Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Jenaka, Lawak, Kelakar

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 20,035
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,592
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,153
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-02-2009, 11:23 AM
fanlee fanlee is offline
Legendary Member

fanlee's Avatar
 
Trader Rating: (134)
Join Date: Jul 2008
Location: ktn,pahang
Posts: 13,931
Poster Rank: #160
Thanked 12 Times
Active Level
My Mood:
Default man &siti (18sx)

Di suatu kawasan pedalaman di Pahang, seorang penternak yang mempunyai ladang ternak yang luas dan berjaya telah meninggal dunia dengan meninggalkan seorang janda yang masih muda, seksi dan cantik, namanya Siti.

Siti membuat keputusan untuk meneruskan kerjaya suaminya dengan mengambil alih ladang ternakan tersebut, tetapi dia tidak mempunyai kemahiran yang cukup untuk mengendalikan ladangnya. Jadi dia pun membuat keputusan untuk mengiklankan di dalam akhbar untuk mencari seorang pembantu yang akan mengerjakan ladang ternaknya dengan menawarkan gaji dan sebuah bilik di rumahnya sebagai tempat kediaman memandangkan ladang yang dimaksudkan hanya berada di belakang rumahnya.

Selang beberapa hari kemudian ada dua orang pemuda yang memohon pekerjaan tersebut. Seorang pondan, dan seorang kaki mabuk.Memandangkan tiada sesiapa lagi yang memohon jawatan tersebut selain dari dua orang pemuda tadi, Siti terpaksa memilih salah seorang dari mereka.

Setelah menimbangkan semasak-masaknya, Siti memilih si pondan, bernama Man untuk bekerja dengannya, dengan anggapan bahawa dia berasa lebih selamat tinggal bersama seorang pondan daripada tinggal dengan seorang pemabuk.

Minggu demi minggu berlalu. Man telah melakukan tugasnya dengan penuh tekun dan rajin. Man kerap kali menghabiskan waktunya sehingga malam untuk membuat kerja-kerja di ladang ternakan. Ladangnya menjadi semakin berjaya dan ternakan semakin banyak membiak dan sihat-sihat belaka. Gembiralah si janda muda Siti ni tadi... kerana ingin menghargai kerajinan si Man ni, Siti pun berkata kepada Man,

"Man, kau telah melakukan kerja dengan baik dan ladang ternakan pun kulihat semakin bagus, kau sepatutnya ambil cuti pergi ke pekan berjalan-jalan untuk melegakan tekanan kerja..." Gembiralah Man, dan pada suatu malam minggu, dia pun pergi ke pekan.

Sampailah ke tengah malam, Man tak pulang-pulang ke rumah. Pukul 1 tak pulang, pukul 2 tak pulang. Pukul 2.30 pagi barulah Man pulang kerumah. Sampai ke rumah, didapati Siti sedang menunggunya sambil duduk di sofa berhampiran Tv.



Siti menghampiri Man perlahan....


"Buka butang bajuku dan tanggalkannya." Kata Siti.
Man dengan tangan yang terketar-ketar dan perasaan yang terkejut,melakukan apa yang diarahkan.

"Sekarang, buka kasut ku."
Man buat, perlahan sekali.

"Buka, setokin ku.."
Dia buat juga.

"Sekarang, buka skirt ku."
Dia buat juga.

"Sekarang buka coliku."
Dengan tangan yang menggigil, dia buat apa yang disuruh.

"Sekarang....buka seluar dalamku..."
Dengan perlahan, dia melucutkannya ke bawah dan menanggalkannya.

Kemudian, Siti pun memandang Man, sambil berkata...































"Sekali lagi kau pergi pekan dengan memakai pakaian aku, aku pecat kau on the spot."

Hehehehe...apa yg engkorang pikir haaa?????????
__________________
TEXT ME/Whatsapp@0169627333/BBpin-761C40C3

KEDAI HANPHONE ONLINE PM (MCM2 BRG ADE)
FB PAGE|
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-02-2009, 11:32 AM
private_eye217 private_eye217 is offline
Super Active Member

private_eye217's Avatar
 
Trader Rating: (-1)
Join Date: Aug 2008
Location: Key Ell
Posts: 2,723
Poster Rank: #1409
Thanked 47 Times
Active Level
My Mood:
Default

AKU PIKIR..............
Astrokkk!!!!
__________________
""SAVING THE WORLD IS A HELL OF A JOB"
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2009, 11:35 AM
ghettoriot ghettoriot is offline
Active Member

ghettoriot's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,799
Poster Rank: #2133
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

astrok prima
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-2009, 11:35 AM
AlchemisT AlchemisT is offline
Permanently Banned -
Newbie hacker password stealer

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2008
Location: Johor
Posts: 11,700
Poster Rank: #208
Thanked 324 Times
Active Level
My Mood:
Default

tak terpikir......
Reply With Quote
  #5  
Old 05-02-2009, 11:36 AM
123hahaha 123hahaha is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2008
Posts: 799
Poster Rank: #4111
Thanked 0 Times
Active Level
Default

aku fikir siti nak seronok....hehe
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 05-02-2009, 11:37 AM
arifnikkeyell2000 arifnikkeyell2000 is offline
Active Member

arifnikkeyell2000's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,185
Poster Rank: #3049
Thanked 14 Times
Active Level
My Mood:
Default

Hahaha.. Astrok kah??? Aperpun layan.. Lawok lawok...
Reply With Quote
  #7  
Old 05-02-2009, 11:38 AM
butterland butterland is offline
Legendary Member

butterland's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: yeke IPO...
Posts: 10,979
Poster Rank: #236
Thanked 201 Times
Active Level
My Mood:
Default

patut la cam penah baca ...

ATROLOGIST rupanya
__________________
AKHIRNYA

Quote:
CPS-GOLD
Semua share kita sama ada 2 lot atau 100 lot atau lebih akan di apungkan ke IPO sehingga Dec 2013 yang mana akan di terajui oleh PCEF... Tiada kena mengena untuk tambahan 10lot CPS-PLATINUM... ia akan kekal seadanya tak BURN tak HANGUS tak HILANG
Reply With Quote
  #8  
Old 05-02-2009, 11:38 AM
fanlee fanlee is offline
Legendary Member

fanlee's Avatar
 
Trader Rating: (134)
Join Date: Jul 2008
Location: ktn,pahang
Posts: 13,931
Poster Rank: #160
Thanked 12 Times
Active Level
My Mood:
Default

Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (8 members and 2 guests)
fanlee, king_diamond, arifnikkeyell2000, butterland, ewan0310, jezz, badrush, oldskoolrocka

laju jer korang kalu 18sx nie
__________________
TEXT ME/Whatsapp@0169627333/BBpin-761C40C3

KEDAI HANPHONE ONLINE PM (MCM2 BRG ADE)
FB PAGE|
Reply With Quote
  #9  
Old 05-02-2009, 11:40 AM
jezz jezz is offline
Active Member

jezz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 733
Poster Rank: #4366
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

x terfikir langsung....
Reply With Quote
  #10  
Old 05-02-2009, 11:40 AM
nizamac79 nizamac79 is offline
InstaForex Official
Introducing Broker

nizamac79's Avatar

 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,594
Poster Rank: #805
Thanked 56 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by butterland View Post
patut la cam penah baca ...

ATROLOGIST rupanya
bukan astrologis ... tpi astroklogis
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:09 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE