Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 29-10-2008, 12:28 PM
japan.autopart japan.autopart is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 59
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Beli halfcut atau autopart terus dari jepun..

Salam kepada warga CG

UPDATE 2.12.2008

Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kepada warga CG, kerana tidak dapat melayan banyak soalan2, PM serta email yang di hantar...kepada saya. Di atas beberapa sebab yang membuatkan saya terpaksa hold dulu urusniaga ini..dan sekarang kembali untuk di kemaskini.

Ok kepada semua warga CG yang berminat dengan urusniaga ini bolehlah melayari laman web sementara kami di www.adautogarage.com/malayversion.htm ...
sila baca dan fahamkan langkah - langkah yang perlu di ikut untuk membuat urusan.Sebarang masalah boleh hubungi saya.

terima kasih.

Last edited by japan.autopart; 11-12-2008 at 09:46 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 29-10-2008, 12:32 PM
ameant ameant is offline
Super Active

ameant's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,895
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 47
Active Level
My Mood:
Default

menarik ni.... tapi bab yg menggunakan duit..just kene hati2 skit
Reply With Quote
  #3  
Old 29-10-2008, 12:34 PM
AlchemisT AlchemisT is offline
Permanently Banned -
Newbie hacker password stealer

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2008
Location: Johor
Posts: 11,722
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

perg bagus nih...cara baik ker nihh..
Reply With Quote
  #4  
Old 29-10-2008, 12:35 PM
endingman86 endingman86 is offline
Legendary Member

endingman86's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: anywhere
Posts: 11,494
Thanks (Received): 60
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

yup...menarik nie...harge pun ok kaa???
__________________
- Signature Rejected Code WAK LU!!! -
Reply With Quote
  #5  
Old 29-10-2008, 12:37 PM
ezis2u ezis2u is offline
Super Active

ezis2u's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2008
Location: ƃuɐlʞǝʞɯɐlɐ
Posts: 9,746
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bagi je lar website nyer naper nak kena pm lak...
Reply With Quote
  #6  
Old 29-10-2008, 12:49 PM
japan.autopart japan.autopart is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 59
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ezis2u View Post
bagi je lar website nyer naper nak kena pm lak...
- ok just nak bg penerangan sikit takut nnt org kata saya nak tipu pulak..bussines nie saya direct deal dgn supplier di jepun..web site saya masih dalam pembangunan ..kalau dah ready ..sya akan maklumkan..saya br jer buat tp dah turun satu kontena 2 bulan lps..so far perjalanan nyer ok br saya brani promote...dkt kawan kawan..ID nie share so saya kena terangkan mcm mana nak guna..coz tak nak ada yang org salah guna..just PM k.masih awal dan perlu berhati hati utk tidak ada masalah. tq
Reply With Quote
  #7  
Old 29-10-2008, 12:52 PM
japan.autopart japan.autopart is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 59
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by endingman86 View Post
yup...menarik nie...harge pun ok kaa???
- harga tidak tetap bergantung pada jenis dan keadaan..tp compom murah heheh..kalau mahal..tak paksa beli hehehe jgn marah gurau jer..
Reply With Quote
  #8  
Old 29-10-2008, 12:55 PM
ibuduit ibuduit is offline
Active Plus

ibuduit's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: Sebelah Kau
Posts: 3,486
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by japan.autopart View Post
- ok just nak bg penerangan sikit takut nnt org kata saya nak tipu pulak..bussines nie saya direct deal dgn supplier di jepun..web site saya masih dalam pembangunan ..kalau dah ready ..sya akan maklumkan..saya br jer buat tp dah turun satu kontena 2 bulan lps..so far perjalanan nyer ok br saya brani promote...dkt kawan kawan..ID nie share so saya kena terangkan mcm mana nak guna..coz tak nak ada yang org salah guna..just PM k.masih awal dan perlu berhati hati utk tidak ada masalah. tq
Nanti PM laa website tu k.. Thanks
__________________
KERETA ANDA BERCALAR? KUSAM? KURANG BERKILAT? = JOM POLISH KERETA ANDA !!
RIZWAN : HOME - MOBILE DETAILER | CONSULTANT
Contact : 0.1.2.3.5.3.6.2.4.3
CLICK HERE > MY DETAILING GALLERY ~ After-Sales Is My Promise ~
Reply With Quote
  #9  
Old 29-10-2008, 12:56 PM
japan.autopart japan.autopart is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 59
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ameant View Post
menarik ni.... tapi bab yg menggunakan duit..just kene hati2 skit
- yup bro..bab - bab nak buat pembayaran nie..memerlukan persetujuan..kalau setuju term n condition nyer...ok deal..
Reply With Quote
  #10  
Old 29-10-2008, 12:57 PM
z3t_ex z3t_ex is offline
Active Plus

z3t_ex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: K_Kinabalu
Posts: 3,603
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ape kata tuan tanah upload brg˛ yg tuan tanah dh beli n bawa ke m'sia nie..
__________________

NFSW:z3tex
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump