Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,706
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,380
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,559
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 19-03-2007, 01:55 PM
zaidin77 zaidin77 is offline
Active Member

zaidin77's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2006
Location: kajang selangor
Posts: 1,477
Poster Rank: #2581
Thanked 21 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RMteam View Post
Sapa otai uptrend sila jengokk sini ...aku nak tanya soalan ni...

p/s: Chewah
PAK AJI...APA YG PAK AJI NAK TANYA..YG AKU TAHU KALAU MASUK KENA LA USAHAKAN CARI ORANG TAK KIRA SIANG ATAU MALAM...ITU SEBAB DI BERI NAMA MLM
__________________
SEMYUM ITU SEDEKAH;)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 19-03-2007, 10:54 PM
syam211 syam211 is offline
Active Member

syam211's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2006
Location: Bdr Sri Damansara
Posts: 654
Poster Rank: #4849
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zaidin77 View Post
PAK AJI...APA YG PAK AJI NAK TANYA..YG AKU TAHU KALAU MASUK KENA LA USAHAKAN CARI ORANG TAK KIRA SIANG ATAU MALAM...ITU SEBAB DI BERI NAMA MLM
kena carik org tu kalau guna kaedah konvensional.. tapi kalau guna sistem.. biar sistem yg carikkan.. atau kita promote je website team kita.. then biar lah org selak2 website tu.. utg2 lekat sorang dua..

So.. kepada sesiapa yg dah bosan ngan HYIP.. leh la layan program ni.. sila klik pada siggy (Program Otai) tu.. then selak2 le web tu.. Gerenti Tak Nyesal..!! Moh Le..
Reply With Quote
  #23  
Old 19-03-2007, 11:10 PM
syam211 syam211 is offline
Active Member

syam211's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2006
Location: Bdr Sri Damansara
Posts: 654
Poster Rank: #4849
Thanked 0 Times
Active Level
Default

kasik up skitt...
Reply With Quote
  #24  
Old 19-03-2007, 11:23 PM
noorizam noorizam is offline
Active Member

noorizam's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2006
Location: Kuala Lumpur / Penang
Posts: 843
Poster Rank: #4017
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syam211 View Post
kena carik org tu kalau guna kaedah konvensional.. tapi kalau guna sistem.. biar sistem yg carikkan.. atau kita promote je website team kita.. then biar lah org selak2 website tu.. utg2 lekat sorang dua..

So.. kepada sesiapa yg dah bosan ngan HYIP.. leh la layan program ni.. sila klik pada siggy (Program Otai) tu.. then selak2 le web tu.. Gerenti Tak Nyesal..!! Moh Le..
jual barang ke idak uptrend nih?
__________________
http://kuasalelong.com <-panduan bisnes EBAY

Sumber Ilmu Usahawan Internet & Blogger
Reply With Quote
  #25  
Old 21-03-2007, 03:09 PM
razif1224 razif1224 is offline
Well-Known
Member

razif1224's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2006
Location: Kuala Lumpur
Posts: 5,022
Poster Rank: #733
Thanked 38 Times
Active Level
My Mood:
Default Quality product!

Quote:
Originally Posted by noorizam View Post
jual barang ke idak uptrend nih?
yup.. ada barang..
barang kesihatan yang bagus...
vitamin yang cukup bagus, walaupun agak mahal..

my 2 cents, if org luar nak beli mmg susah, x padan dangan harga katanya... but if dah join n belajar ttg khasiat dan yakin ttg product wang x jadi masalah asalkan badan sihat...

betul la kata org, x kenal maka x cinta..

hope uptrend makin maju.. yang berminat boleh private me..
Reply With Quote
  #26  
Old 22-03-2007, 11:29 PM
zuljaalaa zuljaalaa is offline
Legendary Member

zuljaalaa's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2006
Location: Alor Setar ---> KL --> Penang -> KL ->Penang -> KL
Posts: 11,741
Poster Rank: #211
Thanked 37 Times
Active Level
My Mood:
Default

sape yang belum join uptrend tu nak join bleh la pm aku atau ym aku ataupon call terus aku 012-3670606.. InsyaAllah aku bleh mentor untuk carik downline.. kalau bleh jumpa lagi bagus aku bawak pegi talk/seminar..

uptrend ni kalau nak bergerak sorang memang susah.. at least kalau bergerak secara kumpulan.. aku sekarang ada strategi tersendiri untuk tarik ramai orang Melayu masuk sini.. InsyaAllah dapat pulangan kalau kena pada caranya.. rentikan lah main HYIP tu.. tak berguna..
Reply With Quote
  #27  
Old 22-03-2007, 11:52 PM
VAMP VAMP is offline
Super Moderator

VAMP's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 9,295
Poster Rank: #316
Thanked 43 Times
Active Level
My Mood:
Default

hidup lgi ke prgrm ne... mbr aku join ape pon xdpat..
__________________
| Contact Us || Forum Rules |
Reply With Quote
  #28  
Old 23-03-2007, 09:05 PM
cikgu2u cikgu2u is offline
Normal Member

cikgu2u's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 258
Poster Rank: #8491
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by vampire View Post
hidup lgi ke prgrm ne... mbr aku join ape pon xdpat..
Itu tandanya member kau tu kat paling bawah tangga piramid, orang2 atas tu yg makan duit member kau.

Cheh...aper punya program laa...takde update langsung.
Reply With Quote
  #29  
Old 24-03-2007, 02:08 AM
crazyfinger crazyfinger is offline
Normal Member

crazyfinger's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2005
Posts: 487
Poster Rank: #5866
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

hehe..hari ni aku tengah promote quest..terjumpa sorang ni..duit habis nak join uptrend tp bila buat lepas 3 bulan tara apa.hehe..terus dia masuk quest..dalam 2 jam je dah dapat puluh ringgit je..tah pa pasal la...uptrend ok kan tp kena usaha lagi banyak dan besar..hehe..takpe yg dah join..sabar je la..usaha labih la tu..
__________________
My Quest
Reply With Quote
  #30  
Old 24-03-2007, 03:17 AM
cikgu2u cikgu2u is offline
Normal Member

cikgu2u's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 258
Poster Rank: #8491
Thanked 0 Times
Active Level
Default

hemoih3....secara tak langsung, promote program lain nie.

Ni mesti biasa buat karangan rumusan ayat tersirat.

5 markah utk en. crazyfinger. ^^,
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Peribahasa Dalam Realiti Kehidupan Kini wanzex Santai, Others 35 25-07-2010 08:42 PM


All times are GMT +8. The time now is 08:24 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE