Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!

All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE

Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

CG Sponsors

Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 17,701
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 17,800
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 42,224
Old 27-05-2009, 03:34 PM
darwizz.shoppe darwizz.shoppe is offline
Normal Member

darwizz.shoppe's Avatar
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 170
Poster Rank: #11180
Thanked 0 Times
Active Level
Default Mencari peminat basikal PROTON T-BOLT

Asm wbt

Saya bercadang nak beli basikal PROTON T-Bolt, rujuk web ni

So, harga dia kat situ macam mahal....and saya dah dapat satu distributor, dia boleh offer sebuah basikal RM1350.00 tetapi dengan syarat beli 5 unit sekali gus dan dia akan buat penghantaran sekali katanya.

Jadinya, memandangkan penjimatan dia banyak, so saya nak tanya kalau kalau ada kawan-kawan dan user ****** kat sini yang bercadang nak beli basikal ni....kita kumpul 5 orang dan beli sekali gus dgn harga dia offer tu...

Jika ada yang berminat, call saya 018-3834207 and kita leh set macam mana nak beli bersama sama.

Perhatian anda amat amat dihargai.


- syamsul
Reply With Quote
Paid Advertisement
Old 27-05-2009, 03:57 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Posts: 85,705
Poster Rank: #4
Thanked 1,886 Times
Active Level
My Mood:

Apa yang best ngan beskal nie?
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:40 PM.

Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE