Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-12-2008, 04:44 PM
tanabe07 tanabe07 is offline
Active Member

tanabe07's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,322
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Nak tanya Hotel/resort murah di port dickson..

Salam semua warga CG..nak tanye sikit Hotel/resort murah di port dickson kat mane ek? klau bole yg dekat dgn pantai.. klau ade boleh postkan gambar atau link dia tak..tq
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 15-01-2009, 04:34 AM
natasya87 natasya87 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2008
Location: Saya kat sebelah awak je...:)
Posts: 6,859
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tanabe07 View Post
Salam semua warga CG..nak tanye sikit Hotel/resort murah di port dickson kat mane ek? klau bole yg dekat dgn pantai.. klau ade boleh postkan gambar atau link dia tak..tq
murah tu dalam berapa eh?
try bayu beach resort...
murah dan bebetul depan laut...
http://www.portdicksonhotels.com/
__________________
You said there's tons of fish in the water so the waters I will test.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-07-2009, 10:20 AM
waterchalet waterchalet is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Posts: 117
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Nak murah try chalet saya di Legend Water Chalet Port Dickson.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?

Interested email me at
[email protected]

Adios!
Reply With Quote
  #4  
Old 11-07-2009, 12:08 PM
shane shane is offline
Legendary Member

shane's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Kedah, Pg, S'ngor
Posts: 13,772
Thanks (Received): 112
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

Thread lama ni!!! Anyway aku boleh offer RM200 untuk 6 orang di Kemang Indah Resort, Port Dickson (<RM35 sorang). Thread aku di http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86473
Reply With Quote
  #5  
Old 12-07-2009, 10:24 AM
waterchalet waterchalet is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Posts: 117
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Memang berlambak apartment/condominium kat PD ni. Tapi aku boleh cakap yang ada kualiti baik cuma - Tiara beach, Sri Bulan. Sederhana baik - Glory beach, Corus, Tg Tuan. Sikit baik - Sunshine bay (sekarang Andaman apa entah), Mayang sari. Baik jangan pergi - PD Marina, PD Perdana, Cocobay. Percaya la cakap aku, aku dok PD dah 10 tahun.

Kemang Indah Resort tak pernah aku stay sana tapi kalau ikut review customer kat internet, rata2 tak puas hati.
Kalau dah beli timeshare apa nak buat, guna sajalah. Tapi kalau saja2 nak gi apartment ni, cuba2lah elakkan melainkan kita tak berkesah dengan taste & kualiti ...
Reply With Quote
  #6  
Old 12-07-2009, 10:27 AM
amer87 amer87 is offline
Regular

amer87's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Posts: 963
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
Default

nk murah try kt bayu beach resort...tp melalui agent la...jgn diret kaunter..mahal..agent biasa ada tggu kt luar...leh dpt half price..
__________________
Mereka berjuang bukan untuk diri mereka, tetapi berjuang untuk anak cucu cicit bangsa Malaysia.
Reply With Quote
  #7  
Old 12-07-2009, 10:41 AM
waterchalet waterchalet is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Posts: 117
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bayu beach dalam kategori sederhana bagi aku. Cuma pantai dia cantik dan private sikit. Resort ni dah season. Company aku selalu buat function kat sini. Aku paling tak tahan toilet dia kat lobi tu, tak diselenggara dengan baik.
Reply With Quote
  #8  
Old 22-03-2010, 11:42 AM
Nor Azman Zainudin Nor Azman Zainudin is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Cool Nak cari banglow yang cun dekat pd

Hai all members,
saya nak cari banglow yang cun kat PD dekat ngan pantai,
saya buat family vacations tuk 25 orang. ada sesiapa yang tau sila sertakan sikit gambar...ok tq
Reply With Quote
  #9  
Old 22-03-2010, 11:54 AM
abb7997 abb7997 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,370
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by waterchalet View Post
Nak murah try chalet saya di Legend Water Chalet Port Dickson.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?

Interested email me at
[email protected]

Adios!
Bro..sy nak organise family day utk 100 org lebih kurang (40 bilik)tlg pm sy package yg menarik dan activiti yg ada semasa disana,,detail as below:_

Telematch
Games etc
karoeka
meeting room sal ada activiti juga kat meeting room

agent/resort lain juga dialu-alukan utk offer package menarik
Reply With Quote
  #10  
Old 22-03-2010, 11:57 AM
bintang4 bintang4 is offline
Super Active

bintang4's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Mar 2007
Location: 私の部屋の自
Posts: 8,520
Thanks (Received): 330
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by waterchalet View Post
Nak murah try chalet saya di Legend Water Chalet Port Dickson.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?

Interested email me at
[email protected]

Adios!
Harga ni valid bila2 masa ka?
__________________
Somos dueños de lo que creamos y esclavos de lo que destruimos.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold