-shah alm-desa pandan-batu muda (now)
Posts: 7,393
Poster Rank: #442
Thanked 154 Times
Active Level
My Mood:
Default

ntah2 masa tu call girl tu dah habis seksi dah..sure cuci mata..

wei nak kej la ako camner.. wei jom kita plak buat ulasan..under berita carigold..

hehe ako nak maik bahagian.. meh no call girl tue.. ako bayaq guna e-gold
Reply With Quote
  #8  
Old 14-09-2006, 06:47 PM
wanzex wanzex is offline
CG Top Poster Club

wanzex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: Di Pintu Lailatul Qadar
Posts: 35,572
Poster Rank: #25
Thanked 1,106 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azlann1981
Quote:
Originally Posted by StanNero
hehehe gilaleh tahan godaan wartawan nie.. leh cayerr ke..

hahahaahah
kekeke.....boleh percaya ker wartawan nie... :-D :-D
dua orang pula tu dia panggil... :-D
kesian kaum sejenisku.
alaa..reporter tu buat ex jek.
tunjuk baik konon2.
klu stim menggunung pun sapak tau.



:evil: :evil: :evil:
Reply With Quote
  #9  
Old 14-09-2006, 06:48 PM
StanNero StanNero is offline
Well-Known
Member

StanNero's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2006
Location: Png-sabah-shah alm-desa pandan-batu muda (now)
Posts: 7,393
Poster Rank: #442
Thanked 154 Times
Active Level
My Mood:
Default

miahahaha haha... memang pun..

duit 250 sokabar da kasik untuk claim..benda free plak tue.. hehe
Reply With Quote
  #10  
Old 14-09-2006, 06:50 PM
wanzex wanzex is offline
CG Top Poster Club

wanzex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: Di Pintu Lailatul Qadar
Posts: 35,572
Poster Rank: #25
Thanked 1,106 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lazman
Perkataan 'syukur' tu yg tak tahan..
ko silap baca.
bukan 'syukur' tapi 'CUKUR'
kekekek.

:-D :-D
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
gatal gatal

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Girl-Hyip (18SX) admire1314 Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 5 16-06-2008 04:55 PM
Apakah Kebaikan Ketuanan Melayu zuljaalaa Santai, Others 19 29-05-2008 06:30 AM
Apa nak jadi Anak Melayu skrg missdealova Santai, Others 76 28-05-2008 12:11 PM
FREE CALL !!!!!! kawe78 Other Classifieds 1 09-05-2006 12:35 AM


All times are GMT +8. The time now is 12:06 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE