Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Comics, Manga, Anime and Cartoons

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-01-2009, 11:46 AM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,891
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 2
Active Level
Default Seladang Tunggal-Komik Berita Minggu

Aku pasti ramai yg follow komik kat berita minggu setiap ahad...sekarang dlm pasaran kisah Seladang Tunggal....
aku rajin gak buat koleksi komik dari paper ni....tp ada juga yg termiss sbbb paper habis..tk smpat beli...

yg sebelum2 ni citer Si takluk jagat...dll...

sapa2 yg folloew tu kongsi2 la...

naper pelukis dia tk buat buku yerk...ke mmg ada kat luar...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-01-2009, 12:44 PM
Adika Adika is offline
Super Active

Adika's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2007
Location: Dimana Bumi Dipijak....
Posts: 8,733
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Minat gak.. kalo x silap pelukisnya zoy kan.. nape x wat dlm bentuk komik ek?
Reply With Quote
  #3  
Old 28-01-2009, 11:23 PM
forexian forexian is offline
Super Active

forexian's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2008
Posts: 5,959
Thanks (Received): 53
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Aku pun folow gak komik tu kat berita mgu.....tapi komik seladang tunggal ni x best la.......
Reply With Quote
  #4  
Old 29-01-2009, 10:17 AM
hanamichie hanamichie is offline
Active Member

hanamichie's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Location: PD
Posts: 2,284
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku paling suka si takluk jagat.. pastu kisah nyer bersambung sambung hero die tetap sitakluk jagat jugak.
Reply With Quote
  #5  
Old 29-01-2009, 10:22 AM
akay akay is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: KLIA - KK - Tawau - Lahad Datu - KK - KLIA
Posts: 14,894
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku slalu gak tgk kartun tu..

kalu la ade on9 kan leh kumpul wat koleksi..
__________________
[RIGHT]ID akay for sale..name ur price[/RIGHT][CENTER][COLOR="DarkOrchid"][FONT="Comic Sans MS"][B]sabah..here i come..[/B][/FONT][/COLOR]

18th May 2009 [COLOR="Red"][B]KUL - KK[/B][/COLOR] 21st May 2009 [COLOR="red"][B]KK - Tawau[/B][/COLOR] 26th May 2009 [COLOR="red"][B]KK - Lahad Datu[/B][/COLOR]29th May 2009 [COLOR="red"][B]KK - KUL[/B][/COLOR][/CENTER]
Reply With Quote
  #6  
Old 29-01-2009, 02:25 PM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,891
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hanamichie View Post
aku paling suka si takluk jagat.. pastu kisah nyer bersambung sambung hero die tetap sitakluk jagat jugak.
takluk jagat ni dah berapa citer pun dia tetap ada....kira mcm hero tetap la...aku dah ada 2 koleksi simpan sebelum seladang tunggal ni...nk siap 1 koleksi mau kat 2-3 tahun kumpul....

zoy ni part time jerk rasannyer buat komik utk paper tp lumayan gak aku rasa payment dia...aku pnah dgr kartun kat utusan tu pun satu kartun terutama kartun mamak kat ratus gak dibayar...
Reply With Quote
  #7  
Old 02-02-2009, 04:00 PM
hanamichie hanamichie is offline
Active Member

hanamichie's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Location: PD
Posts: 2,284
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mytrade View Post
takluk jagat ni dah berapa citer pun dia tetap ada....kira mcm hero tetap la...aku dah ada 2 koleksi simpan sebelum seladang tunggal ni...nk siap 1 koleksi mau kat 2-3 tahun kumpul....

zoy ni part time jerk rasannyer buat komik utk paper tp lumayan gak aku rasa payment dia...aku pnah dgr kartun kat utusan tu pun satu kartun terutama kartun mamak kat ratus gak dibayar...
kalau ko ada boleh la upload kat sini semua koleksi tu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold