Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Expert Advisors

Forex Expert Advisors This section discuss EAs and their techniques, how-to, and development of the systems.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,354
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,074
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,231
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 04-09-2008, 12:34 AM
azam575 azam575 is offline
Experienced Trader
Forex System Developer

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (60)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 34,396
Poster Rank: #28
Thanked 694 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
jap nak tukar link ke tempat lain...
a`ah.... tak bleh lah pulok hehehehe
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


hehehe ko jumpa dulu... CARGAS
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 04-09-2008, 12:35 AM
taufic taufic is offline
Legendary Member

taufic's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2008
Posts: 14,612
Poster Rank: #150
Thanked 690 Times
Active Level
Default

Quote:
Aku dah download, dah install dan dah crack athorization...

tapi tak reti nak pakai, sebab nak kena ada feed data pulak.
benda ni macam mt4 predictor kot..
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 04-09-2008, 12:36 AM
edrais edrais is offline
Normal Member

edrais's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 493
Poster Rank: #5814
Thanked 2 Times
Active Level
Default

den dapt donload addon jer, pro ilek
Reply With Quote
  #14  
Old 04-09-2008, 12:36 AM
achok achok is online now
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 11,159
Poster Rank: #236
Thanked 43 Times
Active Level
My Mood:
Default

peliknya benda ni. mcm tkde kaitan dgn MT4
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #15  
Old 04-09-2008, 12:37 AM
gihaz gihaz is offline
Active Member

gihaz's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2008
Location: di alam maya
Posts: 1,467
Poster Rank: #2597
Thanked 70 Times
Active Level
My Mood:
Default

lambat skit laa... tgh upload kat tmpat lain, berat gak file dia..
__________________
Rasulullah SAW bersabda,“Barangsiapa yang menjadikan akhirat sebagai tujuannya, maka Allah akan memberikan kekayaan kepada hatinya, memudahkan urusannya dan dunia (yang hina ini) akan datang kepadanya (dengan sendirinya)... dan barangsiapa yang menjadikan dunia sebagai tujuannya, maka Allah akan memberikan (rasa) fakir kepadanya, mempersulit urusannya dan dunia tidak akan mendatanginya kecuali apa yang sudah ditetapkan baginya.“(HR At-Tarmidzi)
Reply With Quote
  #16  
Old 04-09-2008, 12:39 AM
gOdFeLLa gOdFeLLa is offline
Experienced Trader
Senior Member
InstaForex Official
Introducing Broker

gOdFeLLa's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Jan 2007
Location: InstaForex Official Introducing Broker
Posts: 9,406
Poster Rank: #311
Thanked 395 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
lambat skit laa... tgh upload kat tmpat lain, berat gak file dia..
aku jugak yang sempat sedut semua
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


p/s: dekat title tu salah eja.. Finally, bukan Finnally...
__________________
Quote:

INSTAFOREX IB - WAN AZIHAN

SILA KLIK KAT SINI
Yahoo Messenger: wan_azihan / Skype: wan.azihan / HP: 017-6677-944
Reply With Quote
  #17  
Old 04-09-2008, 12:44 AM
gihaz gihaz is offline
Active Member

gihaz's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2008
Location: di alam maya
Posts: 1,467
Poster Rank: #2597
Thanked 70 Times
Active Level
My Mood:
Default

ok link pertama dah tuka... yg kedua tgh upload..
__________________
Rasulullah SAW bersabda,“Barangsiapa yang menjadikan akhirat sebagai tujuannya, maka Allah akan memberikan kekayaan kepada hatinya, memudahkan urusannya dan dunia (yang hina ini) akan datang kepadanya (dengan sendirinya)... dan barangsiapa yang menjadikan dunia sebagai tujuannya, maka Allah akan memberikan (rasa) fakir kepadanya, mempersulit urusannya dan dunia tidak akan mendatanginya kecuali apa yang sudah ditetapkan baginya.“(HR At-Tarmidzi)
Reply With Quote
  #18  
Old 04-09-2008, 12:54 AM
gihaz gihaz is offline
Active Member

gihaz's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2008
Location: di alam maya
Posts: 1,467
Poster Rank: #2597
Thanked 70 Times
Active Level
My Mood:
Default

ok... Link updated
__________________
Rasulullah SAW bersabda,“Barangsiapa yang menjadikan akhirat sebagai tujuannya, maka Allah akan memberikan kekayaan kepada hatinya, memudahkan urusannya dan dunia (yang hina ini) akan datang kepadanya (dengan sendirinya)... dan barangsiapa yang menjadikan dunia sebagai tujuannya, maka Allah akan memberikan (rasa) fakir kepadanya, mempersulit urusannya dan dunia tidak akan mendatanginya kecuali apa yang sudah ditetapkan baginya.“(HR At-Tarmidzi)
Reply With Quote
  #19  
Old 04-09-2008, 12:59 AM
edrais edrais is offline
Normal Member

edrais's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 493
Poster Rank: #5814
Thanked 2 Times
Active Level
Default

link datafeed, agaknya la.


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #20  
Old 04-09-2008, 01:20 AM
taufic taufic is offline
Legendary Member

taufic's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2008
Posts: 14,612
Poster Rank: #150
Thanked 690 Times
Active Level
Default

mengkaseh.. dalam add on file tu ada gak file2 .ex4 + .tpl
maybe ada relation ngn mt4..
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:07 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE