Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27-05-2009, 03:34 PM
darwizz.shoppe darwizz.shoppe is offline
Regular

darwizz.shoppe's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 170
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Mencari peminat basikal PROTON T-BOLT

Asm wbt

Saya bercadang nak beli basikal PROTON T-Bolt, rujuk web ni http://www.proton2020.com/tbolt.asp

So, harga dia kat situ macam mahal....and saya dah dapat satu distributor, dia boleh offer sebuah basikal RM1350.00 tetapi dengan syarat beli 5 unit sekali gus dan dia akan buat penghantaran sekali katanya.

Jadinya, memandangkan penjimatan dia banyak, so saya nak tanya kalau kalau ada kawan-kawan dan user ****** kat sini yang bercadang nak beli basikal ni....kita kumpul 5 orang dan beli sekali gus dgn harga dia offer tu...

Jika ada yang berminat, call saya 018-3834207 and kita leh set macam mana nak beli bersama sama.

Perhatian anda amat amat dihargai.

Wassalam

- syamsul
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-05-2009, 03:57 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,693
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Apa yang best ngan beskal nie?
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump