Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-05-2009, 12:47 PM
riq_77 riq_77 is offline
Regular

riq_77's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 119
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Exclamation prosedur buka petrol pam

salam....
maaf kalo silap tempat ek...

nak tanyer kat sumer...ade sesape tak yang tau ape prosedur untuk bukak petrol pam ni (eg:shell dan petronas)

ada sesape leh bantu untuk contoh proposal bagi tujuan ni?

tolong ek sumer...sangat-sangat perlukan info tentang ni...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-05-2009, 01:11 PM
nazim5123 nazim5123 is offline
Active Plus

nazim5123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 4,697
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

yang aku tau modal sampai 7 angka tujer tu pun yang aku tak salah dengar lah yang lain kita nantikan dari forumer yang lain
__________________
اِلٰهِى اَنتَ مَقْصُودِى وَرِضَاكَ مَطلُوبى
Wahai Tuhanku Sesungguhnya Kaulah yang ku maksud dan KeredhaanMulah yang kutuntut
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2009, 06:23 PM
riq_77 riq_77 is offline
Regular

riq_77's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 119
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yeke....

tadi bace dari petronas dagangan...die kate 160k n 60 guarentee dr bank...herm...

procedur die camne ek
Reply With Quote
  #4  
Old 04-05-2009, 08:21 PM
nazim5123 nazim5123 is offline
Active Plus

nazim5123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 4,697
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by riq_77 View Post
yeke....

tadi bace dari petronas dagangan...die kate 160k n 60 guarentee dr bank...herm...

procedur die camne ek
kot mcm tu sy silap lah tak per takper kita up kan thread ni spy mana mana member dapat berkongsi pengetahuan

ok kita kasi up ini thread
__________________
اِلٰهِى اَنتَ مَقْصُودِى وَرِضَاكَ مَطلُوبى
Wahai Tuhanku Sesungguhnya Kaulah yang ku maksud dan KeredhaanMulah yang kutuntut
Reply With Quote
  #5  
Old 05-05-2009, 11:30 AM
riq_77 riq_77 is offline
Regular

riq_77's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 119
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

betoi3

lai lai lai...

any othr ideas dari kawan2 yang lain?
Reply With Quote
  #6  
Old 05-05-2009, 03:12 PM
marlen marlen is offline
Legendary Member

marlen's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2008
Posts: 16,941
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Blog Entries: 6
Active Level
Default

owh member pernah buat proposal utk bos dia..

sempat la tgk2..

org ckp klau shell ni strict..

sbb dia akan melawat opis or umah dah lupa jd klau dia tgk pokok bunga kita tanam automatik reject..

tu kwn tu yg ckp..

klau dia tipu sy tipu gak la..

hehehehehe..
__________________
Yakinilah…pada ketika diri merasakan tidak mempunyai sesiapa, ALLAH itu mencukupi segala-galanya

Boikot segala barangan Yahudi Zionis. Tunjukkn persaudaraan dan kemanusiaan anda.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-05-2009, 07:33 PM
the_ultimatez_najman the_ultimatez_najman is offline
Active Plus

the_ultimatez_najman's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2008
Location: bellaLUNA
Posts: 2,852
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ikot dri aper yg member aku cita..
ngi 500k kat petronas...
nnti dier akan bangunkan 1 petrol pam..
tempat pilih sendiri..
x tau betol ker x..aku dgr jrt..huhuh
__________________
Makan Nasi | Lauk Pauk | Gi Skola | Main PC | Hari2
Reply With Quote
  #8  
Old 06-05-2009, 03:18 AM
moneymaker3000 moneymaker3000 is offline
CG Top Poster Club

moneymaker3000's Avatar

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Location: KL
Posts: 23,593
Thanks (Received): 288
Likes (Received): 53
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku dah penat tulis pjg...skali hilang aku tulis huhuhu
Reply With Quote
  #9  
Old 06-05-2009, 03:07 PM
reggae reggae is offline
Active Member

reggae's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Location: Seremban
Posts: 1,947
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Nanti ko kene buat complete proposal kat kompani minyak tu,
ade presenation, interview dulu, selain dr modal 800k utk petraonas,
itu je yg aku tau.
__________________
720000 17.75/hrs
Reply With Quote
  #10  
Old 06-05-2009, 03:10 PM
gengjawa gengjawa is offline
CG Top Poster Club
XM Official
Introducing Broker

gengjawa's Avatar

 
Trader Rating: (54)
Join Date: Dec 2006
Location: www.signalsmsforex.com
Posts: 33,090
Thanks (Received): 200
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rasanya pernah di bincangkan dulu
cuba search thread yg berkaitan
Reply With Quote
Thanks Khairul67 thanked for this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump