Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Ask To Buy Items, Services

Ask To Buy Items, Services Post here if you needed/would like to get/purchase any products, stuffs & items, or even any services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-12-2008, 01:27 PM
frosted_head frosted_head is offline
Junior

frosted_head's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 97
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Mencari pembeli kambing secara pukal

aku tolong member aku nak let go semua kambing dia.tapi tak tau mana nak jual kambing tersebut.kambing nak let go secara pukal.dengan kandang n mesin proses makanan kambing sekali kalau boleh...kambing nih location dia kat kedah...terms orang tuh nak is cash.no hutang okay....

Kambing terdiri dari baka senan, boer, jamnapari


senarai bilangan kambing

1 - ibu yang pernah beranak -> 142 ekor

2 - dara bunting -> 47 ekor

3 - bapa baka sedia ada (penjantan) -> 9 ekor

4 - anak jantan (boleh dijual) 30kg ke atas -> 78 ekor

5 - anak betina (umur 1 bulan keatas) -> 27 ekor

harga yang ditetapkan oleh penjual adalah rm180k...<----harga barui

kalau ada sapa2 ada info sapa2 nak wat biz kambing n silalah contact aku...sekian time kasih
:d






Last edited by frosted_head; 16-12-2008 at 01:44 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-12-2008, 01:30 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar

 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Location: A Place Without No Name
Posts: 42,936
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 25
Blog Entries: 19
Active Level
My Mood:
Default

Jauh tu kedah....beli sekor2 x bleh ke...
__________________
◕‿◕ REGISTER SEBAGAI PEMANDU UBER,TIADA BAYARAN DIKENAKAN,
KLIK SAHAJA (PERCUMA)◕‿◕


****RUANGAN IKLAN BANNER/TEXT DI SIGGY UTK DISEWA**** - PM UTK MAKLUMAT LANJUT

Reply With Quote
  #3  
Old 01-12-2008, 01:33 PM
AlchemisT AlchemisT is offline
Permanently Banned -
Newbie hacker password stealer

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2008
Location: Johor
Posts: 11,722
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku pun nak sekor heheheh
Reply With Quote
  #4  
Old 01-12-2008, 08:52 PM
frosted_head frosted_head is offline
Junior

frosted_head's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 97
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ala...tak leh la sekor-sekor...kalau ada buyer...kawan aku tuh tawarkan komisyen gak lah....leh gi tgk kambing sama2...pastu lau tak nak aku sumpah jadik kambing...ekkekeke...tak der arrr gurau jer..nak carik buyer jer....leh pm aku sapa yang berminat....
Reply With Quote
  #5  
Old 01-12-2008, 08:53 PM
tengkubasri tengkubasri is offline
Super Active

tengkubasri's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2008
Location: jobsmalaysia.gov.my
Posts: 9,343
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by frosted_head View Post
aku tolong member aku nak let go semua kambing dia.tapi tak tau mana nak jual kambing tersebut.kambing nak let go secara pukal.dengan kandang n mesin proses makanan kambing sekali kalau boleh...kambing nih location dia kat kedah...terms orang tuh nak is cash.no hutang okay....

Kambing terdiri dari baka senan, boer, jamnapari


senarai bilangan kambing

1 - ibu yang pernah beranak -> 142 ekor

2 - dara bunting -> 47 ekor

3 - bapa baka sedia ada (penjantan) -> 9 ekor

4 - anak jantan (boleh dijual) 30kg ke atas -> 78 ekor

5 - anak betina (umur 1 bulan keatas) -> 27 ekor

harga yang ditetapkan oleh penjual adalah rm230k...

kalau ada sapa2 ada info sapa2 nak wat biz kambing n silalah contact aku...sekian time kasih
:d
kedah kat mana bos?
__________________
Kempen JOM! Sokong Perniagaan Muslim & Bumiputera

LATEST IMAGE: SELAMAT MENYAMBUT HARI LEBARAN 2009 & MASJID BESI
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


Reply With Quote
  #6  
Old 01-12-2008, 08:54 PM
frosted_head frosted_head is offline
Junior

frosted_head's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 97
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ala...tak leh la sekor-sekor...kalau ada buyer...kawan aku tuh tawarkan komisyen gak lah....leh gi tgk kambing sama2...pastu lau tak nak aku sumpah jadik kambing...ekkekeke...tak der arrr gurau jer..nak carik buyer jer....leh pm aku sapa yang berminat....
Reply With Quote
  #7  
Old 01-12-2008, 08:55 PM
frosted_head frosted_head is offline
Junior

frosted_head's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 97
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kedah kat gurun...kpg raga yan kedah
Reply With Quote
  #8  
Old 01-12-2008, 08:55 PM
zkry zkry is offline
Super Active

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,718
Thanks (Received): 109
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tengkubasri View Post
kedah kat mana bos?
berminat, nampaknya.....
__________________
Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #9  
Old 01-12-2008, 08:57 PM
gihaz gihaz is offline
Active Member

gihaz's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2008
Location: di alam maya
Posts: 1,472
Thanks (Received): 75
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nie nak jual kambing nak wat modal forex kut...
Reply With Quote
  #10  
Old 01-12-2008, 09:04 PM
frosted_head frosted_head is offline
Junior

frosted_head's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 97
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gihaz View Post
nie nak jual kambing nak wat modal forex kut...
tak lah bro...dia nak wat kenduri anak dia kawin...lagipun dia ada wat biz ikan keli sekarang nih....sapa nak beli ikan keli jugak silakan pm aku...dalam kuantiti yang banyak gak lah...beli sekilo sekilo tak leh...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold