Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-11-2008, 10:46 PM
questcom questcom is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default Kesihatan: perubatan secara batin di shah alam, sapa tau

salam semua, mm aku tak tau nak post thread, pasal kesihatan kat mana sbb tak ada langsung forum kesihatan,
mmm aku nak tanya, ada sapa2 tau dak, kat mana nak cari, seorang pengamal perubatan tradisional bernama en man kat shah alam.
dia buat macam2 perubatan tradsional, terutama breast cancer, sapa kena breast cancer dia turih ngan pisau , then dia bawak keluar ketulan tu , dia buat pembedahan batin, pesakit tak rasa sakit, tapi sedar dah boleh nampak dia tengah buang ketulan tu.
pesakit dia dari mat salleh hingga la ke orng kita , dari pagi jam 6 pagi dah ada orng p beratur ambik no.
ada sapa2 tau dak contact no dan alamat terbaru en man ni. urgent. tq. pusat rawatan dia apa nama pun aku tak tau, informer aku yng pernah berubat kat dia hanya ingat nama dia saja en man, sbb dah lama dia baik dari breast cancer, dia p check mamogram tak ada apa dah.
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>

Last edited by questcom; 24-11-2008 at 12:37 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-11-2008, 11:11 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,693
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by questcom View Post
salam semua, mm aku tak tau nak post thread, pasal kesihatan kat mana sbb tak ada langsung forum kesihatan,
mmm aku nak tanya, ada sapa2 tau dak, kat mana nak cari, seorang pengamal perubatan tradisional bernama en man kat shah alam.
dia buat macam2 perubatan tradsional, terutama breast cancer, sapa kena breast cancer dia turih ngan pisau , then dia bawak keluar ketulan tu , dia buat pembedahan batin, pesakit tak rasa sakit, tapi sedar dah boleh nampak dia tengah buang ketulan tu.
pesakit dia dari mat salleh hingga la ke orng kita , dari pagi jam 6 pagi dah ada orng p beratur ambik no.
ada sapa2 tau dak contact no dan alamat terbaru en man ni. urgent. tq. pusat rawatan dia apa nama pun aku tak tau, informer aku yng pernah berubat kat dia hanya ingat nama dia saja en man, sbb dah lama dia baik dari breast cancer, dia p check mamogram tak ada apa dah.
calling calling warga CG Shah Alam meh tolong sahabat kita nie...
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #3  
Old 24-11-2008, 12:13 PM
questcom questcom is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default calling2

mm calling, ada sorang tau maihero, tak sempat nak tanya maihero dlm mv contact no orng ni.
sapa2 tau sila kasi contact no , and lokasi orng ni kat mana .
dia buat perubatan secara batin, macam2 penyakit.
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>
Reply With Quote
  #4  
Old 24-11-2008, 12:31 PM
questcom questcom is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default calling2

jenuh la aku nak upkan thread ni sampai la jumpa contact no org ni..
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>
Reply With Quote
  #5  
Old 24-11-2008, 12:37 PM
gambate gambate is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 6,761
Thanks (Received): 101
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by questcom View Post
salam semua, mm aku tak tau nak post thread, pasal kesihatan kat mana sbb tak ada langsung forum kesihatan,
mmm aku nak tanya, ada sapa2 tau dak, kat mana nak cari, seorang pengamal perubatan tradisional bernama en man kat shah alam.
dia buat macam2 perubatan tradsional, terutama breast cancer, sapa kena breast cancer dia turih ngan pisau , then dia bawak keluar ketulan tu , dia buat pembedahan batin, pesakit tak rasa sakit, tapi sedar dah boleh nampak dia tengah buang ketulan tu.
pesakit dia dari mat salleh hingga la ke orng kita , dari pagi jam 6 pagi dah ada orng p beratur ambik no.
ada sapa2 tau dak contact no dan alamat terbaru en man ni. urgent. tq. pusat rawatan dia apa nama pun aku tak tau, informer aku yng pernah berubat kat dia hanya ingat nama dia saja en man, sbb dah lama dia baik dari breast cancer, dia p check mamogram tak ada apa dah.
up sikit..
__________________
[B][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4841482&posted=1#post4841482"][CENTER]PUSAT RAWATAN ISLAM UNTUK RAWATAN SPIRITUAL ANDA[/CENTER] [/URL][/COLOR][/B]
[CENTER][B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4958583#post4958583"]SOAL JAWAB TENTANG MAKHLUK HALUS BERSAMA DATO' DR. HARON DIN[/URL][/B][/CENTER]
[CENTER][B][URL="http://kasturisyifa4u.blogspot.com/"]KASTURI AS-SYIFA[/URL][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #6  
Old 24-11-2008, 12:41 PM
myeasymoney myeasymoney is offline
Regular

myeasymoney's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 247
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ayuh warga shah alam... tak kan tak ada yang tahu kut...

kalau ada, aku nak juga bawa anak berubat ( Thalasemia ), kalau boleh...
__________________
______________________________
Reply With Quote
  #7  
Old 24-11-2008, 12:42 PM
ezis2u ezis2u is offline
Super Active

ezis2u's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2008
Location: ƃuɐlʞǝʞɯɐlɐ
Posts: 9,746
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku memang dok shah alam tapi tak pernah lak dengar citer nih, klu dah siap mat saleh pun g berubat ni dah kira tahap glamer gaban pengamal perubatan nih...aku cuber tanya member2 aku klu ada yang tahu...
Reply With Quote
  #8  
Old 24-11-2008, 12:49 PM
metaaura metaaura is offline
Super Active

metaaura's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Location: !!~~ Cheer Ask ~~!!
Posts: 6,738
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

metaaura, gambate, myeasymoney, abbas, rafina_80
tuan gambate tak tau eh???

dasat tu toreh ngan pisau tak rase pape2 tak letak bius eh? nnt kalo da ade sape tau meh la cite pengalaman sikit2
Reply With Quote
  #9  
Old 24-11-2008, 12:52 PM
328i 328i is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 898
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ok,,, bro aku ada tau 1 tempat,,,,tapi x tau lah samada sama mcm yg dimaksudkan....
di seksyen 8 shah alam....
cari restoran AZIRA....
dia kat area tu la....masuk ikut IPD shah alam tu...dlm Kaw perumahan...
dulu aku rasa ada kawan berubat kat situ,,,cancer buah dada,,,,,no tel dan alamat betul aku x tau laaa,,,,
tp lokasi dia kat situ,,,,
dia memang buat mcm klinik,,,
tp rawatan secara batin....
Reply With Quote
  #10  
Old 24-11-2008, 12:58 PM
questcom questcom is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default a'ah glamer

a'ah kawan aku dulu dia p 8 tahun lepas, dia kata dulu kat seksyen berapa tah ada kawan aku sebut aku lupa, now dia kata dah pindah tempat baru tapi kat shah alam juga la, now sampai jam 6 pagi kena p beratur ambik no.
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump