Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 03-10-2008, 05:17 PM
ezla01 ezla01 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

blh tahan gak produk nih...all the best

www.i-charge-ur-car.blogspot.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 04-10-2008, 02:19 PM
wakson wakson is offline
Regular

wakson's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Location: Sabak > PJ > K.Langat
Posts: 710
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default


Tuan tanah nak tegur sikit la!!
Jgn marah tau...
Post Zeromax ni dah ada la.. ada banyak pun
Nak buka tread tak search dulu ke??
Atau Zeromax dah tukar plan?

Jangan marah ya!!!
http://www.carigold.com/portal/forum...hlight=zeromax
__________________
CALL 013-3033884
Pasti Wak jawab
www.qlimax.my/454
Reply With Quote
  #13  
Old 04-10-2008, 02:24 PM
wakson wakson is offline
Regular

wakson's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Location: Sabak > PJ > K.Langat
Posts: 710
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Rasanya satu biz satu tread saje yg admin bagi!!

http://www.carigold.com/portal/forum...ht=zeromax.biz
__________________
CALL 013-3033884
Pasti Wak jawab
www.qlimax.my/454
Reply With Quote
  #14  
Old 12-10-2008, 07:53 PM
sugeh parit buntar sugeh parit buntar is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Semua tentang i-charge adalah betul. Saya yakin dengan plan pemasaran sebab kena usaha baru dapat duit. Itu konsep perniagaan yang saya faham dan yakin ianya adalah halal. Tak yah risau JAKIM lulus ke tidak. Kementerian Kesihatan lulus ka tak. Sapa-sapa nak tau plan bagi sekitar Parit Buntar & Bagan Serai hubungi; [email protected]
Reply With Quote
  #15  
Old 16-10-2008, 10:03 PM
RIETZMIE RIETZMIE is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Assalamualaikum kengkawan...

sesape di antara anda yang ingin mengetahui tentang bisnes MXB dengan lebih lanjut.. tentang pelan pemasaran.. macamana nak join.. Apa kelebihan produk I-Charge ni.. Boleh direct call or msg kepada saya.. 012-9500677.. InsyaAllah..Saya boleh beri test sehari due alat tu.. pasti hasilnya mengkagumkan anda.. Khas untuk mereka2 yang tinggal area KL,Shah Alam, Subang Jaya, Klang dan kawasan2 yang sewktu dengannya.. hehe... Produk berkesan dijamin memuaskan hati anda.. Jangan takut, tak puas hati tak paksa beli.. untuk mereka yang memerlukan sahaja.. Terima kasih..
Reply With Quote
  #16  
Old 16-10-2008, 10:16 PM
pipstar pipstar is offline
Active Plus

pipstar's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,173
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wakson View Post
Rasanya satu biz satu tread saje yg admin bagi!!

http://www.carigold.com/portal/forum...ht=zeromax.biz
macam2
Reply With Quote
  #17  
Old 16-10-2008, 10:31 PM
jinchuriki jinchuriki is offline
Active Member

jinchuriki's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,028
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

satu je ke produk dia??
Reply With Quote
  #18  
Old 06-11-2008, 11:16 PM
lima50 lima50 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Zeromax good income

Dear Kawan,

Saya masuk program ini zeromax sampai sekarang tak masalah. sudah 11 bulan. Saya join bulan May 2008. Bayaran pun ok. Kita semua buat satu hati baru boleh berjaya dalam satu program. Apa yang saya tahu dalam program zeromax. Plan dia cukup senang dapat bonus hari-hari ( satu hari boleh dapat max RM1056.00 ). Kita kena taja 2 orang saja, lepas itu kita kena ajar mereka mcm ini saja. Anda cuba jangan lepas program ini. Ramai member tak pandai dalam marketing plan. Pasal itu la mereka failed. Tapi dalam zeromax program sudah bagai cukup bagus marketing Plan. AJL931592

Ramai kawan try mcm2 program boleh jalan, tapi tak lama lepas itu apa jadi semua tidur. Saya pun jadi mcm itu punya program. Tapi saya nampak zeromax bukan mcm program lain. Program ini sekali bayar dan taja 2 member saja. lepas itu akaun you masuk duit saja.

Kalau anda tak percaya saya, Saya boleh show you my income dialy ( Hari-hari masuk duit )

http://i-charge.net/nathan/
Reply With Quote
  #19  
Old 07-11-2008, 01:18 AM
lima50 lima50 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dear members-member

Anda boleh call mereka tanya program marketing plan zeromax

http://i-charge.net/nathan/

Nathan - 016 4717020 ( Penang )
Nori - 012 2828811 ( KL )
Nor Azian 019 4805059 ( Kedah, Jitra )
Mohamad 019 4177800 ( Perlis, Arau )
Malik - 012 4216979 ( Penang, BM )
Ilango 012 4271017 ( Perak, Parit Buntar,Bg. Serai, Nibong Tebal, Juru )
Razali 012 5988810 ( Perak )
Yusnan 019 5234861 ( Alor Setar ,Kedah )
Zul 012 4472683 ( Penang , Kedah )
Suhaimi - 017-4103652 ( Penang , KL )
Munes 016 4303684 ( Penang )
Thina 016 4101346 ( Penang )
Zaidy - 019-4547053 ( Penang , Alor Setar )
Nik Nurani 019-9553727 ( Kelantan )
Hairy 012-5849835 ( Penang / Kelantan )
Latifah 013-4882588 ( Pdg Serai )
Nasir 019-4777676 ( Kulim )
Zahar 012-6220262 ( Kulim )
Sukri 017-2749575 ( T.Malim )
Mokther 017-3681415 ( Kajang , Selangor )
Lan 012-2925344 ( Sentul )
Hazdi 012-9582447 ( Wangsa Maju , Selangor )
Hamlan 019-2430809 ( Cheras , KL )
Azmi 012-9723687 ( Balakong , Selangor )
Hamdi 012-5820670 ( Penang )

http://i-charge.net/nathan/
Reply With Quote
  #20  
Old 08-11-2008, 02:36 AM
lima50 lima50 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sekarang ada banyak produk zeromax. cuma kita guna satu produk iaitu i-charge untuk kereta saja. akan datang untuk motorbike i-power mcm i-charge juga. lagi ada mcm2 produk. Group saya buat side income sebab plan dia cukup senang dan bayaran pun ok. Pasal itu ramai belum tahu lagi. Jom join dengan group kami senang dapat helping dengan mereka. saya pun dah tolong banyak member di penang. saya cerita dulu plan mcm mana bayar. Mereka kata senang saja. semua member taja 2 new member sudah mesti berjaya dapat income tiap-tiap hari. Ada AJL. Sudah 11 bulan jalan program ini dan untung 30 juta dalam 10 bulan syarikat ini. Jangan lepas puleang ini. kami akan tolong anda. jommmmm

http://i-charge.net/nathan/
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump