Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-10-2008, 05:31 PM
akuz07 akuz07 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 214
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Auto-Refinance dari Ambank

Do you need additional cash to ease your cash flow? Gain access to fast cash by refinancing your car.

Auto Refinance dari Ambank boleh membantu anda merealisasikan impian anda!!

-Terbuka kepada kekitangan kerajaan dan swasta
-Blacklist layak memohon (Kerajaan shj)
-Pinjaman Pembiayaan Semula Kenderaan sehingga 120% nilai semasa
-Pinjaman sehingga 15 tahun (kerajaan) dan 10 tahun untuk swasta
-Bayaran kereta bulanan menjadi rendah boleh jimat 40% bayaran bulanan bagi kereta 6 tahun
-Interest cara Islam,islamic loan
-Interest serendah 5.85%


Faedah Lain:
-aliran tunai yang lebih mudah
-bayaran balik pinjaman bulanan lebih rendah
-wang tunai serta merta
-tiada liabiliti tambahan
-mengekalkan milikan-nama anda dikekalkan pada kad pendaftaran JPJ
-interest yang jauh lebih murah dari personal loan
-pembiayaan berlandaskan prinsip Islam



Dokumen yang diperlunakan:
1.registration card-geran JPJ
2.insurance polisi
3.ic
4.lesen memandu
5.slip gaji 3 bulan terbaru
6.salinan EA/J
7.bank statement utk 3 bulan
8.utiliti bil


Proses dokumentasi akan diuruskan oleh saya.Siapkan dokumen yg diperlukan then tunggu jer call dari Ambank utk proses selanjutnya.

Sesiapa berminat menjadi agen utk auto-refinance ni boleh PM saya...komisyen menarik

*saya akan post thread kedua berkenaan Auto Financing pulak,kepada orang yg ada keta then nak jual,nak buat sambung bayar kereta,boleh dapatkan servis ini


TQ

Last edited by akuz07; 12-12-2008 at 06:38 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-10-2008, 06:01 PM
akuz07 akuz07 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 214
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Auto Refinance
Pelanggan A--->AMCB---->Pembiayaan AmFinance---->Pelanggan A

Auto Financing

Pelanggan A----->Pembiayaan AmFinance----->Pelanggan B


boleh check nilai semasa kereta anda dan juga boleh semak berapa cash yang anda akan dapat selepas refinance/financing kereta anda di:

www.ambg.com.my/amcb.asp
Reply With Quote
  #3  
Old 20-10-2008, 02:01 AM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 15,878
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 1
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akuz07 View Post
Auto Refinance
Pelanggan A--->AMCB---->Pembiayaan AmFinance---->Pelanggan A

Auto Financing

Pelanggan A----->Pembiayaan AmFinance----->Pelanggan B
aku kurang faham tang nih...
Reply With Quote
  #4  
Old 20-10-2008, 04:20 AM
otaida00taj otaida00taj is offline
Legendary Member

otaida00taj's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2007
Location: Lạng Sơn, Thanh Hóa, Vietnam
Posts: 10,160
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

utk kereta saja ke?
__________________
Ask Prof. O.T™
GreenBlack® Corporation

Kota Bharu - Balik Pulau - Skudai - Nilai
"Hidup ini mesti enjoy kerana hari tua anda akan menjelang"
Bina dan tingkatkan penjenamaan anda di mata dunia
Reply With Quote
  #5  
Old 20-10-2008, 07:05 AM
IFX_Sarawak IFX_Sarawak is offline
Super Active

IFX_Sarawak's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Aug 2008
Location: A Place Like No Other
Posts: 9,690
Thanks (Received): 80
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Program ni terbuka untuk seluruh negara ke? Kalau nak jadi agen mcm mana? Berapa komisen?
__________________
[WHATSAPP] 0168649366


Last edited by IFX_Sarawak; 20-10-2008 at 07:39 AM..
Reply With Quote
  #6  
Old 20-10-2008, 12:16 PM
leonidans_77 leonidans_77 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Berapa Kadar Interest Bro ?
Reply With Quote
  #7  
Old 20-10-2008, 12:21 PM
bospy bospy is offline
Regular

bospy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 245
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

keta aku dah abis bulan depan dgn ambank leh buat lagi keeeeeee?
Reply With Quote
  #8  
Old 20-10-2008, 04:50 PM
akuz07 akuz07 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 214
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by silverchair959 View Post
aku kurang faham tang nih...

refinance untuk owner yang sama....

financing untuk owner yang berlainan....contohnya anda nak jual kereta anda,selalunya anda akan ke used car,so konsepnya sama kat sini,anda nak jual kereta tu kepada orang lain dan nak pembeli tu sambung bayar kepada bank.....bezanya kalo terus dengan Ambank,kita akan amik kereta tu lebih tinggi dari harga semasa,iaitu 120% dari current price.....kalo pergi used car maybe kedai tu dah make up siap2x untuk dia....
Reply With Quote
  #9  
Old 20-10-2008, 04:50 PM
akuz07 akuz07 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 214
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by otaida00taj View Post
utk kereta saja ke?

yup,buat masa ini kereta sahaja...
Reply With Quote
  #10  
Old 20-10-2008, 04:52 PM
akuz07 akuz07 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 214
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by leonidans_77 View Post
Berapa Kadar Interest Bro ?
Interest----> 5.85%
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump