Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-09-2008, 10:49 AM
TengkuMan TengkuMan is offline
Permanently Banned - Creating Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 108
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Tips atau Petua Untuk Mendapatkan Anak Atau Zuriat

Tips atau Petua Untuk Mendapatkan Anak Atau Zuriat


Amalan

1. Tiga bulan amalkan meminum air suam bercampur madu asli(warna hitam)setiap awal pagi - utk sisuami
2. Buat senaman batin tiap2 x bgn tido waktu pagi-utk lelaki
3. Amalkan bersedekah setiap hari jumaat, bila ke masjid.. insyallaah.. jika diamalkan berhasil.
4. Doa Nabi Zakaria
5. surah AlWaqiah selepas subuh
6. lepas maghrib amalkan AlMulk (kekuasaan Allah).
7. Banyak bersedekah kepada bayi2 yang baru lahir.

Diet Pemakanan

1. Badam (almond) 5 Biji tiap hari
2. Buah Delima
3. Buah Zaitun
4. Buah Kurma
5. Jauhkan /pantang makan benda2 masam, nanas, minuman bergas pendek kata benda yang berasid la.. pastu amik seafood, amik supplements, salah satunya spirulina amik secara tetap about 30 tablets everyday, makan sayur & buahan. Hubby banyak makan berasid cam daging, ayam etc.
6. Jangan minum ais dan minum air kelapa

CARA SENAMAN BATIN

1. Duduk bersila badan tegak
2. Pas tu luruskan kaki kanan kedepan
3. Tangan kanan pegang ibu jari kaki kanan,tangan kiri pula pegang lutut kiri..tarik nafas dalam2(slow)
4. Setelah nafas penuh didada..bawa tgn kiri tadi kesebelah kanan hingga menyentuh lantai sebelah kanan (jgn lepaskan nafas,tahan selama 7 saat) atau ikut kemampuan.
5. Ulangi perkara diatas dgn kaki kiri plak
6. Buat 3x/7x setiap kali pas sbhyg subuh..jika betul caranya...peluh akan keluar walaupun baru buat 3x..(3x kiri..3x kanan)

Ubatan

khasiat lain, antaranya
-memulihkan serta mencergaskan kaum wanita selepas bersalin
-melegakan sakit haid
-merawat kedinginan seks
-memulihkan keadaan kulit supaya kelihatan lebih berseri & cerah
-mengurangkan gangguan putus haids
2. Bioseed & Pati Gamat Plus Vitamin - BIO H keluaran Gamat Emas iaitu sejenis minuman (serbuk dan perlu dibancuh dengan air) yang berupaya merembeskan semula hormon HGH yang menyumbangkan kepada kesuburan hormon

Petua mendapatkan anak perempuan @ lelaki

# Simpan kat sini, nanti senang nak buat rujukan... chewah...

Disini ada sedikit info dan diharap menjadian panduan berguna buat dikongsi bersama-sama terutama kepada suami isteri yang baru berumahtangga untuk merancang keluarga….Ketahuilah, untuk mendapatkan bayi lelaki atau perempuan, semuanya boleh dirancang..

Amalan Pemakanan Isteri sebelum bersama

1. Madu lebah (utk energy dan kesihatan dalaman)
2. Minum susu dan mengambil buah badam sebagai sajian ringan
3. Amalkan minum sup ayam dan makanan berempah
4. Minuman berhalia juga bagus (suami juga - utk kepekatan air mani)

Tips untuk mendapatkan bayi lelaki:

Sebelum & Selepas:

1. Berdoa sebelum bersama dgn niat usaha utk mendapatkan bayi lelaki

2. Bersama suami pada waktu tidak subur isteri (antara hari dua puluh satu hingga hari kedua puluh lapan /hari sebelum period dr kiraan hari pertama selepas waktu subur) Kenapa dlm waktu tidak subur isteri sahaja? Sbb suami ni aktif 24 jam, so sperma dia sentiasa banyak dan gen X/Y yg perlu dikumpulkan perlu lebih sedikit pada waktu ini. Hanya dalam waktu tidak subur ini saja, hormonsuami perlu lebih aktif dr isteri. Agak susah nak dapatkan bayi lelaki tapi depends gak.. (kebanyakan pasangan baru berkahwin selalu dapat bayi perempuan sbb first time bagi si isteri melalui ‘gitu-gitu’ so excited terlebih sikit… tapi kalau merancang, memang mudah dapat bayi lelaki)

3. Suami melepaskan/merembeskan 100% air maninya di dalam rahim isteri dan sedalam mungkin(Tujuan : mengizinkan kesemua sperma disalurkan kedalam rahim isteri supaya gen XX lebih banyak dr XY; Suami membawa XY, isteri membawa gen X - so penentu jantina bayi adalah dr sperma suami)

4. Selepas bersama, amalkan tidur beralih ke kanan (sekiranya membelakangkan suami, minta izin terlebih dahulu takpun cuba ubah tempat tidur supaya tidak membelakangi suami tapi masih dlm keadaan beralih ke kanan)

5. Berdoa.

Amalan Pemakanan 1-4 bulan kandungan (dlm proses pembentukan janin):

1. Banyakkan makan laut (seafood) serta daging
2. Banyakkan makan yg berasid
3. Amalan minuman kurang manis

Amalan Perbuatan 1-9 bulan kandungan :

1. Mengamalkan bacaan surah Yusuf dan Maryam (surah Yusuf utk kuatkan badan dan bayi, lebihkan mengamalkan surah Maryam utk pembentukan minda bayi) * lebihkan/kekerapan kepada surah Yusuf

2. Mengurut kandungan/perut dan bercakap dgn bayi dalam kandungan dgn memanggilnya dgn nama“Muhammad” atau “Ahmad”/”Amin”

3. Berdoa selepas solat (biasalah kan….)

Fizikal ibu yg mengandungkan bayi lelaki - perutnya membesar atau meruncing ke hadapan.

Tips untuk mendapatkan bayi perempuan :

1. Berdoa sebelum bersama dgn niat usaha utk mendapatkan bayi perempuan.

2.Bersama suami pada waktu subur isteri (antara hari kesebelas hingga hari kesembilan belas dr kiraan hari pertama datangnya haid) Kenapa dlm waktu subur isteri sahaja? Sbb suami ni aktif 24 jam, sosperma dia sentiasa banyak dan subur walhal isteri kebiasaannya bergantung pada mood. Hanya dalam waktu subur ni saja, hormon isteri lain macam sikit. That’s why susah nak dapat baby perempuan ni.. tapi majoriti pasangan baru berkahwin, potensi dapat anak perempuan tinggi.

3. Suami melepaskan/merembeskan hanya 50% air maninya di dalam rahim isteri dan bakinya dipangkal rahim (Tujuan : mengizinkan hanya sedikit sahaja sperm kedalam rahim isteri supaya gen XY dpt diseimbangkan;Suami membawa XY, isteri membawa gen X - so penentu jantina bayi adalah dr sperma suami)

4. Selepas bersama, amalkan tidur beralih ke kiri (sekiranya membelakangkan suami, minta izin terlebih dahulu)

5. Berdoa.

Amalan Pemakanan 1-4 bulan kandungan (dlm proses pembentukan janin):

1. Banyakkan makan sayur, sup dan asam serta beralkali
2. Banyakkan makan buah-buahan
3. Amalan minuman berkarbonat/gas (jgnlah selalu)

Amalan Perbuatan 1-9 bulan kandungan :

1. Mengamalkan bacaan surah Yusuf dan Maryam (surah Yusuf utk kuatkan badan dan bayi, lebihkan mengamalkan surah maryam utk pembentukan minda bayi * lebihkan/kekerapan kepada surah Maryam

2. Mengurut kandungan/perut dan bercakap dgn bayi dalam kandungan dgn memanggilnya dgn nama “Maryam” atau “Siti Aisyah”

3. Berdoa selepas solat (biasalah kan….)

Fizikal ibu yg mengandungkan bayi perempuan - perutnya meleper atau membulat rata ke kiri dan kanan.
__________________
[URL="http://www.irfankhairi.com/mentor?a_aid=fe3872f2"][B][COLOR="Red"]Terbuka kepada Blacklist swasta dan Gomen ,yg tiada pendapatan tetap pun boleh Macammana dan Bagaimana?[/COLOR][/B][/URL]

Last edited by TengkuMan; 06-10-2008 at 12:49 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-09-2008, 10:41 AM
TengkuMan TengkuMan is offline
Permanently Banned - Creating Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 108
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

petua2 mengikut islam maa
__________________
[URL="http://www.irfankhairi.com/mentor?a_aid=fe3872f2"][B][COLOR="Red"]Terbuka kepada Blacklist swasta dan Gomen ,yg tiada pendapatan tetap pun boleh Macammana dan Bagaimana?[/COLOR][/B][/URL]
Reply With Quote
  #3  
Old 26-09-2008, 10:43 AM
Cayiema Cayiema is offline
Active Plus

Cayiema's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Location: Rumah Teres!! Kat Cheras!!
Posts: 2,958
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Waaa.. gud info.. thanx Tengku..
__________________
10% Was The System, 30% Was The Money Management & 60% Was The Phsycology!

Crawl, Walk Then Run!!
"Never confuse brilliance with a bull market."–Paul Rubin
Reply With Quote
  #4  
Old 26-09-2008, 10:49 AM
harraz asyraaf harraz asyraaf is offline
Super Active

harraz asyraaf's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,813
Thanks (Received): 93
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

petua aku pulak..

Akad Nikah dulu...pastu baru belasah sepenuh hati...kalau ada rezeki..jadilah..kalau tadak..belasah lagi..

huhuhuhu
__________________
.....http://www.lawteacher.net....
Reply With Quote
  #5  
Old 26-09-2008, 01:55 PM
forexbachok forexbachok is offline
Active Plus

forexbachok's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,883
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by harraz asyraaf View Post
petua aku pulak..

Akad Nikah dulu...pastu baru belasah sepenuh hati...kalau ada rezeki..jadilah..kalau tadak..belasah lagi..

huhuhuhu
ganah2.....kena amal teknik cakar jugak bro...
Reply With Quote
  #6  
Old 26-09-2008, 02:05 PM
profesor profesor is offline
Active Plus

profesor's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Location: Malaysia
Posts: 3,445
Thanks (Received): 263
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by harraz asyraaf View Post
petua aku pulak..

Akad Nikah dulu...pastu baru belasah sepenuh hati...kalau ada rezeki..jadilah..kalau tadak..belasah lagi..

huhuhuhu
ape ingat main gusti ker..
Reply With Quote
  #7  
Old 26-09-2008, 02:48 PM
mohdfitri mohdfitri is offline
Regular

mohdfitri's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2008
Posts: 757
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

info nie..jgn men belasah je.nk belasah jgk xde masalah.tp berpada2 la.
Reply With Quote
  #8  
Old 26-09-2008, 02:52 PM
irsaffy irsaffy is offline
CG Top Poster Club

irsaffy's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2007
Posts: 42,975
Thanks (Received): 252
Likes (Received): 15
Active Level
Default

tu dia...kena rajin la berkebun dan bercucuk tanam..insyaAllah leh la dapt hasil nnt..
Reply With Quote
  #9  
Old 26-09-2008, 02:53 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,696
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 40
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
mengurangkan gangguan putus haids
2. Bioseed & Pati Gamat Plus Vitamin - BIO H keluaran Gamat Emas iaitu sejenis minuman (serbuk dan perlu dibancuh dengan air) yang berupaya merembeskan semula hormon HGH yang menyumbangkan kepada kesuburan hormon
sempat promo lagii tu..
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 26-09-2008, 02:58 PM
Kehidupan Kehidupan is offline
CG Top Poster Club

Kehidupan's Avatar

 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Location: Royal College of Surgeons in Ireland (RCSI)
Posts: 25,123
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by harraz asyraaf View Post
petua aku pulak..

Akad Nikah dulu...pastu baru belasah sepenuh hati...kalau ada rezeki..jadilah..kalau tadak..belasah lagi..

huhuhuhu
wah wah wah....

satu teknik yang hebat...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold