Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-04-2009, 11:54 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,557
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default Kenapa Lelaki Selalu Cari Wanita Lain


1. A man needed a girlfriend and not a wife. Dia tak suka bila balik umah jer, bini citer pasal bil TNB tak bayar lagi, citer pasal tuan sewa rumah datang mintak duit. Dia menyampah biler hari hari kena dengar citer Mak kat kampung ( mak bini ler ) talipon suruh pi ziarah anak pak ngah kat UiTM. Guna akal puan2, bagi dia kenyang perut, malam tu pulak bagi se das dua, masa dia dok hisap rokok atas katil tu, kiss dahi dia baru ler mintak duit ker apa ker.. Yang si Laki tu pulak, jangan ler lepas menggigil keenakkan tu terus pejam mata membuta..kentut pulak tu..buruk.

2. Orang Jantan ni memang gatal dan miang..Jangan larang dia tapi jangan pi suruh dia raba bontot amoi kat Giant pulak..ish..Kalau mamat tu jeling pun dah kena belasah, fed up dia. Cubit manja cukup. Pastu, balik umah piat manja telinga dia pulak, " Abang gatal ekkk..mai sini nak tengok gatal setara mana.." hehehe..pastu kau orang pikir sendiri ler apa nak buat..tak payah ajar dah. Tapi orang jantan pun jangan pulak jegil bijik mata kat amoi sampai berair mulut..Memang patut ler kalau bini belasah ngan kulit durian.

3. Cik Abang awak tu nak makan lauk yang awak masak... .kalau hari hari ta pau kat kedai Wichuda..alamat bermadu ler awak. Pi ler beli buku masak Chef Wan tu.. satu investment yang memang patut. Kari tu biar ler rasa kari, ini idak, buat sup ayam tapi rasa cam hirup air panas bergaram. Buat ler macam tu, kena ada Mak Janda jambu bagi dia pekena gulai ketam ker apa ker, hmmm... makan hati ler awak nanti.

4. Kalau ada buah buahan kat umah tu, kupas ler bagi dia makan..Rambutan pun kupas depan dia..sambil pipi atas paha dia depan TV.. Tapi tak leh caya gak orang tuer tu..sambil sengeh makan rambutan pun dia dok khayal kat amoi gak tu..tapi tak kisah ler.. janji dia ada kat umah ngan awak... Ajak ler orang tua tu main congkak ker apa ker kat umah..hehehe..

5. Jangan ler di bebel sangat kat mamat tu kalau dia buat salah sikit sikit. Orang jantan ni pantang kalau diungkit kisah kisah lama... Tarik ler muker masam kejap..20 minit cukup. Tak payah dok moncong dari KL sampai Melaka. Pastu awak gertak jer..cakap " kalau u boleh buat, I pun nak buat lah " Alah..dia cakap jer tak takut tapi kat laur jer tunjuk macho..kat dalam dia cuak gak...

6. Tok sah dok rengek rengek mintak itu mintak ini. Girlfriend tak buat cam tu..GF selalu cakap " asal dinda dapat bersama kekanda... itu saja yang dinda pinta". Lagi rengek lagi ler dia tak belikan..lagi ler dia murah hati kat officer comel kat ofis.

7. Sex ? memang penting kak oi..jangan dok amik ringan. Awak yang mulakan dulu. Jangan tunggu dia mintak. 3 kali seminggu minimum. kalau period guna akal cari cara lain ( jgn sua kot belakang pulak..ish haru biru pulak nanti ). Kalau muak atas katil, bawah katil pulak hehe, muak dalam bilik, bagi orang gaji cuti, buat kerja atas sink..hehehhehehe.., kalau muak dalam rumah, ajak pi ronda dalam kereta, berenti kat taman bunga ker apa ker.. Pi chow kit sengsorang, beli ler maajun ker jamu ker bender ker, so that ketat sentiasa... gelak ler gelak. tak main main ni.

8. Bersolek..bersolek .. bersolek..bau tu kasi harum sikit. Kalau tak cukup duit nak beli perfume mahal, kat petaling street ada yang ciplak. RM 10 jer. Tapi jgn ler sembur sejam sekali, mau pengsan orang tuer tu. Bulu ketiak cukur, biar ler gatal ketiak tu, asal laki tak pi gatal kat luar. Bulu itu pun trim ler sikit tapi jgan pi kaler blonde lak, kena heart attack lak cik abang awak.

Amboi seronok kau orang jantan baca ni erk..kau orang tu pun sama gak. Exercise sikit. Ada hati nak tackle amoi tapi semput..perut tu jaga. Balik umah jgn ler dok berkubang ngan kain pelikat depan TV, bini2 kau orang tengok pun menyampah. Kalau bini dah wangi, kau orang pun sama ler ikut..bagi ler bini selera sikit nak seduce ko rang. Ketiak macam ketiak monyet pastu dok harap bini cium... eee..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-04-2009, 12:01 AM
bellaluna bellaluna is offline
Legendary Member

bellaluna's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: Bora - Bora Island.
Posts: 11,891
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kuota lebih xpe kot.

ahaha.
__________________

BAYAR SEKALI SEUMUR HIDUP
INTRODUCE 2 ORANG SEUMUR HIDUP
DAPAT RM30,000 SEBULAN

HEBAT BUKAN? SMS/CALL 017-3772338 (azlan) SEKARANG!
Reply With Quote
  #3  
Old 20-04-2009, 12:01 AM
ejoybaik ejoybaik is offline
Super Active

ejoybaik's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2008
Posts: 5,534
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

adeih.. tergolak tergolek aku sengsorang..

good job nemo..
__________________
"...aku bukan miskin....tapi orang lain tuh tamak sangat..."

SEEDBOX 0.99˘/life
Reply With Quote
  #4  
Old 20-04-2009, 12:04 AM
Norfazli Norfazli is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,203
Thanks (Received): 89
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tidak semestinya
Reply With Quote
  #5  
Old 20-04-2009, 12:05 AM
rajautara rajautara is offline
Super Active

rajautara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Location: sApa taW aKU kaT mANa?
Posts: 9,939
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sungguh seterait fowed
__________________
learn Fx in malay - belajar forex dlm BM

PoRT juAl BElI bARaNg - syiok!
Aku Yang Kedua.
Reply With Quote
  #6  
Old 20-04-2009, 12:07 AM
drakefx drakefx is offline
Active Member

drakefx's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Oct 2008
Location: pearl island
Posts: 1,921
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ejoybaik View Post
adeih.. tergolak tergolek aku sengsorang..

good job nemo..
aku pn x tahan gelak gak. tips yang berguna.
Reply With Quote
  #7  
Old 20-04-2009, 12:07 AM
lutttfi lutttfi is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (24)
Join Date: Dec 2007
Location: •٠·dlm mood nk sambung blaja ·
Posts: 7,423
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

huhuhuhu..
pe komen TT yer??
Reply With Quote
  #8  
Old 20-04-2009, 12:10 AM
qaz123 qaz123 is offline
Super Active

qaz123's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jul 2008
Posts: 5,648
Thanks (Received): 170
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

dah Allah jadikan naluri lelaki begitu...terimalah seadanya...hehe
Reply With Quote
  #9  
Old 20-04-2009, 01:12 AM
jeembo jeembo is offline
Regular

jeembo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Location: Kajang
Posts: 290
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

fuh! susahnya hidup...pasal takut dgn ini sumer la aku dok single lagik dan tak pernah terpk nak carik buat nyusahkan kapla ***** jer...
__________________
"A life spent in making mistakes is not only more honorable, but more useful, than a life spent in doing nothing"
JEEMBO'S GARAGE:+603-8739-0024
Reply With Quote
  #10  
Old 20-04-2009, 01:23 AM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,693
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Bukan sesuatu yang pelik..lain lah kalau tetiba tinggalkan minie pi carik jantan
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump