Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-02-2009, 09:36 AM
Authentic Authentic is offline
Active Member

Authentic's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Location: ........SomeWherE oVer thE rainbOw........
Posts: 1,692
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Nak Tau macam mana nak jadi broker/agent property.

Salam semua. Sorry klau thread ni dah pernah dibuka.

saya nak tau serba sedikit mcm mana nak jadi broker tanah secara part time. Saya lebih berminat untuk bekerja dgn syrkt yg mnwarkan kerja ni part time. Tp setelah diselidik, tak de pon syrkt yg mnwarkn kerja ni part time. Saya amat berminat..

Kepada ahli CG yang budiman,plz help?

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-02-2009, 02:43 PM
Authentic Authentic is offline
Active Member

Authentic's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Location: ........SomeWherE oVer thE rainbOw........
Posts: 1,692
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tak de ke yg blh tlg?bg idea ke?
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2009, 02:52 PM
smartincome smartincome is offline
Active Plus

smartincome's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,576
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

boleh hubungi saya. Tapi area Johor Bahru aje la...
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-2009, 03:12 PM
longrempah longrempah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 139
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bro aku ada rumah kat yong peng boleh jualkan tak..

kiranya jadi broker aku lah
Reply With Quote
  #5  
Old 08-02-2009, 04:05 AM
realty2u realty2u is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: Kajang
Posts: 356
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Authentic View Post
Salam semua. Sorry klau thread ni dah pernah dibuka.

saya nak tau serba sedikit mcm mana nak jadi broker tanah secara part time. Saya lebih berminat untuk bekerja dgn syrkt yg mnwarkan kerja ni part time. Tp setelah diselidik, tak de pon syrkt yg mnwarkn kerja ni part time. Saya amat berminat..

Kepada ahli CG yang budiman,plz help?

Saudara boleh hubungi Burhanuddin 019-6699782 atau lawat www.mksrealty.com.my
Reply With Quote
Thanks Authentic thanked for this post
  #6  
Old 08-02-2009, 02:56 PM
Authentic Authentic is offline
Active Member

Authentic's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Location: ........SomeWherE oVer thE rainbOw........
Posts: 1,692
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by longrempah View Post
Bro aku ada rumah kat yong peng boleh jualkan tak..

kiranya jadi broker aku lah
rumah teres ke?PM saya jenis rmh n etc blh?
Reply With Quote
  #7  
Old 08-02-2009, 03:02 PM
Authentic Authentic is offline
Active Member

Authentic's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Location: ........SomeWherE oVer thE rainbOw........
Posts: 1,692
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by realty2u View Post
Saudara boleh hubungi Burhanuddin 019-6699782 atau lawat www.mksrealty.com.my
Ok..Thanks.. Dah submit online form pun..hehehe.. ^_^
Reply With Quote
  #8  
Old 09-02-2009, 04:57 PM
Authentic Authentic is offline
Active Member

Authentic's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Location: ........SomeWherE oVer thE rainbOw........
Posts: 1,692
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

up ckit........
Reply With Quote
  #9  
Old 10-02-2009, 12:56 AM
realty2u realty2u is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: Kajang
Posts: 356
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

worait... kalau diorang tak panggil bagitau aku... meh aku ketuk kepala diorang skit... hehehe
Reply With Quote
  #10  
Old 10-02-2009, 10:39 AM
Authentic Authentic is offline
Active Member

Authentic's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Location: ........SomeWherE oVer thE rainbOw........
Posts: 1,692
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by realty2u View Post
worait... kalau diorang tak panggil bagitau aku... meh aku ketuk kepala diorang skit... hehehe

hahha..ok2..thanks..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump