Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Prepaids, Dealers, Agents

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-03-2006, 09:51 AM
klasika klasika is offline
Active Member

klasika's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,186
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Register Prepaid Celcom & Maxis Anda Disini

Untuk pengetahuan sumer yang asyik menyelam jer sampai x tau perkembangan kat luar tu...skang ni sumer pengguna prepaid line, Celcom/Maxis/Digi kena register atas arahan Kementerian Tenaga, Air Dan Komunikasi Mesia....So, kat sini aku nak tolong korang register bagi pihak korang...apa yg diperlukan disini ialah

untuk Celcom (xpax)
1.Nama
2.No Tipon (prepaid jer)
3.No sim (no kat simkad,kena buka tipon & tgk kat blkg kad..no mula ngan 6019)
4.No IC
5.Nama Ibu
6.alamat

untuk Maxis (hotlink)
1.Nama
2.No Tipon (prepaid jer)
3.No IC
4.alamat



Korang boleh terus post detail korang kat sini atau email aku [email protected] (segala maklumat anda adalah rahsia klu korang nak berahsia)...aku just tolong jer korang register pada mereka2 yg rasa payah sgt nak pegi svc center diorang ni....anyway...marilah ramai2 register prepaid korang SEBELUM 31 DISEMBER 2006....sebelum telco company ni blok prepaid korang atas arahan kementerian tadi..

pas ni aku nak bukak thread promote postpaid CELCOM/MAXIS.....sapa2 nak register postpaid leh [email protected] aku [email protected]

regard...

Classic A Telecommunication
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-07-2009, 08:52 PM
ADMIN2U ADMIN2U is offline
Regular

ADMIN2U's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2009
Posts: 404
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TERINGATLAH PULAK...zaman dulu nak register nombor punyalah mahal....tapi sekrg murah ja,siap dapat free credit lagi...bertuah2 budak2 zaman sekarang....byk kemewahan sehingga lupa diri dan asal-usul
Reply With Quote
  #3  
Old 27-07-2009, 08:53 PM
EzY-eLoaD EzY-eLoaD is offline
Legendary Member

EzY-eLoaD's Avatar

 
Trader Rating: (66)
Join Date: Aug 2008
Location: sentiasa memerhati (SKODENG)
Posts: 12,750
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

thu xper.encik fine net pun ader
__________________
YM:eload_team
C.H.E.L.S.E.A
[LEFT][B]GENG CG "FELDA"
Reply With Quote
  #4  
Old 27-07-2009, 08:59 PM
fyz_2006 fyz_2006 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,485
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by klasika View Post
Untuk pengetahuan sumer yang asyik menyelam jer sampai x tau perkembangan kat luar tu...skang ni sumer pengguna prepaid line, Celcom/Maxis/Digi kena register atas arahan Kementerian Tenaga, Air Dan Komunikasi Mesia....So, kat sini aku nak tolong korang register bagi pihak korang...apa yg diperlukan disini ialah

untuk Celcom (xpax)
1.Nama
2.No Tipon (prepaid jer)
3.No sim (no kat simkad,kena buka tipon & tgk kat blkg kad..no mula ngan 6019)
4.No IC
5.Nama Ibu
6.alamat

untuk Maxis (hotlink)
1.Nama
2.No Tipon (prepaid jer)
3.No IC
4.alamat



Korang boleh terus post detail korang kat sini atau email aku [email protected] (segala maklumat anda adalah rahsia klu korang nak berahsia)...aku just tolong jer korang register pada mereka2 yg rasa payah sgt nak pegi svc center diorang ni....anyway...marilah ramai2 register prepaid korang SEBELUM 31 DISEMBER 2006....sebelum telco company ni blok prepaid korang atas arahan kementerian tadi..

pas ni aku nak bukak thread promote postpaid CELCOM/MAXIS.....sapa2 nak register postpaid leh [email protected] aku [email protected]

regard...

Classic A Telecommunication
lama betul thread nie...
dah jadi bahan sejarah,,,,
Reply With Quote
  #5  
Old 27-07-2009, 09:01 PM
ADMIN2U ADMIN2U is offline
Regular

ADMIN2U's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2009
Posts: 404
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

erm....sejarah mungkin berulang lak...wat kenangan bersama...he3...3tahun lepas
Reply With Quote
  #6  
Old 27-07-2009, 09:02 PM
hazwan17 hazwan17 is offline
Super Active

hazwan17's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Nov 2007
Location: Pasir Gudang Bandar Industri Dalam Taman
Posts: 7,469
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tu la pasal lame dah ni
Reply With Quote
  #7  
Old 27-07-2009, 09:10 PM
acan acan is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (20)
Join Date: May 2009
Location: i'm here ~ -_-"
Posts: 19,665
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

aduh..
kenangan..
__________________
sedang ketiduran..
Reply With Quote
  #8  
Old 27-07-2009, 09:19 PM
shukcaya shukcaya is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (30)
Join Date: Mar 2008
Location: ✿ m o o n ✿
Posts: 14,436
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sape yg up neyh

21-03-2006, 09:51 AM
Reply With Quote
  #9  
Old 28-07-2009, 03:50 AM
fanlee fanlee is offline
Legendary Member

fanlee's Avatar
 
Trader Rating: (136)
Join Date: Jul 2008
Location: ktn,pahang
Posts: 14,001
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

maik sape plak yg rajin sangat g korek tread lame nie
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 28-07-2009, 04:07 AM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 15,874
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 1
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

skang nih bukan setakat stater pack jer murah...henpon pun murah bagai nak rak huhuhuh
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Prepaid Card Murah-MAXIS Prepaid RM5 and RM20 kanoha_village Prepaids, Dealers, Agents 27 14-03-2009 02:07 PM
Register Prepaid Celcom & Maxis Anda Disin klasika Prepaids, Dealers, Agents 18 29-01-2009 10:38 PM
Prepaid Digi,Maxis & Celcom, Ring2, TMnet khairilhusni Prepaids, Dealers, Agents 10 15-04-2007 04:45 PM
Purchase Prepaid Maxis/Celcom emanresu Prepaids, Dealers, Agents 6 27-06-2006 09:52 PM