Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-06-2009, 11:21 AM
ziedane ziedane is offline
Regular

ziedane's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 833
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Membeli Decoder astro

kepada sesiapa yang nak jual decoder astro boleh la menghubungi aku di talian 0173645077 ( Dan ) decoder baru yang warna silver aku angkat RM 30 dan yang lama warna hitam rm 20.hanya yang berada di kawasan lembah klang sahaja..klang,pj dan shah alam jadi keutamaan.thank u.

[B]

aku dah jarang online skrg.apa apa hal msj ja
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-06-2009, 11:40 AM
nadiswake nadiswake is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 518
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ada.. tp dah rosak pun..
Reply With Quote
  #3  
Old 01-06-2009, 11:46 AM
ziedane ziedane is offline
Regular

ziedane's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 833
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nadiswake View Post
ada.. tp dah rosak pun..
kalau pasang ada keluar jam x.kalau ada arus elektrik masuk and ada keluar jam tu kira oklah..
Reply With Quote
  #4  
Old 01-06-2009, 11:51 AM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,417
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

astrok...hheehehe apapun semoga maju jaya...
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / PL Super Spray PLUS / Hydromax X30 EXTREME|
Minyak Belacak + Lintah Gunung - Kuat|Garang|Besar|Tahan Lama

| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / TPM / Whatsapp / SMS 0192278312
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump