Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-02-2009, 11:24 PM
Jakethitam Jakethitam is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 641
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Pinjaman Peribadi Untuk Semua Masyarakat Malaysia ( Kerajaan / Swasta / Kerja sendiri

Salam semua member carigold...

Rasa-rasanya dah banyak sangat thread pinjaman peribadi kat sini, tapi aku rasa aku pun nak berkongsi peluang dalam membantu kengkawan yang memerlukan pinjaman ..maksudnya duit cash laaa..

pinjaman peribadi nie terbahagi kepada beberapa ketegori iaitu

1) pinjaman untuk kakitangan kerajaan
2) pinjaman untuk kakitangan swasta
3) pinjaman untuk anggota tentera sahaja
4) pinjaman untuk usahawan (dana dari mara)
5) pinjaman untuk yang berkerja sendiri
6) pinjaman dari syarikat kewangan berlesen
7) pinjaman dari syarikat tak berlesen (ALONG)

tambahan perkhidmatan : pinjaman untuk refinance rumah.

bagi mereka yang berminat dan inginkan maklumat lanjut bolehlah menghubungi saya di talian 017-2804897 atau emailkan permohonan atau pertanyaan ke [email protected] atau boleh hadir sendiri ke pejabat jakethitam di Cheras, Kuala Lumpur.

maklumat lanjut mengenai pinjaman diatas akan diterangkan sedikit demi sedikit di dalam forum ini.

saya cuma ingin membantu mereka yang berada dalam keadaan kesulitan dalam memohon pinjaman. insyallah akan saya ajarkan teknik untuk mengukuhkan kembali kewangan masing-masing. terimasss
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-02-2009, 11:27 PM
buytosell buytosell is offline
Active Member

buytosell's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 1,672
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku berminat..pls pm me bro....aku kira customer yang terawal lah nie...
Quote:
Originally Posted by Jakethitam View Post
Salam semua member carigold...

Rasa-rasanya dah banyak sangat thread pinjaman peribadi kat sini, tapi aku rasa aku pun nak berkongsi peluang dalam membantu kengkawan yang memerlukan pinjaman ..maksudnya duit cash laaa..

pinjaman peribadi nie terbahagi kepada beberapa ketegori iaitu

1) pinjaman untuk kakitangan kerajaan
2) pinjaman untuk kakitangan swasta
3) pinjaman untuk anggota tentera sahaja
4) pinjaman untuk usahawan (dana dari mara)
5) pinjaman untuk yang berkerja sendiri
6) pinjaman dari syarikat kewangan berlesen
7) pinjaman dari syarikat tak berlesen (ALONG)

tambahan perkhidmatan : pinjaman untuk refinance rumah.

bagi mereka yang berminat dan inginkan maklumat lanjut bolehlah menghubungi saya di talian 017-2804897 atau emailkan permohonan atau pertanyaan ke [email protected] atau boleh hadir sendiri ke pejabat jakethitam di Cheras, Kuala Lumpur.

maklumat lanjut mengenai pinjaman diatas akan diterangkan sedikit demi sedikit di dalam forum ini.

saya cuma ingin membantu mereka yang berada dalam keadaan kesulitan dalam memohon pinjaman. insyallah akan saya ajarkan teknik untuk mengukuhkan kembali kewangan masing-masing. terimasss
Reply With Quote
  #3  
Old 03-02-2009, 11:31 PM
MrMama MrMama is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Location: JaLaN2 CaRi MaKaN KaT KL Je
Posts: 1,633
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jakethitam View Post
Salam semua member carigold...

Rasa-rasanya dah banyak sangat thread pinjaman peribadi kat sini, tapi aku rasa aku pun nak berkongsi peluang dalam membantu kengkawan yang memerlukan pinjaman ..maksudnya duit cash laaa..

pinjaman peribadi nie terbahagi kepada beberapa ketegori iaitu

1) pinjaman untuk kakitangan kerajaan
2) pinjaman untuk kakitangan swasta
3) pinjaman untuk anggota tentera sahaja
4) pinjaman untuk usahawan (dana dari mara)5) pinjaman untuk yang berkerja sendiri
6) pinjaman dari syarikat kewangan berlesen
7) pinjaman dari syarikat tak berlesen (ALONG)

tambahan perkhidmatan : pinjaman untuk refinance rumah.

bagi mereka yang berminat dan inginkan maklumat lanjut bolehlah menghubungi saya di talian 017-2804897 atau emailkan permohonan atau pertanyaan ke [email protected] atau boleh hadir sendiri ke pejabat jakethitam di Cheras, Kuala Lumpur.

maklumat lanjut mengenai pinjaman diatas akan diterangkan sedikit demi sedikit di dalam forum ini.

saya cuma ingin membantu mereka yang berada dalam keadaan kesulitan dalam memohon pinjaman. insyallah akan saya ajarkan teknik untuk mengukuhkan kembali kewangan masing-masing. terimasss
minat nak tau yg no 4 tu yg no 7 tu takuuuutttt....
Reply With Quote
  #4  
Old 03-02-2009, 11:36 PM
buytosell buytosell is offline
Active Member

buytosell's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 1,672
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

cam biasalah....camana dengan swasta..yang legal lah..yang illegal tu tak payahlah....kebanyakkan warga cg nie kalau yang private sector mesti dapat sambutan hangat...lebih-lebih kalau dah blacklist...
Quote:
Originally Posted by MrMama View Post
minat nak tau yg no 4 tu yg no 7 tu takuuuutttt....
Reply With Quote
  #5  
Old 03-02-2009, 11:36 PM
Jakethitam Jakethitam is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 641
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku bro buytosell...bro kerja swasta ker kerajaan ker..kerja sendiri.. apsal bro tak cakap bro kategori apa...lain kategori lain citernyerr.. gaji berapa bro??
Reply With Quote
  #6  
Old 03-02-2009, 11:37 PM
buytosell buytosell is offline
Active Member

buytosell's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 1,672
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aisehhh..sorry..ko check pm ko...
Quote:
Originally Posted by Jakethitam View Post
aku bro buytosell...bro kerja swasta ker kerajaan ker..kerja sendiri.. apsal bro tak cakap bro kategori apa...lain kategori lain citernyerr.. gaji berapa bro??
Reply With Quote
  #7  
Old 03-02-2009, 11:38 PM
Jakethitam Jakethitam is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 641
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

macam nie lah bro MrMama.. untuk ketegori usahawan tu..bro nie ada syarikat sendiri tak?? bisnes apa yea..pernah apply loan mara?? ada blacklist mara tak sebelum nie?? sorry banyak tanya plak.
Reply With Quote
  #8  
Old 03-02-2009, 11:40 PM
Jakethitam Jakethitam is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 641
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bro..kalu dah blacklist tu...nak tahu juga banyak ker sikit jumlahnya , barulah tahu nak agih kat ketegori mana satu bro..
Reply With Quote
  #9  
Old 03-02-2009, 11:42 PM
MrMama MrMama is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Location: JaLaN2 CaRi MaKaN KaT KL Je
Posts: 1,633
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jakethitam View Post
macam nie lah bro MrMama.. untuk ketegori usahawan tu..bro nie ada syarikat sendiri tak?? bisnes apa yea..pernah apply loan mara?? ada blacklist mara tak sebelum nie?? sorry banyak tanya plak.
nama clear dari sebarang blacklist mara xpernah pinjam lagi tu yg nak tau tu
Reply With Quote
  #10  
Old 03-02-2009, 11:44 PM
Jakethitam Jakethitam is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 641
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

okey bro buytosell..aku dah balas mesej bro..check pm bro
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump