Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-06-2009, 12:31 PM
kruleznickzam85 kruleznickzam85 is offline
Active Plus

kruleznickzam85's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Location: Depan PC
Posts: 3,316
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Rumah Sofea Jane Kena Lelong

Kesahihan maklumat ini masih samar-samar lagi. Namun dah diakui ramai pihak yang rumah kondominium yang dimiliki artis terkenal, Sofea Jane kena lelong oleh bank. Atas sebab apa, penulis kureng pasti pula. Mungkin Sofea Jane tidak mampu membayarnya atau dia mahu berpindah ke UK, tempat kelahirannya. Yang tue kena lah tanya kat Sofea Jane sendiri nampaknya, dan yang Sofea Jane pun jarang juga nampak batang idung dier da.. Ngeh3.[Sumber]



Last edited by kruleznickzam85; 14-06-2009 at 09:02 PM.. Reason: maaf mod.. silap saya.. sorry.. : )
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-06-2009, 12:36 PM
neosa neosa is offline
Active Member

neosa's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,006
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

dia x byr utang sbb kawasan bukit antarabangsa tu kan kawasan runtuhan..
Reply With Quote
  #3  
Old 14-06-2009, 12:36 PM
gandaduit gandaduit is offline
Super Active

gandaduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2008
Posts: 8,415
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dah takde duit kot.rugi main buluh emas kot....ahahahha
Reply With Quote
  #4  
Old 14-06-2009, 12:38 PM
gandaduit gandaduit is offline
Super Active

gandaduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2008
Posts: 8,415
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by neosa View Post
dia x byr utang sbb kawasan bukit antarabangsa tu kan kawasan runtuhan..
ala runtuh tepi umah aje...ni mesti dia kena kejar dek along !
Reply With Quote
  #5  
Old 14-06-2009, 01:37 PM
shila70 shila70 is offline
Active Member

shila70's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dia dah x mampu nak bayor kot, lelong yang ni jer..kat lain ada lagi 3 4 bijik umah kot hahaah
__________________
ada masa sila singgah sini
http://jualjual2u.blogspot.com
Reply With Quote
  #6  
Old 14-06-2009, 02:38 PM
azimuth azimuth is offline
Active Member

azimuth's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,010
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aik??ni mcm umh aku bg kt die dlu...
nape die nk jual??huhuhuuh
Reply With Quote
  #7  
Old 14-06-2009, 02:58 PM
reeez80 reeez80 is offline
Legendary Member

reeez80's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2007
Location: Ktn, Phg
Posts: 14,674
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dekat ngan kawasan tanah runtuh kot nie...
__________________
YOU'LL NEVER WALK ALONE...
Reply With Quote
  #8  
Old 14-06-2009, 03:04 PM
puteri23 puteri23 is offline
CG Top Poster Club

puteri23's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Mar 2008
Location: ♥*>lepak kat pesbuk*<♥
Posts: 21,886
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

lelong !!! lelong !!!
sapa mau beli

ade ke yg nk beli tu
Reply With Quote
  #9  
Old 14-06-2009, 03:09 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by puteri23 View Post
lelong !!! lelong !!!
sapa mau beli

ade ke yg nk beli tu
Kalau beli rumah dapat dia sekali boleh dipertimbangkan
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #10  
Old 14-06-2009, 04:06 PM
puteri23 puteri23 is offline
CG Top Poster Club

puteri23's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Mar 2008
Location: ♥*>lepak kat pesbuk*<♥
Posts: 21,886
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
Kalau beli rumah dapat dia sekali boleh dipertimbangkan

abis laki dia tu, nk campak mana
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold