Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,356
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,587
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,388
More...
Reply
 
Thread Tools
  #121  
Old 02-08-2006, 10:23 PM
sya102003 sya102003 is offline
Active Member

sya102003's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2006
Posts: 815
Poster Rank: #4039
Thanked 0 Times
Active Level
Default

StanNero
ko pm aku ko nyer no. tipon..
nnti sng skit nk bgtau
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #122  
Old 03-08-2006, 07:51 AM
ahmad81 ahmad81 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2006
Location: :)
Posts: 1,592
Poster Rank: #2363
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Sya try telepon guna no bawah tu ataupun hantar surat ke emel ceo...
************************************************** ********

forum
TM Net perbaiki perkhidmatan

DENGAN segala hormatnya, kami merujuk kepada aduan bertajuk Kesal dengan TM Net yang telah disiarkan di akhbar Utusan Malaysia dalam ruangan Forum bertarikh 23 Jun 2006.


Terlebih dahulu kami memohon maaf kepada pengadu kerana terpaksa menunggu sekian lama untuk mendapatkan perkhidmatan TM Net Streamyx dan di atas kesulitan yang dihadapi oleh tuan ekoran daripada mutu layanan perkhidmatan yang kurang memuaskan daripada ejen TM Net dan kakitangan TMpoint.

Kami ingin memaklumkan bahawa pengalaman yang telah ditempuhi oleh tuan tidak mewakili tahap kualiti perkhidmatan sebenar yang harus diberikan kepada pelanggan-pelanggan.

Kami juga amat memahami bahawa setiap masalah dan laporan yang dikemukakan oleh pelanggan memerlukan tindakan susulan dan penyelesaian yang pantas.

Kami amat kesal di atas segala kesulitan yang telah timbul dan kami ingin menjelaskan bahawa TM Net sentiasa berusaha memperbaiki kualiti bahagian perkhidmatan pelanggan demi menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dan terbaik kepada semua pelanggan.

Berdasarkan laporan susulan yang tuan berikan, pihak kami telah melakukan siasatan terperinci ke atas kes tuan dan telah mengenal pasti kontraktor pemasangan yang melakukan kesalahan tersebut.

Kami amat kesal dan amat prihatin di atas perlakuan kontraktor tersebut yang telah menyalahi polisi dan prosedur yang telah ditetapkan oleh pihak syarikat.

Sehubungan dengan itu, sebagai tindakan susulan segera, kami telah mengambil tindakan disiplin terhadap kontraktor terbabit untuk memastikan keadaan seperti ini tidak akan berulang di masa hadapan.

Kami juga difahamkan bahawa beliau telah pun menghubungi tuan untuk memohon maaf dan memberikan penjelasan lanjut mengenai situasi tersebut serta telah mengembalikan jumlah wang sebanyak RM88 yang telah dikutip.

Kami juga ingin mengesahkan pembatalan permohonan Streamyx tuan buat masa ini.

Walau bagaimanapun, sekiranya tuan berhasrat untuk melanggan perkhidmatan Streamyx di masa-masa akan datang atau memerlukan sebarang bantuan berkenaan dengan produk dan perkhidmatan TM Net, sila berhubung terus dengan pejabat kami di talian 03-83184469 atau e-melkan terus sebarang pertanyaan tuan ke ceo@tmnet.com.my.

– ASMA ABDUL AZIZ,

Pengurus Komunikasi Korporat, TM Net Sdn. Bhd. :-D
Reply With Quote
  #123  
Old 03-08-2006, 11:16 AM
cariemas cariemas is offline
Active Member

cariemas's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2006
Location: CayL
Posts: 1,134
Poster Rank: #3152
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ahmad81
Sya try telepon guna no bawah tu ataupun hantar surat ke emel ceo...
************************************************** ********

forum
TM Net perbaiki perkhidmatan

DENGAN segala hormatnya, kami merujuk kepada aduan bertajuk Kesal dengan TM Net yang telah disiarkan di akhbar Utusan Malaysia dalam ruangan Forum bertarikh 23 Jun 2006.


Terlebih dahulu kami memohon maaf kepada pengadu kerana terpaksa menunggu sekian lama untuk mendapatkan perkhidmatan TM Net Streamyx dan di atas kesulitan yang dihadapi oleh tuan ekoran daripada mutu layanan per..................
Ni baruleh ok sikit service. CEO tak responsibility. Problem yang kecik kalau tak leh handle , jgn ler harap nak handle prob yang beso.
keep up the good work TM
everything is possible
__________________
Pengambilan Terbuka sebagai Perajurit Muda (Lelaki/ Wanita), Tentera Darat Malaysia. Tarikh tutup 27 Mei, 2013. Iklan .
http://static.jobsmalaysia.gov.my/ht...JobsMy0313.pdf
Reply With Quote
  #124  
Old 03-08-2006, 11:58 AM
aunpower aunpower is offline
Super Active Member

aunpower's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2005
Location: Dah loteh Merantau.. lepak KL plak..
Posts: 4,047
Poster Rank: #915
Thanked 32 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku ade dapat satu brochure pasal fix line pakai handsett.. betol ke??? siap boleh langgan stramys pakai handset tu... btol ke???? kalau ade aku minat gak ni..
__________________

"Bersabar adalah sifat orang beriman, Mende yang baik lahir dari hati yang baik dan beriman"

--{--{@ YM ID : aunhazri @**--**--
Reply With Quote
  #125  
Old 03-08-2006, 12:08 PM
StanNero StanNero is offline
Well-Known
Member

StanNero's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2006
Location: Png-sabah-shah alm-desa pandan-batu muda (now)
Posts: 7,393
Poster Rank: #427
Thanked 154 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aunpower
aku ade dapat satu brochure pasal fix line pakai handsett.. betol ke??? siap boleh langgan stramys pakai handset tu... btol ke???? kalau ade aku minat gak ni..
ehh betul ka? ko try attch brochure tue..xtau plak ako
Reply With Quote
  #126  
Old 03-08-2006, 12:09 PM
StanNero StanNero is offline
Well-Known
Member

StanNero's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2006
Location: Png-sabah-shah alm-desa pandan-batu muda (now)
Posts: 7,393
Poster Rank: #427
Thanked 154 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cariemas
Quote:
Originally Posted by ahmad81
Sya try telepon guna no bawah tu ataupun hantar surat ke emel ceo...
************************************************** ********

forum
TM Net perbaiki perkhidmatan

DENGAN segala hormatnya, kami merujuk kepada aduan bertajuk Kesal dengan TM Net yang telah disiarkan di akhbar Utusan Malaysia dalam ruangan Forum bertarikh 23 Jun 2006.


Terlebih dahulu kami memohon maaf kepada pengadu kerana terpaksa menunggu sekian lama untuk mendapatkan perkhidmatan TM Net Streamyx dan di atas kesulitan yang dihadapi oleh tuan ekoran daripada mutu layanan per..................
Ni baruleh ok sikit service. CEO tak responsibility. Problem yang kecik kalau tak leh handle , jgn ler harap nak handle prob yang beso.
keep up the good work TM
everything is possible

mcm ako kata hari tue.. kontraktor ngan reseller yg buruk nama TM.. slalau kasik info salah n buat hal..ishh
Reply With Quote
  #127  
Old 06-10-2007, 07:17 AM
mibo_group mibo_group is offline
Newbies

mibo_group's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 48
Poster Rank: #19211
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Long Kai View Post
mcm mana nak buat kalau area rumah kita over then streamyx coverage area?
boleh apply ka?
apa arr telekom...promote streamyx gilak2...tapi menda mcmni pun tak leh nak solve ke....adui tensen!!!
Berita baik kepada mereka yang tidak dapat menikmati streamyx...
kini mobif izzi bakal tiba...
tidak menggunakan mana2 pencawang telco...
tapi gunakan gelombang radio...
dimana sahaja ada gelombang radio...
disitu kita dapat akses internet...
wireless broadband 4G yang pertama dimalaysia...
pada waktu sekarang boleh diakses di lembah kelang...
untuk yang lain2 dalam peringkat akhir...
hujung tahun nie boleh digunakan diseluruh malaysia...
lebih laju dari Streamyx 1mbps...

maklumat lanjut, lawati www.izzi.com.my
atau sesiapa yang nak order/pertanyaan, emailkan kepada mznetwork2u@gmail.com
__________________
Program Pemilikan Perniagaan Bebas Malaysia
Malaysian Independent Business Ownership Programme
www.mibo.com.my / YM : along_7461
Pertanyaan & Maklumat, Emaikan kepada : mznetwork2u@gmail.com
"For A Better Tomorrow"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Masalah Connection Streamyx yg aku alami zacky Santai, Others 2 16-10-2006 09:36 AM


All times are GMT +8. The time now is 09:10 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE