Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 06-12-2008, 07:59 PM
am_a_Golfer am_a_Golfer is offline
Junior

am_a_Golfer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 95
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tak perlu kurangkan interest lah, senang cerita kita semua tak payah berhutang jika tidak perlu, PAY CASH easy hehe
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 16-12-2008, 09:32 PM
solution84 solution84 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,376
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

affin bank now can do epp
Reply With Quote
  #13  
Old 17-12-2008, 10:03 AM
sickSand sickSand is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 82
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

citibank ngan cimb bole ke? semalam saya tanye sape ek tak ingat....dia kata dua2 bank ni tak leh buat masa sekarang ni
Reply With Quote
  #14  
Old 17-12-2008, 10:03 PM
solution84 solution84 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,376
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sickSand View Post
citibank ngan cimb bole ke? semalam saya tanye sape ek tak ingat....dia kata dua2 bank ni tak leh buat masa sekarang ni
yup..citibank boleh buat 3 tahun dengan 33% dan cimb 13% for one year...got interest can call me 019-2729455 ben
Reply With Quote
  #15  
Old 22-12-2008, 09:44 PM
solution84 solution84 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,376
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ocbc 24 month -24% and affin -24 month
Reply With Quote
  #16  
Old 23-12-2008, 10:22 PM
buytosell buytosell is offline
Active Member

buytosell's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 1,672
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

cimb????aku nak citer sket pengalaman aku convert buat epp cimb nie...aku nak buat kuar duit, dalam masa yang sama convert epp..tapi proses punya leceh..siap officer bank call..kalau call dapat convert takpalah..nie bagitahu tak leh nak convert...apa lagi aku basuhlah cukup-cukup officer tu..bagi tau kat dier kalau dah tak leh buat epp nie...baik tak payah buat promosi epp ...menyusahkan customer jer..so dari ari itu aku tekad bayar sampai habis..pas tu tak nak guna dah cc cimb nie....
Quote:
Originally Posted by solution84 View Post
ocbc 24 month -24% and affin -24 month
Reply With Quote
  #17  
Old 23-12-2008, 10:47 PM
solution84 solution84 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,376
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by buytosell View Post
cimb????aku nak citer sket pengalaman aku convert buat epp cimb nie...aku nak buat kuar duit, dalam masa yang sama convert epp..tapi proses punya leceh..siap officer bank call..kalau call dapat convert takpalah..nie bagitahu tak leh nak convert...apa lagi aku basuhlah cukup-cukup officer tu..bagi tau kat dier kalau dah tak leh buat epp nie...baik tak payah buat promosi epp ...menyusahkan customer jer..so dari ari itu aku tekad bayar sampai habis..pas tu tak nak guna dah cc cimb nie....:d
cimb 13% untuk 12month
Reply With Quote
  #18  
Old 23-12-2008, 10:56 PM
veesix veesix is offline
Junior

veesix's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 62
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

area Putrajaya , kajang n bangi boleh contact i [email protected]
Reply With Quote
  #19  
Old 24-12-2008, 12:08 AM
eapui eapui is offline
Active Plus

eapui's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2007
Location: SeNdIrI MaU InGaT LoO - SuNgAi PaDi
Posts: 4,828
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ada mbr aku nak buat epp cimb ne. ada komisen ke kalau bawa org?
Reply With Quote
  #20  
Old 24-12-2008, 12:31 AM
solution84 solution84 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,376
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eapui View Post
ada mbr aku nak buat epp cimb ne. ada komisen ke kalau bawa org?
ada tapi tak banyak..kerana boleh buat satu tahun..contact sya 019-2729455 ben..kat mana bro dari?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold