Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers > Trader Affiliates & Rebates Offer

Trader Affiliates & Rebates Offer The place to find a proper experienced trader for sharing of your favourite broker affiliate commissions.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,293
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,266
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,618
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-06-2009, 10:55 AM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Experienced Trader

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 16,435
Poster Rank: #111
Thanked 299 Times
Active Level
My Mood:
Default FREE $50,$10 BONUS + 86.67% AutoRebate - INSTAFOREX DAILY PAYMENT

Assalamualaikum / Salamsejahtera,

Saya menawarkan rebet 86.67% kepada sesiapa yang register instaforex dengan saya.

86.67% x 1.5 pips - FOREX
86.67% x 10 pips - GOLD
86.67% x 2.0 pips - SILVER


Bayaran akan dibuat ke akaun trading setiap hari.

Klik signature/siggy di bawah atau www.sureheboh.com untuk maklumat lanjut.

Sila pastikan affiliate code ialah OS (huruf O dan huruf S)

PANDUAN BUKA AKAUN

Ok ni panduannya

Klik sini untuk mula











InstaForex menyediakan keperluan lengkap untuk trader dalam mengharungi dunia perniagaan forex. Antara kelebihan dan keistimewaan yang terdapat pada syarikat ini :

1. Menggunakan platform Metatrader 4 & 5 yang terkini di dalam dunia dagangan (trading) forex
2. Deposit serendah US$1 bagi trader baru yang ingin menceburi bidang forex.
3. Satu akaun standard untuk semua, - standard, mini dan micro (all in one).
Dengan Instaforex anda boleh trade dari lot serendah 0.01 sehingga yang mampu anda dagangkan.
4. Menyediakan leverege bermula dari 1:1 sehingga 1:1000
5. Mempunyai akaun Free Swap kepada trader Islam.

Semua leverage akan memberi nilai seperti di bawah
Standard/Eurica Account
1 pips = US$10 = 10 lot
1 pips = US$1 = 1 lot
1 pips = US$0.10 = 0.1 lot
1 pips = US$0.01 = 0.01 lot


Account Cent
1 pips = 0.10 = 0.01 cent
1 pips = 1.00 = 0.1 cent
1 pips = 10.00 = 10 cent
1 pips = 100.00 = 1.00 usd
1 pips = 1000.00 = 10.00 usd


Account cent lot terkecil ialah 0.10 ( 1 pips = 0.1 cent )
Account standard lot terkecil ialah 0.01 ( 1 pips = 0.1 cent )


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suka dijelaskan bahawa rebate diberi bukan berdasarkan berapa anda deposit dan berapa anda profit.
Rebate dikira berdasarkan lot/vol dan closed sesuatu post@trade.
Dan rebate juga tetap diberi sama ada anda unting atau rugi sesuatu post@trade itu.

Bagaimana rebet dikira?
Kami akan dibayar komisen oleh broker berdasarkan trading yang anda lakukan.

Contoh:
Anda open post buy atau sell 1.0 lot/vol GBPUSD (GU) dan closed.
Situasi di atas kami akan dibayar $1.50 oleh broker dan dari $1.50 itulah yang kita akan berkongsi 86.67/13.33%.
Anda dapat 86.67% dan kami ambil 13.33%.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Untuk layak Free $50 & $10 Bonus dari saya
Sila pastikan anda telah verjaya melepasi The first n second verification level




-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hukum Forex

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=On0OdWezfNU

Last edited by sureheboh.com; 14-01-2014 at 06:08 PM.. Reason: Perubahan % rebate N BONUS
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 07-06-2009, 11:14 AM
sideskirt sideskirt is offline
Super Active Member

sideskirt's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,825
Poster Rank: #948
Thanked 16 Times
Active Level
Default

akhirnye terbuka jugak thread ko ye ...
Reply With Quote
  #3  
Old 07-06-2009, 11:39 AM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Experienced Trader

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 16,435
Poster Rank: #111
Thanked 299 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sideskirt View Post
akhirnye terbuka jugak thread ko ye ...
Dulu aku dah buka tapi kena delete, mungkin dasar CG ketika tu tak sama dgn sekarang yg telah ditransformasi.

.
__________________
Rebate Instaforex 86.67% - dibayar ke acc trading selepas 24-48 jam. www.sureheboh.com
Tuntut $50 & $10 Free dengan saya selepas register bawah OS
http://www.facebook.com/sureheboh
Reply With Quote
  #4  
Old 07-06-2009, 11:41 AM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 57,686
Poster Rank: #9
Blog Entries: 1
Thanked 7,769 Times
Active Level
My Mood:
Default

masta tak bleh up kepada 97% ke??
ada masta tu kasi 95% wo
Reply With Quote
  #5  
Old 07-06-2009, 11:53 AM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Experienced Trader

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 16,435
Poster Rank: #111
Thanked 299 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomie View Post
masta tak bleh up kepada 97% ke??
ada masta tu kasi 95% wo
Bro,
Aku rasa 60/40 dah sesuai utk situasi WIN WIN.

Ketahuilah setiap bulan nak kira ejen komisen yg berpuluh ribu transaksi malah ada yg menjangkau seratus ribu lebih sesuatu ketika perlu dibuat secara manual.

Broker tak bagi seketul² utk setiap akaun. Ada ketika aku perlu ambil cuti supaya aku dpt selesaikan secepat mungkin mengikut syarat dan terma yg aku dah tulis kat web aku.

Setiap yg register dgn aku, aku ada data email mereka. Dan setiap bulan aku akan send email utk hebohkan komisen serta arahan supaya membuat tuntutan.

Kalau bagi 97% aku rasa tak setimpal dgn tugas dan masa yg telah dicuri dari masa lain.

Contoh kalau trader tu dpt komisen RM1,000 - pecahannya aku dpt RM30 dan dia dpt RM970.00

Buang karan je rasanya.
__________________
Rebate Instaforex 86.67% - dibayar ke acc trading selepas 24-48 jam. www.sureheboh.com
Tuntut $50 & $10 Free dengan saya selepas register bawah OS
http://www.facebook.com/sureheboh
Reply With Quote
  #6  
Old 07-06-2009, 11:58 AM
hishammarmin hishammarmin is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2007
Location: KLINIK HAIWAN SENAWANG NS
Posts: 5,498
Poster Rank: #626
Thanked 194 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sureheboh.com View Post
Bro,
Aku rasa 60/40 dah sesuai utk situasi WIN WIN.

Ketahuilah setiap bulan nak kira ejen komisen yg berpuluh ribu transaksi malah ada yg menjangkau seratus ribu lebih sesuatu ketika perlu dibuat secara manual.

Broker tak bagi seketul˛ utk setiap akaun. Ada ketika aku perlu ambil cuti supaya aku dpt selesaikan secepat mungkin mengikut syarat dan terma yg aku dah tulis kat web aku.

Setiap yg register dgn aku, aku ada data email mereka. Dan setiap bulan aku akan send email utk hebohkan komisen serta arahan supaya membuat tuntutan.

Kalau bagi 97% aku rasa tak setimpal dgn tugas dan masa yg telah dicuri dari masa lain.

Contoh kalau trader tu dpt komisen RM1,000 - pecahannya aku dpt RM30 dan dia dpt RM970.00

Buang karan je rasanya.
Kalau macam tu...bukan buang karan lagi bro. Tu dah kira wayar ngan tiang sekali ko buang

__________________
[CENTER][B][URL=https://secure.instaforex.com/en/open-account.aspx?x=LA][COLOR="Red"][SIZE="5"]JOIN INSTAFOREX-Toll free: 1800-883-810
[/SIZE][/COLOR][/url][URL="http://www.commercialnetworkservices.com/?a_aid=1373c3f0"]CNS - Traders VPS-only USD 1/day ![/URL]
[SIZE="5"][URL="http://www.**************"][COLOR="Red"]INSTAFOREX TOP IB (REACHED USD 5 MILLION TRANSACTION VALUE) - DEAL WITH US![/COLOR][/URL][/SIZE][/B]

aku pun bukan pandai sangat...tapi takdeler sampai nak tunjuk keb0d0han aku kat khalayak-sendiri mau ingat laaa....
[/CENTER]
Reply With Quote
  #7  
Old 07-06-2009, 12:03 PM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Experienced Trader

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 16,435
Poster Rank: #111
Thanked 299 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hishammarmin View Post
Kalau macam tu...bukan buang karan lagi bro. Tu dah kira wayar ngan tiang sekali ko buang

Kalau tuan doktor pulak kira buang ubat˛ semua tu tinggal botol˛ kosong je.
__________________
Rebate Instaforex 86.67% - dibayar ke acc trading selepas 24-48 jam. www.sureheboh.com
Tuntut $50 & $10 Free dengan saya selepas register bawah OS
http://www.facebook.com/sureheboh
Reply With Quote
  #8  
Old 07-06-2009, 12:13 PM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Experienced Trader

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 16,435
Poster Rank: #111
Thanked 299 Times
Active Level
My Mood:
Default

Eh.. terlupa pulak.

Kepada yg dah buka akaun dgn aku, semak˛lah email (yg guna daftar dgn insta tu bukan email lain), reply email tu ye.

Email tu sgt berharga sebab bila reply je RM$ akan dikreditkan terus ke akaun bank anda.

Mustahak!! kalau tukar email cepat˛ bagi tau.
__________________
Rebate Instaforex 86.67% - dibayar ke acc trading selepas 24-48 jam. www.sureheboh.com
Tuntut $50 & $10 Free dengan saya selepas register bawah OS
http://www.facebook.com/sureheboh
Reply With Quote
  #9  
Old 07-06-2009, 01:12 PM
fahim fahim is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 123
Poster Rank: #12277
Thanked 1 Time
Active Level
Default nak maklumat lanjut

macamana nak contact awak melalui handphone. sms saya 0197484791
Reply With Quote
  #10  
Old 07-06-2009, 01:38 PM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Experienced Trader

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 16,435
Poster Rank: #111
Thanked 299 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fahim View Post
macamana nak contact awak melalui handphone. sms saya 0197484791
Bro, dah sent email ke hp u.

Toceh˛.
__________________
Rebate Instaforex 86.67% - dibayar ke acc trading selepas 24-48 jam. www.sureheboh.com
Tuntut $50 & $10 Free dengan saya selepas register bawah OS
http://www.facebook.com/sureheboh
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:10 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE