Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,252
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 55,981
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,142
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-11-2008, 10:25 PM
Talib Ali Talib Ali is offline
Active Member

Talib Ali's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,326
Poster Rank: #2821
Thanked 113 Times
Active Level
My Mood:
Default Mata Berkedip >> Minta Pendapat kekawan

Salam..

Ada orang cakap mata berkedip ini ada tanda

contoh kalau kanan berkedip nak jumpa orang jauh atau ada pekara baik.

manakala kalau kri nak menangis atau mungkin ada berita buruk..

tetapi bagi saya macam benda ini kebetulan jer.. kekadng bila mata kiri berkedip in the end memang ada dengar berita kematian atau buruk,, aku memang tak percaya,, tapi nak tanya pendapat kekawan semua

thanks
Talib Ali
http://www.hormonlife.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-11-2008, 12:19 AM
Biggie Biggie is offline
Passed Away - Al Fatihah

Biggie's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Location: masih tercari cari..
Posts: 14,633
Poster Rank: #149
Thanked 79 Times
Active Level
My Mood:
Default

pernah terdengar...tpi tak taw la..jgn percaya sngat...

p/s: letak la link promote tu kat siggy...
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
~BOIKOT PRODUK ISRAEL & SEKUTU~
Reply With Quote
  #3  
Old 26-11-2008, 12:45 PM
Ran Ran is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Oct 2007
Posts: 4,086
Poster Rank: #931
Thanked 18 Times
Active Level
My Mood:
Default

hmm..yer ker ni..klopak mata kanan aku ni dah 3hr berkedip..apa berita baik ni..hmm..xsabar lak nunggu..
Reply With Quote
  #4  
Old 26-11-2008, 12:46 PM
ikanbilis ikanbilis is offline
Active Member

ikanbilis's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Location: Dalam Rimba
Posts: 2,407
Poster Rank: #1650
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ran View Post
hmm..yer ker ni..klopak mata kanan aku ni dah 3hr berkedip..apa berita baik ni..hmm..xsabar lak nunggu..
samalah ngan aku...
Reply With Quote
  #5  
Old 26-11-2008, 12:48 PM
Pistia Pistia is offline
Well-Known
Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: $wEeT HoMe
Posts: 8,781
Poster Rank: #342
Thanked 47 Times
Active Level
My Mood:
Default

hurm..
kdg2 ade urat yg tak btoll tu..
jgn sangka yg bkn2.. ish2..
tak elok tuh
__________________


why love is represented by a rose?
when a rose always die?
Reply With Quote
  #6  
Old 27-11-2008, 04:48 PM
Ms.Cinta Ms.Cinta is offline
Junior Member

Ms.Cinta's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 73
Poster Rank: #16300
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Talib Ali View Post
Salam..

Ada orang cakap mata berkedip ini ada tanda

contoh kalau kanan berkedip nak jumpa orang jauh atau ada pekara baik.

manakala kalau kri nak menangis atau mungkin ada berita buruk..

tetapi bagi saya macam benda ini kebetulan jer.. kekadng bila mata kiri berkedip in the end memang ada dengar berita kematian atau buruk,, aku memang tak percaya,, tapi nak tanya pendapat kekawan semua

thanks
Talib Ali
http://www.hormonlife.com
mungkin betul...
saya memang sering mengalaminya...
tiap kali mata kiri berkedip, saya akan menangis..
tapi tak semestinya time berkedip tu..samada hari tersebut atau besoknya...
macam tu gak kalau mata kanan berkedip..
dalam minggu tersebut saya akan bertemu dengan org yang dah lama saya tak ketemui...atau pun org yang kita sayang yang lama kita tak jumpa...
__________________
-Be A Nice Girl-
Reply With Quote
  #7  
Old 03-12-2008, 06:43 PM
biezzto biezzto is offline
Normal Member

biezzto's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 176
Poster Rank: #10553
Thanked 1 Time
Active Level
Default

lecturer aku penah ckp, bile kelopak mata/kening bergerak2 tu sbb stress,..
kekadang bile kite stres, badan kite tak release..
jd, klu dh stres gk urat2 tu,..
bergerak2 le...





biez: aku mmg slalu kena gini bile nk exam!! hahahaa
Reply With Quote
  #8  
Old 04-12-2008, 09:23 AM
mtjeneym mtjeneym is offline
Active Member

mtjeneym's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 998
Poster Rank: #3545
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by biezzto View Post
lecturer aku penah ckp, bile kelopak mata/kening bergerak2 tu sbb stress,..
kekadang bile kite stres, badan kite tak release..
jd, klu dh stres gk urat2 tu,..
bergerak2 le...





biez: aku mmg slalu kena gini bile nk exam!! hahahaa

betul tu......
pernah tanya doktor pasal benda ni dan jawapan dia sebabkan letih/tak cukup tidur/ stress.....
yang cerita lain tu dikira nasi tambah je.....he he he
Reply With Quote
  #9  
Old 04-12-2008, 09:27 AM
bellaluna bellaluna is offline
Legendary Member

bellaluna's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: Bora - Bora Island.
Posts: 11,898
Poster Rank: #203
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mate aku selalu terkedip2 sebelah kalo ternampak gadis.
__________________

BAYAR SEKALI SEUMUR HIDUP
INTRODUCE 2 ORANG SEUMUR HIDUP
DAPAT RM30,000 SEBULAN

HEBAT BUKAN? SMS/CALL 017-3772338 (azlan) SEKARANG!
Reply With Quote
  #10  
Old 04-12-2008, 10:24 AM
snowhazel_orange snowhazel_orange is offline
Legendary Member

snowhazel_orange's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: singgahsana
Posts: 10,693
Poster Rank: #260
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bellaluna View Post
mate aku selalu terkedip2 sebelah kalo ternampak gadis.
itu kena wat operation cepat2 tuh!!
__________________
- Aku Memang Egois -
Live + Love + Laugh
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:25 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE