Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,684
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,365
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,546
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-03-2009, 05:32 PM
MoShed MoShed is offline
Well-Known
Member

MoShed's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Full Time Forex Trader
Posts: 8,241
Poster Rank: #374
Thanked 84 Times
Active Level
My Mood:
Lightbulb Mencari Tapak BBQ di Port Dickson. Ada idea?

Salam semua warga CG...

aku dan member pelajar tahun akhir universiti...

since universiti aku punya nak jaga standard, aku dan rakan2 aku tak dapat join universiti punya graduation night, sebab mahal sangat entri masuk, buat kat tempat yang tak bebas iaitu hotel 5 bintang dan kena dress formal jaa..bosannn gilaa..bayaran punya la mahall....

so aku dan member2 membuat keputusan...

  • kami sedang mencari tapak BBQ di kawasan Port Dickson..
  • ADa tak pernah korang buat apa2 BBQ kat sini?
  • kalau ada, boleh share tempat tak nak wat kat mane kawasan die?
  • siapa2 ada contact no tuan tapak, boleh bagi skali...

aku tgh cari kawasan BBQ yang mempunyai ciri2 seperti di bawah..

1. Kawasan BBQ tepi pantai..kire dekat jer dgn pantai, boleh rasa angin pantai dan dengar bunyi ombak...

2. Kawasan tu boleh buat unggun api dan boleh bising2 sket smpai tengah malam...boleh wat apa2 aktiviti..

3. Kawasan tu tak dikacau orang, maksudnyer memang tapak BBQ dan tempat untuk BBQ smpai tgh malam laa... ada kawasan khas laa..muat dalam 20 orang....

4. kalau boleh orang provider tapak tu ada skali lodge atau chalet....atau boleh sewa khemah...

5. kalau boleh, ada set tempat BBQ skali...


siapa2 boleh bantu..kongsi2 pengalaman anda...heheh..banyak2 terima kasih !!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-03-2009, 07:07 PM
MoShed MoShed is offline
Well-Known
Member

MoShed's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Full Time Forex Trader
Posts: 8,241
Poster Rank: #374
Thanked 84 Times
Active Level
My Mood:
Default

BUMP !!! Sapa2 ada maklumat??
Reply With Quote
  #3  
Old 16-03-2009, 08:41 PM
MoShed MoShed is offline
Well-Known
Member

MoShed's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Full Time Forex Trader
Posts: 8,241
Poster Rank: #374
Thanked 84 Times
Active Level
My Mood:
Default

adehhh..sape2 pun taknak kongsi ape2 ke? huhu..
Reply With Quote
  #4  
Old 16-03-2009, 08:47 PM
asyraf77 asyraf77 is offline
Active Member

asyraf77's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,097
Poster Rank: #3308
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku thun lpas smbung blaja kt PD..rasanya bleh cuba dekat chalet sebelum naik ke tanjung tuan tu..ada byk lg tmpat tapi dah lupa hhehe..

tmpat tu tepi pantai gak,bleh riuh2,BBQ dan apa jua acara..
Reply With Quote
  #5  
Old 16-03-2009, 08:54 PM
MoShed MoShed is offline
Well-Known
Member

MoShed's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Full Time Forex Trader
Posts: 8,241
Poster Rank: #374
Thanked 84 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asyraf77 View Post
aku thun lpas smbung blaja kt PD..rasanya bleh cuba dekat chalet sebelum naik ke tanjung tuan tu..ada byk lg tmpat tapi dah lupa hhehe..

tmpat tu tepi pantai gak,bleh riuh2,BBQ dan apa jua acara..

oh...ada tau nama tempat tak? kire memang ada la ekk? haa...tengkiu2

nanti aku leh try rikey2....tengkiu2...
Reply With Quote
  #6  
Old 16-03-2009, 09:37 PM
MoShed MoShed is offline
Well-Known
Member

MoShed's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Full Time Forex Trader
Posts: 8,241
Poster Rank: #374
Thanked 84 Times
Active Level
My Mood:
Default

bump
Reply With Quote
  #7  
Old 17-03-2009, 12:16 AM
MoShed MoShed is offline
Well-Known
Member

MoShed's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Full Time Forex Trader
Posts: 8,241
Poster Rank: #374
Thanked 84 Times
Active Level
My Mood:
Default

kebabom !!
Reply With Quote
  #8  
Old 17-03-2009, 12:25 AM
safamm safamm is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 521
Poster Rank: #5630
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by MoShed View Post
kebabom !!
cuba sunshine bay resort... ada disediakan tmpt bbq tp pantai ..klu nk nginap leh sewa apprtmt dia
Reply With Quote
  #9  
Old 17-03-2009, 10:57 AM
akay akay is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: KLIA - KK - Tawau - Lahad Datu - KK - KLIA
Posts: 14,885
Poster Rank: #141
Thanked 19 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by safamm View Post
cuba sunshine bay resort... ada disediakan tmpt bbq tp pantai ..klu nk nginap leh sewa apprtmt dia

kat situ mmg ade tmpt bbq..

cume jgn tersalah amik sebab kat tmpt bbq tu da siap tulis utk muslim n non muslim
__________________
[RIGHT]ID akay for sale..name ur price[/RIGHT][CENTER][COLOR="DarkOrchid"][FONT="Comic Sans MS"][B]sabah..here i come..[/B][/FONT][/COLOR]

18th May 2009 [COLOR="Red"][B]KUL - KK[/B][/COLOR] 21st May 2009 [COLOR="red"][B]KK - Tawau[/B][/COLOR] 26th May 2009 [COLOR="red"][B]KK - Lahad Datu[/B][/COLOR]29th May 2009 [COLOR="red"][B]KK - KUL[/B][/COLOR][/CENTER]
Reply With Quote
  #10  
Old 17-03-2009, 11:03 AM
fazarudin fazarudin is offline
Well-Known
Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 9,891
Poster Rank: #291
Blog Entries: 1
Thanked 211 Times
Active Level
My Mood:
Default

kat PD ade buaye..hati2
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:22 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE