Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-11-2008, 09:09 AM
jomie jomie is offline
Super Active

jomie's Avatar

 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,840
Thanks (Received): 612
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Sukarelawan Polis Diraja Malaysia

Aku fikir2 nak join SPDRM ni...baju uniform pun dapat..tapi aku nak tanye pendapat korang..manala tau ade kawan2,sedare2 korang ade yang dah join SPDRM ni...berbaloi join ke tak berbaloi nih???...kuang kuang kuang
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-11-2008, 09:14 AM
sleepsheep sleepsheep is offline
Active Member

sleepsheep's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,264
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jomie View Post
Aku fikir2 nak join SPDRM ni...baju uniform pun dapat..tapi aku nak tanye pendapat korang..manala tau ade kawan2,sedare2 korang ade yang dah join SPDRM ni...berbaloi join ke tak berbaloi nih???...kuang kuang kuang
spdrm?? emm, sedara n abg member aku ada masuk..memalam keje wat roadblock, gi round2 kawasan..senang cite wat kerja polis laa..part hulur² tuh aku taktau la kena praktik skali ke takk..hahahaha...

asal tak mohon jadi askar wataniah jerr..lagik best per.kawen nnti dpt pakai baju askar warna putih tuh..
Reply With Quote
  #3  
Old 26-11-2008, 09:35 AM
jomie jomie is offline
Super Active

jomie's Avatar

 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,840
Thanks (Received): 612
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sleepsheep View Post
spdrm?? emm, sedara n abg member aku ada masuk..memalam keje wat roadblock, gi round2 kawasan..senang cite wat kerja polis laa..part hulur² tuh aku taktau la kena praktik skali ke takk..hahahaha...

asal tak mohon jadi askar wataniah jerr..lagik best per.kawen nnti dpt pakai baju askar warna putih tuh..
askar wataniah ganggu waktu keje la...
Reply With Quote
  #4  
Old 26-11-2008, 09:35 AM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,868
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

camne dgn elaun,gaji utk spdrm ni???
Reply With Quote
  #5  
Old 26-11-2008, 09:37 AM
Kurma Kurma is offline
Active Plus

Kurma's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Location: NeuBie....
Posts: 4,219
Thanks (Received): 95
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sleepsheep View Post
spdrm?? emm, sedara n abg member aku ada masuk..memalam keje wat roadblock, gi round2 kawasan..senang cite wat kerja polis laa..part hulur² tuh aku taktau la kena praktik skali ke takk..hahahaha...

asal tak mohon jadi askar wataniah jerr..lagik best per.kawen nnti dpt pakai baju askar warna putih tuh..
Baju No 1 tur kanbaju istiadat...kena ada "size"
__________________
Desktop PC Refurbished
P4 3.2ghz, 160 hd, 1 gig RAM tanpa monitor , RM550
***Doing Things From The Heart***

Last edited by Kurma; 26-11-2008 at 09:42 AM..
Reply With Quote
  #6  
Old 26-11-2008, 09:38 AM
Biggie Biggie is offline
Passed Away - Al Fatihah

Biggie's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Location: masih tercari cari..
Posts: 14,653
Thanks (Received): 79
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alonso View Post
camne dgn elaun,gaji utk spdrm ni???
tol gak tu...ade sesape taw...
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
~BOIKOT PRODUK ISRAEL & SEKUTU~
Reply With Quote
  #7  
Old 26-11-2008, 09:40 AM
zerodecibal zerodecibal is offline
Super Active

zerodecibal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: Selangor
Posts: 5,548
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

ohh baju no 1 tu cantik ooo..... ada sapa2 budak Pelapes or Rotu kat sini???
Reply With Quote
  #8  
Old 26-11-2008, 09:41 AM
zerodecibal zerodecibal is offline
Super Active

zerodecibal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: Selangor
Posts: 5,548
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

mata rabun leh apply ke tak sukarelawan tu?
Reply With Quote
  #9  
Old 26-11-2008, 10:14 AM
jomie jomie is offline
Super Active

jomie's Avatar

 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,840
Thanks (Received): 612
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Elaun rm4 sejam untuk anggota...sambil2 dapat elaun, sambil2 merasa jadi polis...Kuasa ditangan anda...tapi kalu kene tembak, sendiri tanggung...ada beran?....jom join aku..
Reply With Quote
  #10  
Old 26-11-2008, 10:17 AM
astalavista6048 astalavista6048 is offline
Active Member

astalavista6048's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Location: runtime error
Posts: 1,130
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sleepsheep View Post
spdrm?? emm, sedara n abg member aku ada masuk..memalam keje wat roadblock, gi round2 kawasan..senang cite wat kerja polis laa..part hulur² tuh aku taktau la kena praktik skali ke takk..hahahaha...

asal tak mohon jadi askar wataniah jerr..lagik best per.kawen nnti dpt pakai baju askar warna putih tuh..
ko askar wataniah ker...
__________________
****Orang yg baik adalah org yg pernah melakukan kesalahan & belajar dari kesalahan itu untuk menjadi org yg lebih baik....****
-KO SEBUT JE NAMA AKU SDN BHD...!!!-
*HERO HINDUSTAN KALAH DULU*
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump