Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vehicles Sale/Rent

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,623
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,709
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,261
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-10-2008, 04:23 PM
awi2000 awi2000 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 494
Poster Rank: #5868
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default Pelbagai kereta sambung bayar dicari>>>khas untuk warga penang

Salam semua warga CG...and pengguna kereta area Penang,Kedah, Perlis dan Perak....sapa2 yang pakai kereta wira special edition, MYVI, perdana V6, Alpard Toyota, BMW, dan lain2 kereta semi mewah dan mewah...dan pakai tapi tak larat nak bayar..pasal masalah kewangan bisnes drop dan lain2...nak jual dgn cara sambung bayar...sila hubungi saya segera....saya ader banyak buyer yang nak beli kereta dengan cara sambung bayar...agrement bank...agrement peguam,agrement JPJ atas syarat sambung bayar dan lain2 akan saya urus>>>berminat sila cal ke talian 0124150976 sekirayer anda berhasrat untuk menjual kereta anda dengan buyer sambung bayar>>>THQ>>>AWI>>>ym abang_awi2000
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-10-2008, 04:26 PM
mj12 mj12 is offline
Legendary Member

mj12's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2008
Posts: 11,789
Poster Rank: #211
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by awi2000 View Post
Salam semua warga CG...and pengguna kereta area Penang,Kedah, Perlis dan Perak....sapa2 yang pakai kereta wira special edition, MYVI, perdana V6, Alpard Toyota, BMW, dan lain2 kereta semi mewah dan mewah...dan pakai tapi tak larat nak bayar..pasal masalah kewangan bisnes drop dan lain2...nak jual dgn cara sambung bayar...sila hubungi saya segera....saya ader banyak buyer yang nak beli kereta dengan cara sambung bayar...agrement bank...agrement peguam,agrement JPJ atas syarat sambung bayar dan lain2 akan saya urus>>>berminat sila cal ke talian 0124150976 sekirayer anda berhasrat untuk menjual kereta anda dengan buyer sambung bayar>>>THQ>>>AWI>>>ym abang_awi2000
ada ke aggrement jpj tuh bro?...cam x der jer?
__________________
p/s....kling....klong....kling.....klong..........
Reply With Quote
  #3  
Old 12-10-2008, 04:32 PM
awi2000 awi2000 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 494
Poster Rank: #5868
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mj12 View Post
ada ke aggrement jpj tuh bro?...cam x der jer?
la ni ader bro>>>surat perjanjian sambung bayar...mber saya urus dah banyak kereta k...so untuk elak sebarang kesulitan berlaku...nama pembeli sambung bayar akan masuk dalam list JPJ>>>nak tau lanjut...ader jer yang nak jual dan setuju sambung bayar...kita boleh urus k...
Reply With Quote
  #4  
Old 13-10-2008, 03:53 PM
awi2000 awi2000 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 494
Poster Rank: #5868
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

salam warga CG...hari ni ader order dari buyer yang nak sambung bayar untuk kete wira dan waja AUTO tahun 2005....so sapa2 tgh pening untuk cari buyer untuk kete ni...dan sanggup ikut kaedah sambung bayar...ader agreement...sila ym abang_awi2000 atau call me 0124150976>>>awi>>
Reply With Quote
  #5  
Old 13-10-2008, 03:57 PM
dr_alban dr_alban is offline
Well-Known
Member

dr_alban's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Apr 2007
Location: wasap 0132495817
Posts: 7,101
Poster Rank: #487
Blog Entries: 2
Thanked 155 Times
Active Level
My Mood:
Default

kl nak?
satria neo
thn 2007
__________________
Nasi Lemak / Kotaklangit Kami Berfungsi Utk Pengguna Yes 1Bestari Juga- Sila PM/Whatsapp
Reply With Quote
  #6  
Old 14-10-2008, 02:45 PM
awi2000 awi2000 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 494
Poster Rank: #5868
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dr_alban View Post
kl nak?
satria neo
thn 2007
erm...terimakasih bro...buat sementara waktu ni...saya ambil ..order untuk owner dari penang dulu k...pasal kete sambung bayar sini ...banyak yang kita jual ke selatan kl melaka and n9...apa pun klu ader order yang nak area bro..saya akan call bro..bper rege satria neo tu...tahun bper...and bulanan camner???cantik kot...payment ...owner tu...
Reply With Quote
  #7  
Old 15-10-2008, 10:27 PM
afizal_30 afizal_30 is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 52
Poster Rank: #18983
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by awi2000 View Post
erm...terimakasih bro...buat sementara waktu ni...saya ambil ..order untuk owner dari penang dulu k...pasal kete sambung bayar sini ...banyak yang kita jual ke selatan kl melaka and n9...apa pun klu ader order yang nak area bro..saya akan call bro..bper rege satria neo tu...tahun bper...and bulanan camner???cantik kot...payment ...owner tu...
bro sya nak avanza ada tak..?? pls sms/miss call 0135038771 bdr perda
Reply With Quote
  #8  
Old 16-10-2008, 10:08 AM
mido mido is offline
Super Active Member

mido's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,869
Poster Rank: #776
Thanked 12 Times
Active Level
My Mood:
Default

awi, loc png d mana???

kalo gen2M 2005 ada org nak ka?
bini aku nak tukau keta dia tp utang byk lagi..

bab penyambung bayar yg merisaukan sket..
__________________
LAIN KALI LAH....
Reply With Quote
  #9  
Old 21-10-2008, 09:47 AM
awi2000 awi2000 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 494
Poster Rank: #5868
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mido View Post
awi, loc png d mana???

kalo gen2M 2005 ada org nak ka?
bini aku nak tukau keta dia tp utang byk lagi..

bab penyambung bayar yg merisaukan sket..
sambung bayar kita buat cara genuine k...pembeli dan penjual saya akan temukan k...buat perjanjian hitam putih...siap cop suruhanjaya sumpah...surat sambung bayar JPJ dan lain2 k..klu dua2 setuju baru kita on k.. la ni orang banyak nak sambung bayar pasal nak buat loan untuk bayar hutang 7 ke 9 tahun cukup memeritkan...hehehe
Reply With Quote
  #10  
Old 23-10-2008, 01:29 PM
awi2000 awi2000 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 494
Poster Rank: #5868
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

ok...ader kereta sambung bayar mber pya...iswara aeroback ...tahun 2006...nak cari mber sambung bayar...dpayment boleh bcg k...dalam area rm400 sebulan...ader 5 tahun lagi...wife dia pakai kete persona baru ambik...maybe biz jatuh nak jual ler kete iswara ni...hehehe...ader minat call me 0124150976...ader satu lagi proton plat PCD ...nak jual dalam rm5k...boleh nego...ni beli cash...klu nak pun boleh....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:04 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE