Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,733
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,765
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,310
More...
  #1  
Old 27-05-2009, 03:34 PM
darwizz.shoppe darwizz.shoppe is offline
Normal Member

darwizz.shoppe's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 170
Poster Rank: #10857
Thanked 0 Times
Active Level
Default Mencari peminat basikal PROTON T-BOLT

Asm wbt

Saya bercadang nak beli basikal PROTON T-Bolt, rujuk web ni http://www.proton2020.com/tbolt.asp

So, harga dia kat situ macam mahal....and saya dah dapat satu distributor, dia boleh offer sebuah basikal RM1350.00 tetapi dengan syarat beli 5 unit sekali gus dan dia akan buat penghantaran sekali katanya.

Jadinya, memandangkan penjimatan dia banyak, so saya nak tanya kalau kalau ada kawan-kawan dan user ****** kat sini yang bercadang nak beli basikal ni....kita kumpul 5 orang dan beli sekali gus dgn harga dia offer tu...

Jika ada yang berminat, call saya 018-3834207 and kita leh set macam mana nak beli bersama sama.

Perhatian anda amat amat dihargai.

Wassalam

- syamsul
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-05-2009, 03:57 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,696
Poster Rank: #4
Thanked 1,876 Times
Active Level
My Mood:
Default

Apa yang best ngan beskal nie?
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:41 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE