Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-12-2008, 05:16 PM
ibnuqadir ibnuqadir is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,562
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default mari ambik lesen memandu paling murah

lesen kete shj 590*

lesen kete and moto 780*

ha murah tak ???

lokasi gombak...

nih memang famous kat sini free delivery and expert instructor...

ade bg special guideline nak pass jpj

call 0122710443-borhan

tapi are kl and sewaktu denganye shj cepat2

step 1 : bayar deposit 50-100

step 2 : setup kelas undang2

step 3 : ambik test komputer mesti lulus 42/ 50- tapi jangan risau kitorang bagi buku and cd sume soaln yang kompom klua

step 4 bengkel 6 jam- blaja pasal cara nak maintain kete and motor

step 5- dapat L- kena tunggu sebulan baru boleh buat P nistandard procedure

step6 - ade QTI ni macam skolah macam test dalaman la

step 7 : test jpj

step last : p complete lepas 3 hari test

harge ni khas untuk kelas 8 jam je atau untuk yang dah expert..

kalau nak tambah rm 30 sejam hehe

*yang ni kene tunggu kat terminal putera atau student u kalau kat luar kene harge lain up sikit dalam 50-150 ikut budi bicara


bab payment:

boleh cash and installment up to 1 year; and sebelum amik test JPJ

deposit lak korang pk sendiri 50-200 ikut kemampuan...

Last edited by ibnuqadir; 13-08-2009 at 10:09 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-12-2008, 05:17 PM
building building is offline
Super Active

building's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Apr 2007
Posts: 9,816
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 3
Active Level
Default

aku de lesen B2 tp kalo nak upgrade jadi B kena bayar brp eh?
__________________
People who said "There Are No Such Thing As S.tupid Question" are the people who have not been annoyed by s.tupid person

Reply With Quote
  #3  
Old 12-12-2008, 05:22 PM
old_code old_code is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,816
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

gombak kat mana??
__________________
[COLOR="RoyalBlue"][CENTER][B]Allahyarhamah Nur Ellie Maryana KasihMU ku bawa..Muga ALLAH mengasihaniMU Hingga Ke Syurga..Amin.[/B][/COLOR][/CENTER][COLOR="DarkGreen"][SIZE="5"][B][URL="http://www.forexpeacearmy.com"][CENTER]FPA[/CENTER][/URL][/B][/SIZE][/COLOR][COLOR="Red"][URL="http://www.tvfxm.com/?ref=oldcode1"][B][CENTER]kalo anda berani..klik laa!![/CENTER][/B][/URL][/COLOR]
Reply With Quote
  #4  
Old 12-12-2008, 05:22 PM
ibnuqadir ibnuqadir is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,562
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

hmm tak mahal cume seratus lebih je..aku tak ingat ade kat ofis la bro
Reply With Quote
  #5  
Old 12-12-2008, 05:24 PM
ibnuqadir ibnuqadir is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,562
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by old_code View Post
gombak kat mana??
kat area batu 12 tapi selagi ko stay kat kawasan bernama gombak kau boleh ku ambik hehe greenwood ke s.cincin ke sungai pusu ke asalkan kau kat selangor and kl

kitorang pg amik ko tapi kalu ko tunggu kat uia ko dapat special price
Reply With Quote
  #6  
Old 12-12-2008, 05:31 PM
building building is offline
Super Active

building's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Apr 2007
Posts: 9,816
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ibnuqadir View Post
hmm tak mahal cume seratus lebih je..aku tak ingat ade kat ofis la bro
tp kena masuk klas g ke?
__________________
People who said "There Are No Such Thing As S.tupid Question" are the people who have not been annoyed by s.tupid person

Reply With Quote
  #7  
Old 12-12-2008, 05:32 PM
building building is offline
Super Active

building's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Apr 2007
Posts: 9,816
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ibnuqadir View Post
kat area batu 12 tapi selagi ko stay kat kawasan bernama gombak kau boleh ku ambik hehe greenwood ke s.cincin ke sungai pusu ke asalkan kau kat selangor and kl

kitorang pg amik ko tapi kalu ko tunggu kat uia ko dapat special price
ler.. kalo aku yg dok kat putrajaya ni camne plak?
__________________
People who said "There Are No Such Thing As S.tupid Question" are the people who have not been annoyed by s.tupid person

Reply With Quote
  #8  
Old 12-12-2008, 05:34 PM
metaaura metaaura is offline
Super Active

metaaura's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Location: !!~~ Cheer Ask ~~!!
Posts: 6,738
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalo aku nak amek lesen B2 cam ne? huhu.. aku ade D je.. kene masuk kelas tak? bayaran sampai lulus bape huhuh
Reply With Quote
  #9  
Old 12-12-2008, 05:34 PM
isixisixisisix isixisixisisix is offline
Active Member

isixisixisisix's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,127
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by building View Post
aku de lesen B2 tp kalo nak upgrade jadi B kena bayar brp eh?
soklan aku lebey kurang sama camni..

1.lesen D ngan b2 lama dah ade, aku nak upgrade B full. so skang ni L aku hilang.. leh ko terangkan step by step brp rm yg akan dikuarkan dari proses buat L ----> lesen B full.
tq..

p/s: aku dapat info L hanya 120
Reply With Quote
  #10  
Old 12-12-2008, 05:37 PM
old_code old_code is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,816
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kita jumper ptg nei..
__________________
[COLOR="RoyalBlue"][CENTER][B]Allahyarhamah Nur Ellie Maryana KasihMU ku bawa..Muga ALLAH mengasihaniMU Hingga Ke Syurga..Amin.[/B][/COLOR][/CENTER][COLOR="DarkGreen"][SIZE="5"][B][URL="http://www.forexpeacearmy.com"][CENTER]FPA[/CENTER][/URL][/B][/SIZE][/COLOR][COLOR="Red"][URL="http://www.tvfxm.com/?ref=oldcode1"][B][CENTER]kalo anda berani..klik laa!![/CENTER][/B][/URL][/COLOR]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump