Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-01-2009, 12:49 PM
xbdk_utm xbdk_utm is offline
Regular

xbdk_utm's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 136
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Pusat Perubatan cara Islam utk santau

Hi semua,

i nak tanya psl pusat2 perubatan cara islam yang boleh pulihkan buatan orang/santau etc yg bagus dan terbukti kat malaysia ni.

Kawan i punya mak kene buatan org dan dia merana sejak kene dan dah pergi banyak tempat tetapi malangnya masih takde solution.

Lagipun skrg kebanyakan org cuba nk ambil untung sahaja tanpa pikirkan cara utk pulihkan masalah ni.

So sapa2 ada tak kenal pakar yg boleh setelkan buatan orang?

Terima kasih banyak2
__________________
"life is a lesson, you'll learn it when you're through"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-01-2009, 12:54 PM
tEnuKLang tEnuKLang is offline
Super Active

tEnuKLang's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,658
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

1st n suggestion paling common...

darul syifa' p dah?
p hari rabu dapat berubat ngn ust haron din
Reply With Quote
  #3  
Old 20-01-2009, 12:54 PM
nurinazma nurinazma is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 89
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tEnuKLang View Post
1st n suggestion paling common...

darul syifa' p dah?
p hari rabu dapat berubat ngn ust haron din
selasa kot bang..mummy nurin pegi ari tuh selasa
__________________
[B][COLOR="Magenta"][B]It's N.U.R.I.N. A.Z.M.A NURINAZMA! in da House[/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"][URL="http://www.skycrewz.net"]Gossip Artis Malaysia.Panaznyer[/URL][/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #4  
Old 20-01-2009, 12:57 PM
mattop mattop is offline
Legendary Member

mattop's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Mar 2007
Posts: 12,397
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

teruskan berusaha... dan bertawakkal.....InsyAllah...
Reply With Quote
  #5  
Old 20-01-2009, 12:58 PM
tEnuKLang tEnuKLang is offline
Super Active

tEnuKLang's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,658
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nurinazma View Post
selasa kot bang..mummy nurin pegi ari tuh selasa
ah ye laa tuh...
saya tak penah p, membe org bangi yg cakap...
may be saya silap dgr aa tuh..hihi

thanx betui kan saya...
Reply With Quote
  #6  
Old 20-01-2009, 01:07 PM
xzoss xzoss is offline
Active Member

xzoss's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Location: Kay El
Posts: 1,220
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Untuk santau, racun, bisa dan seangkatan dengannya, aku pernah dgr amalan membaca bismillah 6 atau Bismillah 7 ini. Dato; Harun Din pun menggunakan ayat ini utk mengubati pesakit2 santau dan buku mengenainya pun pernah diterbitkan
Ayat Bismillah 6

Khasiat bismillah 7
1. Untuk mengubati segala jenis penyakit terkena bisa, termasuk bisa sengatan binatang seperti ikan, lebah, ular, dll
2. Untuk mengubati segala jenis racun yang diperbuat dari bahan2 yg mendatangkan bisa seperti dari kaca bal lampu, miang rebung, ulat bulu mati beragan, hempedu katak bisa, dll
3. Untuk mengubati segala jenis santau

Selain khasiat di atas, bismillah 7 juga menyebabkan wujudnya gejala penawar pada diri pengamal itu sendiri iaitu menyebabkan kesan sampingan kepada benda2 tertentu seperti jika seorang pengamal bismillah 7 lalu dan menegur org yg sedang membuat tapai, ini akan menyebatkan tabiat tapai tidak akan menjadi. Oleh itu, disaran agar mengamalkan bismillah 5.

Khasiat bismillah 5
1. Penawar bisa diri
2. Penawar kepada penyakit bisa2 tulang
3. Penawar bisa-bisa badan
4. Penawar bisa batu merian
v. boleh digunakan untuk mengubati sakit yg tidak tahu puncanya

SUMBER RUJUKAN: Haron Din dan Amran Kasim (1987).RAwatan pesakit menurut Alquran dan sunnah 1. Percetakan watan sdn Bhd: Kuala Lupur.
__________________
Biz Card RM35/200pcs RM40/300 pcs RM60/500 pcs
BISNESS MASYUUKK!!
YM: izreka_resources
Mobile: 019-326 4227
Email: [email protected]
Reply With Quote
  #7  
Old 20-01-2009, 01:14 PM
metaaura metaaura is offline
Super Active

metaaura's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Location: !!~~ Cheer Ask ~~!!
Posts: 6,738
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tEnuKLang View Post
ah ye laa tuh...
saya tak penah p, membe org bangi yg cakap...
may be saya silap dgr aa tuh..hihi

thanx betui kan saya...
ya betul, setahu aku pun hari selasa , tapi ramaii owhh sebelum subuh pun ade org beratur tak silap..

dia akan ambil pesakit untill number ke 200, after tu tak .

itu yang aku dengar la pasai aku penah nak gi
Reply With Quote
  #8  
Old 20-01-2009, 01:30 PM
xbdk_utm xbdk_utm is offline
Regular

xbdk_utm's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 136
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

thanks utk smua suggestion,
nak tanya pasal keberkesanan pusat Cakra Alam kt Tmn Maluri tu,
ok tak sana? pernah nmpk iklan kt paper dulu2.
__________________
"life is a lesson, you'll learn it when you're through"
Reply With Quote
  #9  
Old 20-01-2009, 01:34 PM
bong bong is offline
Active Member

bong's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,453
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Unhappy

Quote:
Originally Posted by xbdk_utm View Post
thanks utk smua suggestion,
nak tanya pasal keberkesanan pusat Cakra Alam kt Tmn Maluri tu,
ok tak sana? pernah nmpk iklan kt paper dulu2.
kat forum CG ni ada cita pasal Cakra Alam ... carilah
Reply With Quote
  #10  
Old 20-01-2009, 02:54 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Santau boleh juga dibuang dengan teknik bekam...
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold