Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,541
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,734
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,515
More...
Reply
 
Thread Tools
  #261  
Old 03-07-2011, 06:05 PM
aquawave1 aquawave1 is offline
Active Member

aquawave1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: Selangor
Posts: 2,029
Poster Rank: #1904
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Saya skrg pun tgh cuba produk ini, jika memberi kesan ingat nak jual lak ...
Attached Images
File Type: jpg MXB i-Power Slide Presentation and Proporser Folder.jpg (114.5 KB, 8 views)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #262  
Old 03-07-2011, 06:17 PM
aquawave1 aquawave1 is offline
Active Member

aquawave1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: Selangor
Posts: 2,029
Poster Rank: #1904
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

ni testimoni org yg pernah guna sblm ni.... lepas ni tunggu testimoni saya pulak...
Reply With Quote
  #263  
Old 11-09-2011, 09:16 AM
kkerisemas kkerisemas is offline
Active Member

kkerisemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 959
Poster Rank: #3591
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

barang utk kereta ada ke bro? mcm performance ke? minat pada brg je...
Reply With Quote
  #264  
Old 14-09-2011, 06:17 AM
aquawave1 aquawave1 is offline
Active Member

aquawave1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: Selangor
Posts: 2,029
Poster Rank: #1904
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kkerisemas View Post
barang utk kereta ada ke bro? mcm performance ke? minat pada brg je...
ada i-charge...

check kat my blog http://groupsbc171.blogspot.com
Reply With Quote
  #265  
Old 18-09-2011, 03:00 AM
syam82s syam82s is offline
Super Active Member

syam82s's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Posts: 4,966
Poster Rank: #719
Thanked 363 Times
Active Level
Default

saya dh bebas kewangan skrg..lihat siggy bawah tu
Reply With Quote
  #266  
Old 21-09-2011, 12:30 AM
aquawave1 aquawave1 is offline
Active Member

aquawave1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: Selangor
Posts: 2,029
Poster Rank: #1904
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syam82s View Post
saya dh bebas kewangan skrg..lihat siggy bawah tu
Alhamdulillah.... kalau dah bebas kewangan... mesti x ada masalah kalau nak beli produk saya....

nak i-charge ke
atau nak i-power
atau nak stokin kesihatan...

mana satu?
call je saya at 019.308.1416
Reply With Quote
  #267  
Old 12-01-2012, 12:19 PM
hairulnizat hairulnizat is offline
Normal Member

hairulnizat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 203
Poster Rank: #9610
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Kesihatan amat penting, tanpa sihat tubuh badan, kita tidak akan mampu mengerjakan sesuatu pekerjaan dengan sempurna. Zaman sekarang, pelbagai penyakit muncul entah dari mana. Terlalu banyak penyakit-penyakit pelik yang tak pernah kita dengar pada zaman dulu kini boleh dijumpai.

Seperti yang kita semua tahu, kita hanya mampu mencegah sebelum terjadi ataupon mengubati. Seelok-eloknya cegah dululah kan..Kadang-kala, ada orang suka memperuntukkan sejumlah wang untuk mengubati sesuatu penyakit, tak kurang juga dengan pengambilan pelbagai jenis suppliment di pasaran.

Salah satu cara lain untuk mencegah penyakit @ mengubati penyakit serta memiliki tubuh badan yang sihat ialah dengan memiliki dan menggunakan produk kami iaitu Ultimate Energy Socks - Vken.

*Ia menyingkirkan bahan buangan hablur dari tapak kaki anda
*Ia selamat dan tidak memberi sebarang kesan
*Melancarkan peredaran darah, mengaktifkan sel, meningkatkan kadar metabolisme
*Dapat membebaskan jauh sinaran inframerah, ion negative dan elemen tidak bermanfaat dalam badan manusia (baik untuk jangkamasa panjang)
*Mampu menyingkirkan bau busuk dan mengawal kelembapan
*Menghalang pertumbuhan bakteria
*Menguatkan kaki
*Meningkatkan fungsi badan, sistem keimunan, menyelaraskan sistem badan, menghilangkan keletihan, mengurangkan kesakitan

Pernahkah anda atau ahli keluarga anda atau rakan-rakan anda mengalami masalah;
TEKANAN DARAH TINGGI ~GAUT~KENCING MANIS~ASMA~SERING PENAT~MUDAH MENGANTUK~KOLESTROL~STROK~SERING KEBAS-KEBAS~TEKANAN JANTUNG~KENCING TAK LAWAS~KURANG BERTENAGA~SAKIT SENDI~SERING KEBAS-KEBAS
SILA HUBUNGI EN.IZAT 0143811967 JOHOR SKUDAI
Attached Images
File Type: jpg 381806_2632579170922_1148675421_32228801_1758704017_n.jpg (52.9 KB, 13 views)
Reply With Quote
  #268  
Old 12-01-2012, 12:37 PM
hairulnizat hairulnizat is offline
Normal Member

hairulnizat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 203
Poster Rank: #9610
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Percaya atau tidak,En Faizal,berumur 31 tahun mengalami masalah gegaran pada otak kiri,tidak dapat berkerja dan badan rasa tidak bertenaga...selepas 5 minit menggunakan stokin Vken..berlaku satu PERUBAHAN yang amat ketara sekali..Anda bagaimana?Jangan biarkan mereka terus menderita kesakitan...berusaha & berikhtiarlah...barulah bertawakkal

SILA HUBUNGI EN.IZAT 0143811967
Reply With Quote
  #269  
Old 12-01-2012, 12:58 PM
hairulnizat hairulnizat is offline
Normal Member

hairulnizat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 203
Poster Rank: #9610
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

BUmp! untuk tgh harini
Reply With Quote
  #270  
Old 12-01-2012, 03:20 PM
hairulnizat hairulnizat is offline
Normal Member

hairulnizat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 203
Poster Rank: #9610
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Semalam dapat kol dari seorg sahabat.Bertanya pasal stokin vken.Mak beliau baru kena stroke 3 hari lepas.Mudah-mudahan dengan izin Allah stokin vkena dapat membantu beliau.Teringt sy tentang satu artikel (Berita Minggu 16 Disember 2007)

"Strok adalah masalah kesihatan yang kerap berlaku di sekeliling kita. Ia merujuk kepada keadaan pengaliran darah ke sebahagian otak terjejas akibat saluran darah yang tersekat. Selain itu mungkin boleh berlaku pendarahan dan ia mengakibatkan perubahan fungsi system saraf"..Kol (B) Dr Abd Rahman bin Mohd Ali
(Pakar Perubatan Am & Kardiologi DEMC, Shah Alam)..

Siapa yang berisiko ?

>Umur yang meningkat melebihi 55 tahun
>Pesakit kencing manis
>Tahap kolesterol yang tinggi
>Pesakit darah tinggi
>Tahap asid urid dalam darah yang tinggi
>Wanita yang sudah putus haid
>Wanita putus haid yang mengambil rawatan hormone.
>Pesakit yg berhadapan dgn masalah jantung yg kembang
>Perokok
>Peminum arak..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:43 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE