Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,714
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,384
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,560
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-12-2008, 04:40 PM
fnd75 fnd75 is offline
Computer Section
Moderator

fnd75's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2006
Location: Sudah Free dari beban Kerja ~CG Time~
Posts: 1,853
Poster Rank: #2127
Blog Entries: 1
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Exclamation Mencari hotel bajet sekitar Bukit Jambul

Salam to CGrian area Pulau Mutiara

Aku ada tugas rasmi kat Hotel Vistana 27hb ni tapi maleh nak perabis duit kat hotel 4-5 star sbb petang tu dh naik flight balik Johor semula (flight pergi ptg 26hb ).

So aku nak cari hotel bajet (yg baguih la) kalo ada geng tau tolong inform sat-sat naa..

~ teringat makan seafood tepi laut kat kaw. bayan lepas thn 2006 dulu
__________________
~ لا إله إلا الله محمد رسول الله ~
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-12-2008, 04:42 PM
epbx epbx is offline
Well-Known
Member

epbx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 6,811
Poster Rank: #516
Thanked 4 Times
Active Level
Default

ala duduk jer kt vistana tu....
leh claim ma......
leh rilek kt pool sambil tgk org blk keja...
syok jg hotel tu....
__________________
berbelanja di GIANT & KAMDAR leh dpt rebet...
daftar jer dulu...klik...
www.svr2u.net/epbx
Reply With Quote
  #3  
Old 23-12-2008, 04:44 PM
nashburn nashburn is offline
Well-Known
Member

nashburn's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2008
Location: ebay.co.uk
Posts: 5,857
Poster Rank: #614
Thanked 60 Times
Active Level
My Mood:
Default

kat taman sri nibong ada hotel
tapi aku tak ingat nama apa
Reply With Quote
  #4  
Old 23-12-2008, 04:51 PM
fnd75 fnd75 is offline
Computer Section
Moderator

fnd75's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2006
Location: Sudah Free dari beban Kerja ~CG Time~
Posts: 1,853
Poster Rank: #2127
Blog Entries: 1
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Talking

Quote:
Originally Posted by epbx View Post
ala duduk jer kt vistana tu....
leh claim ma......
leh rilek kt pool sambil tgk org blk keja...
syok jg hotel tu....
dah penah dok situ 2006 dulu...
ni nak carik tpt lain plak, psl bukan selalu dpt gi sana sekali2 dpt mai penang, nak experience menda lain la plak...

char kuey tiow halal yg sedap kat mana boleh dpt ek?
__________________
~ لا إله إلا الله محمد رسول الله ~
Reply With Quote
  #5  
Old 23-12-2008, 05:03 PM
fnd75 fnd75 is offline
Computer Section
Moderator

fnd75's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2006
Location: Sudah Free dari beban Kerja ~CG Time~
Posts: 1,853
Poster Rank: #2127
Blog Entries: 1
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

mana org penang ni..... ada info bagitau la ok
__________________
~ لا إله إلا الله محمد رسول الله ~
Reply With Quote
  #6  
Old 23-12-2008, 07:31 PM
shane shane is offline
Legendary Member

shane's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Kedah, Pg, S'ngor, K'tan
Posts: 13,452
Poster Rank: #174
Thanked 112 Times
Active Level
My Mood:
Default

Hang nak pi weekend, time ni dah susah dapat bilik & rate weekend lagi mahai. Nak dekat Bt Jambul pulak tu, ada ka budget hotel? Dulu aku dok kat sana tak dak budget hotel pun. Selalunya org ada hal belah pulau pun tidur kat budget hotel Prai/Butterworth. Tapi Bro naik flight. Hotel kat airport pun time ni dah full. Patut book lagi awai.
Aku suggest Bro try cepat book Seri Malaysia kat Bayan Baru. Tak tau ada bilik lagi tak. Tapi kena ada transport nak attend meeting kat Vistana. Nak jalan kaki ~ 2.5km exercise pagi2 ok lagi tu.
__________________
Emaslink Pacific Hotel video
Reply With Quote
  #7  
Old 23-12-2008, 07:46 PM
razif1224 razif1224 is offline
Well-Known
Member

razif1224's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2006
Location: Kuala Lumpur
Posts: 5,022
Poster Rank: #733
Thanked 38 Times
Active Level
My Mood:
Default

layan je sri malaysia bayan baru...
tapi book awal.. kang penuh..
Reply With Quote
  #8  
Old 23-12-2008, 08:19 PM
zurin zurin is offline
Normal Member

zurin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2008
Posts: 224
Poster Rank: #9252
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

makan car kuey tiow depan suntech bayan baru.
kalu malam nampak suntech tu ada cahaya biru.
Reply With Quote
  #9  
Old 23-12-2008, 08:22 PM
MrKacanG MrKacanG is offline
Well-Known
Member

MrKacanG's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2008
Location: traning bersama Aaron Ramsey
Posts: 5,074
Poster Rank: #723
Thanked 24 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by razif1224 View Post
layan je sri malaysia bayan baru...
tapi book awal.. kang penuh..
Ha nie kira budget gak lebih kurang 10min ja kalau nak
g Vistana tu
__________________
aik x mau....x mau
Reply With Quote
  #10  
Old 23-12-2008, 08:23 PM
MrKacanG MrKacanG is offline
Well-Known
Member

MrKacanG's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2008
Location: traning bersama Aaron Ramsey
Posts: 5,074
Poster Rank: #723
Thanked 24 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zurin View Post
makan car kuey tiow depan suntech bayan baru.
kalu malam nampak suntech tu ada cahaya biru.
bukan biru tp berkaler kaler
__________________
aik x mau....x mau
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:50 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE