Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-06-2006, 09:13 PM
goldendream goldendream is offline
Active Plus

goldendream's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2006
Location: Sandakan
Posts: 2,785
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Langgani Astro Dengan Hanya 49.95Sebulan Saha

Promosi Hebat Astro Serendah RM79.95 Sebulan Dengan Hanya RM100.00 Sahaja!!

--------------------------------------------------------------------------------

Assalamulaikum semua!!

Pada sesapa yang kat rumah dia tu yg belom ada Astro,Mungkin ini adalah peluang anda untuk memiliki perkhidmatan ini kerana anda hanya perlukan RM100.00 sahaja untuk bayaran pemasangan (dibayar semasa pemasangan dibuat) dan bayaran bulanan serendah RM79.95 sahaja.Di bawah ini adalah maklumat ringkas mengenai promosi!!

PROMOSI ASTRO 2006
Set dekoder PERCUMA
Hanya BAYAR UPAH PASANG SAHAJA
Tempoh pemasangan dalam masa 10 hari


PAKEJ (A)
Pemasangan RM100
Bulanan RM79.95
Siaran 1 sampai 20 PERCUMA
Siaran Radio & Game PERCUMA
Kontrak 18 bulan
3 mini pakej + 1 super pakej (MOVIE)


PAKEJ (B)
Pemasangan RM199
Bulanan RM49.95
Siaran 1 sampai 20 PERCUMA
Siaran Radio & Game PERCUMA
Kontrak 24 bulan
3 mini pakej SAHAJA

PAKEJ (C)
Pemasangan RM140
Bulanan RM49.95
Siaran 1 sampai 20 PERCUMA
Siaran Radio & Game PERCUMA
Kontrak 24 bulan
3 mini pakej SAHAJA
(KL dan Selangor Sahaja)

Pakej A dan B Seluruh Malaysia!!


PENDAFTARAN
Nama Penuh
No Kad Pengenalan
Alamat pemasangan
2 no telefon untuk dihubungi
3 mini pakej mana yang anda pilih?
Hantarkan maklumat anda ke alamat email di bawah!!

[email protected]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-06-2006, 09:47 PM
tokmat™ tokmat™ is offline
CG Top Poster Club

tokmat™'s Avatar

 
Trader Rating: (41)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam - Limbang - Kota Kinabalu - Shah Alam
Posts: 33,935
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 1
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

Satu je masalah Astro ni....
Kalau kad rosak, kena bayar RM80.00
Kmdn kena tunggu 3 - 5 hari bekerja untuk terima kad yg baru...
Aku baru pakai sebulan kad tu dah rosak....
Tadi telefon Astro tetap kena ganti dan bayar RM80.00

Kenapa harus begitu?
Sungguh tak adil kerana sepatutnya kad tersebut perlu ada JAMINAN juga...
Paling tidak 6 bulan...
Aku baru je pakai dah rosak....

Not fair rasanya.....
Kemudian nak telefon tu pulak bukannya Toll Free...
Kena bayar lagi tu...
Aku telefon dari KK ke KL.....
:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Luahan hati seorang pelanggan Astro...
Aku adalah 1 antara berjuta pelanggan Astro...

Bilalah sykt swasta ke 2 akan dilancarkan?????
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 19-06-2006, 10:19 PM
kotzen kotzen is offline
Regular

kotzen's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2006
Location: Batupahat
Posts: 569
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku ade tertunggak ngan astro nie dulo dkat RM500 jgak tapi sampai skang x potong lagi ~ huhuh pelikk!~ member aku baru kantoi sebulan da kena potong ~ lagi pelikk !!
__________________
Join Redtone Now
Free Registeration
My Contact Number
Tel/SMS - 0197658441
Reply With Quote
  #4  
Old 19-06-2006, 10:38 PM
zolympus zolympus is offline
Elite Member

zolympus's Avatar


 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2005
Location: Tampere, FI
Posts: 3,418
Thanks (Received): 235
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Soalan ! :-D

Katakanlah kita berpindah rumah, macam mana ya? Kontrak ada setahun lagi macam tu ?
__________________
|| Berminat untuk memasang CCTV di premis kediaman atau perniagaan anda? Sila PM untuk keterangan lanjut !
Reply With Quote
  #5  
Old 19-06-2006, 10:39 PM
goldendream goldendream is offline
Active Plus

goldendream's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2006
Location: Sandakan
Posts: 2,785
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tentang kad rosak tu aku rasa atas tanggungjawab kita sendiri kot..lagi satu mungkin pihak Astro ada Rules sendiri mengenai kad tersebut..so kita pengguna ni kena laa pandai jaga..apa2 hal..sapa yang takder astro lagi tu..apa lagi.. musim bola sepak ni...hahaha
Reply With Quote
  #6  
Old 19-06-2006, 10:47 PM
goldendream goldendream is offline
Active Plus

goldendream's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2006
Location: Sandakan
Posts: 2,785
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zolympus
Soalan ! :-D

Katakanlah kita berpindah rumah, macam mana ya? Kontrak ada setahun lagi macam tu ?
ok.. kita ada dua condition kat sini... pertama PINDAH RUMAH dan kedua MENAMATKAN LANGGANAN..

Utk PINDAH RUMAH..kita boleh membuat pertukaran alamat dengan berhubung terus dengan pihak ASTRO dan takder apa2 fee dikenakan.. tetapi kalo utk PENAMATAN LANGGANAN sebelom tempoh kontrak..kita terpaksa bayar denda RM500...
Reply With Quote
  #7  
Old 19-06-2006, 11:18 PM
zolympus zolympus is offline
Elite Member

zolympus's Avatar


 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2005
Location: Tampere, FI
Posts: 3,418
Thanks (Received): 235
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by goldendream
Quote:
Originally Posted by zolympus
Soalan ! :-D

Katakanlah kita berpindah rumah, macam mana ya? Kontrak ada setahun lagi macam tu ?
ok.. kita ada dua condition kat sini... pertama PINDAH RUMAH dan kedua MENAMATKAN LANGGANAN..

Utk PINDAH RUMAH..kita boleh membuat pertukaran alamat dengan berhubung terus dengan pihak ASTRO dan takder apa2 fee dikenakan.. tetapi kalo utk PENAMATAN LANGGANAN sebelom tempoh kontrak..kita terpaksa bayar denda RM500...
Kiranya kamu ni macam kontraktor kan? Berkenaan penukaran alamat mungkin tiada masalah, tapi kemudian nak pasang decoder di rumah baru tu macam mana? Ada bayaran yang lain pula ? Katakanlah tiba-tiba masa tu kamu pun tak buat bisnes ni lagi, boleh kontek kontraktor lain tak?
__________________
|| Berminat untuk memasang CCTV di premis kediaman atau perniagaan anda? Sila PM untuk keterangan lanjut !
Reply With Quote
  #8  
Old 20-06-2006, 12:16 AM
goldendream goldendream is offline
Active Plus

goldendream's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2006
Location: Sandakan
Posts: 2,785
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kiranya saya ni org tengah jer laa yang di bagi kepercayaan mempromosikan benda ni.. ok..skrg saya nk terangkan pasal perpindahan alamat.. kita ada dua option kat sini..pertama..bukak dan pasang sendiri...takder kena bayaran aper2.. pastu option kedua..kalo tak reti nak bukak dan pasang sendiri kat rumah baru.. boleh suruh technician ASTRO tapi dikenakan bayaran... RM50 utk bukak... RM 100 utk Pasang balik kat tempat baru.Segala urusan adalah dengan pihak astro..tugas saya just nak proses permohonan jer...
Reply With Quote
  #9  
Old 20-06-2006, 12:37 AM
zolympus zolympus is offline
Elite Member

zolympus's Avatar


 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2005
Location: Tampere, FI
Posts: 3,418
Thanks (Received): 235
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
PAKEJ (B)
Pemasangan RM199
Bulanan RM49.95
Siaran 1 sampai 20 PERCUMA
Siaran Radio & Game PERCUMA
Kontrak 24 bulan
3 mini pakej SAHAJA

PAKEJ (C)
Pemasangan RM140
Bulanan RM49.95
Siaran 1 sampai 20 PERCUMA
Siaran Radio & Game PERCUMA
Kontrak 24 bulan
3 mini pakej SAHAJA
(KL dan Selangor Sahaja)
Basically, B dan C ni sama sahaja kan? Cuma bezanya, C ni utk kawasan KL dan Selangor sahaja. Begitu?

Quote:
Siaran 1 sampai 20 PERCUMA
Siaran Radio & Game PERCUMA
Kontrak 24 bulan
3 mini pakej SAHAJA
3 mini pakej tu, apa yang terkandung di dalamnya? Siaran 1 hingga 20, apa siaran di dalamnya? Memang buta asstro hamba ni
:lol:
__________________
|| Berminat untuk memasang CCTV di premis kediaman atau perniagaan anda? Sila PM untuk keterangan lanjut !
Reply With Quote
  #10  
Old 23-06-2006, 05:48 AM
elfy elfy is offline
Regular

elfy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2006
Location: Kangar,Perlis.
Posts: 181
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku pakai astro gak..tapi jarang tgk pon...rasa rugi gak...buat penat bayar je...nak buat camne dlm kontrak...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dapatkan Ebook Jutawan Internet dengan hanya 5 serjana Virtual Services, Memberships, Items 58 03-08-2008 10:43 PM
Dialog Dengan Jin khairilhusni Religious Talk 13 09-11-2006 09:06 PM
apa cerita dengan is-surf systemdown Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 31 18-02-2006 07:12 PM

CariGold