Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,780
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,793
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,334
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 06-12-2008, 07:59 PM
am_a_Golfer am_a_Golfer is offline
Junior Member

am_a_Golfer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 95
Poster Rank: #14646
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Tak perlu kurangkan interest lah, senang cerita kita semua tak payah berhutang jika tidak perlu, PAY CASH easy hehe
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 16-12-2008, 09:32 PM
solution84 solution84 is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,083
Poster Rank: #1270
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

affin bank now can do epp
Reply With Quote
  #13  
Old 17-12-2008, 10:03 AM
sickSand sickSand is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 82
Poster Rank: #15610
Thanked 0 Times
Active Level
Default

citibank ngan cimb bole ke? semalam saya tanye sape ek tak ingat....dia kata dua2 bank ni tak leh buat masa sekarang ni
Reply With Quote
  #14  
Old 17-12-2008, 10:03 PM
solution84 solution84 is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,083
Poster Rank: #1270
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sickSand View Post
citibank ngan cimb bole ke? semalam saya tanye sape ek tak ingat....dia kata dua2 bank ni tak leh buat masa sekarang ni
yup..citibank boleh buat 3 tahun dengan 33% dan cimb 13% for one year...got interest can call me 019-2729455 ben
Reply With Quote
  #15  
Old 22-12-2008, 09:44 PM
solution84 solution84 is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,083
Poster Rank: #1270
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

ocbc 24 month -24% and affin -24 month
Reply With Quote
  #16  
Old 23-12-2008, 10:22 PM
buytosell buytosell is offline
Active Member

buytosell's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 1,651
Poster Rank: #2359
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

cimb????aku nak citer sket pengalaman aku convert buat epp cimb nie...aku nak buat kuar duit, dalam masa yang sama convert epp..tapi proses punya leceh..siap officer bank call..kalau call dapat convert takpalah..nie bagitahu tak leh nak convert...apa lagi aku basuhlah cukup-cukup officer tu..bagi tau kat dier kalau dah tak leh buat epp nie...baik tak payah buat promosi epp ...menyusahkan customer jer..so dari ari itu aku tekad bayar sampai habis..pas tu tak nak guna dah cc cimb nie....
Quote:
Originally Posted by solution84 View Post
ocbc 24 month -24% and affin -24 month
Reply With Quote
  #17  
Old 23-12-2008, 10:47 PM
solution84 solution84 is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,083
Poster Rank: #1270
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by buytosell View Post
cimb????aku nak citer sket pengalaman aku convert buat epp cimb nie...aku nak buat kuar duit, dalam masa yang sama convert epp..tapi proses punya leceh..siap officer bank call..kalau call dapat convert takpalah..nie bagitahu tak leh nak convert...apa lagi aku basuhlah cukup-cukup officer tu..bagi tau kat dier kalau dah tak leh buat epp nie...baik tak payah buat promosi epp ...menyusahkan customer jer..so dari ari itu aku tekad bayar sampai habis..pas tu tak nak guna dah cc cimb nie....:d
cimb 13% untuk 12month
Reply With Quote
  #18  
Old 23-12-2008, 10:56 PM
veesix veesix is offline
Junior Member

veesix's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 62
Poster Rank: #17622
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

area Putrajaya , kajang n bangi boleh contact i ejat69@yahoo.com
Reply With Quote
  #19  
Old 24-12-2008, 12:08 AM
eapui eapui is offline
Super Active Member

eapui's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2007
Location: SeNdIrI MaU InGaT LoO - SuNgAi PaDi
Posts: 4,823
Poster Rank: #790
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

ada mbr aku nak buat epp cimb ne. ada komisen ke kalau bawa org?
Reply With Quote
  #20  
Old 24-12-2008, 12:31 AM
solution84 solution84 is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,083
Poster Rank: #1270
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eapui View Post
ada mbr aku nak buat epp cimb ne. ada komisen ke kalau bawa org?
ada tapi tak banyak..kerana boleh buat satu tahun..contact sya 019-2729455 ben..kat mana bro dari?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:08 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE