Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > International MLM companies

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Today
Replies: 0
Views: 133
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,401
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,660
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-04-2007, 02:20 AM
nik_aminju nik_aminju is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 37
Poster Rank: #22728
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 0 Times
Active Level
Default Vemma Nutrition - vemma.com (DSA United States Member)

Code:
Vemma Nutrition a member of DSA United States - Refer here for company membership

Assalamualaikum & salam muhibah

Tentang Syarikat

VeMMA adalah sebuah syarikat yang diuruskan oleh keluarga dan berasaskan nilai keluarga dan ditubuhkan oleh pengasas New Vision. New Vision yang ditubuhkan sejak 10 tahun yang lalu ialah pemimpin dalam industri kesihatan dan mencapai jumlah jualan runcit yang melebihi USD$1 bilion dolar.

New Vision telah menjadi sebuah syarikat yang terkemuka, kukuh dan boleh dipercayai dalam industri pemasaran rangkaian. New Vision beroperasi dari Ibu Pejabat baru seluas 26,000 kaki persegi di Scottsdale, Arizona, Amerika Syarikat. Syarikat ini juga mempunyai sebuah pusat pengedaran yang canggih seluas 25,000 kaki persegi serta sebuah kemudahan perkilangan cecair di Tempe, Arizona. Walau bagaimanpun di dalam industri pemasaran rangkaian (multilevel marketing), kadar syarikat baru yang gagal pada tahun pertama adalah sebanyak 90% dan disusuli lebih 98% dalam tempoh lima tahun, New Vision telah mencapai kejayaan dan keuntungan selama sepuluh tahun. Malah, yang lebih mengagumkan ialah New Vision telah membayar royalti hampir USD$500 juta dolar kepada ahli-ahlinya dan tidak pernah lewat menghantar cek-cek royalti atau menunaikan janjinya kepada para ahli.

Kedua-dua New Vision dan VeMMA dimiliki oleh BK Boreyko dan adik perempuannya, Karen dan Lauren. Ibu bapa mereka, Ben dan Dottie Boreyko ialah pemasar rangkaian yang berjaya. Mereka telah lama terlibat dalam industri ini sejak zaman kanak-kanak mereka. Pada umur 7 tahun, BK bermula membantu ibu bapanya mengendalikan perniagaan Amway mereka. Pada umur 18 tahun beliau menubuhkan perniagaan pengedaran Amway sendiri sehingga peringkat PS Direct. Apabila beliau berumur 30-an , beliau dan keluarganya telah melancarkan pemasaran rangkaian generasi baru yang dinamakan New Vision. New Vision ditubuhkan berasaskan kekuatan dan keberanian ibu mereka yang telah meninggal dunia akibat penyakit kanser, setahun sebelum New Vision ditubuhkan. Misi New Vision agak mudah, iaitu meningkatkan kualiti hidup keluarga dari segi fizikal dan kewangan. Dalam beberapa bulan sahaja, syarikat ini telah mencapai pertumbuhan dan kejayaan yang mengagumkan oleh berkat kepimpinan yang dinamik sehingga disifatkan sebagai “kapal roket” oleh majalah Success Magazine. Tidak lama kemudian, BK dan adiknya Jason telah dihadiahi Anugerah Usahawan Cemerlang di Arizona oleh Ernst and Young atas berbagai-bagai inovasi dan sumbangan syarikat mereka.

BK bersyukur dengan setiap kejayaan dan restu yang dialami dan telah menggunakan sumber peribadi dan syarikat untuk membantu mereka yang kurang bernasib dengan menyumbang lebih daripada USD$2.5 juta dolar kepada berbagai-bagai pertubuhan dan kegiatan amal seperti Habitat for Humanity, Dream Centre, United Way, Yayasan Hutan Hujan dan Yayasan Dottie Boreyko (untuk membantu golongan belia di bandar).

New Vision telah memperkaya hidup beribu-ribu orang di Amerika Syarikat, Kanada, Jepun, Singapura, Malaysia, Filipina, Australia dan New Zealand. Syarikat yang mantap dan dihormati ini memberikan ketenangan hati kepada Ahli Pasukan (pemimpin luar), Pemain Pasukan ( kakitangan Ibu Pejabat) dan Para Pelanggan kerana mereka sedar bahawa masa, tenaga dan sumber yang dilabur oleh mereka di dalam New Vision pada hari ini akan mendatangkan ganjaran kepada mereka pada hari esok.

VeMMA ialah hasil usaha dan pengalaman yang dilaburkan dalam bidang pemasaran rangkaian selama 10 tahun untuk mencipta peluang yang sempurna bagi 10 tahun yang akan datang serta masa depan selepas itu! Ini ialah peluang anda untuk mencapai hidup kaya dan bahagia yang akan memberi anda kebebasan dan keselesaan yang kita semua harap-harapkan dengan sokongan kukuh yang diberi oleh sebuah syarikat gergasi yang sungguh berjaya di dalam industri pemasaran rangkaian.

sila layari :

Website rasmi
www.vemma.com


Website ahli-ahli yang mencari downline melalui autodownline system
www.vemmabuilder.com
www.myvemma.com

Last edited by VAMP; 15-09-2015 at 04:30 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 25-04-2007, 03:21 AM
mugo123 mugo123 is offline
Junior

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2007
Posts: 53
Poster Rank: #19807
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

molek benar tu... kawe ata doh sms.
Reply With Quote
  #3  
Old 25-04-2007, 03:29 AM
matgori matgori is offline
Active Plus

matgori's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2007
Location: Tak Kenal Maka Tak Cinta, Peaceeee!!!
Posts: 3,928
Poster Rank: #1079
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 9
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 9 Times
Active Level
My Mood:
Default

Reply With Quote
  #4  
Old 25-04-2007, 05:42 AM
viper21my viper21my is offline
Super Active

viper21my's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2006
Location: ViPeRjAyA
Posts: 7,327
Poster Rank: #527
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 42
Thanks (Received): 27
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 27 Times
Active Level
My Mood:
Default

korang upanyer yang rajin buat program cenggini.... korang la yang cepat kaya,,, downline,,, hancur
__________________
Manfaat Untuk Anda dan Keluarga Muamalah To Muslim
Reply With Quote
  #5  
Old 27-04-2007, 02:12 PM
tong_gas tong_gas is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 13
Poster Rank: #32962
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 0 Times
Active Level
Default

try http://www.vemmabuilder.com/313600105
Reply With Quote
  #6  
Old 27-04-2007, 02:38 PM
VAMP VAMP is offline
Super Moderator

VAMP's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 9,723
Poster Rank: #362
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 14
Thanks (Received): 43
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 43 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nik_aminju View Post


" Peluang Menjadi PIONEER Saya Buka Untuk Anda. Jgn Mengeluh Susah Nak Berjaya Kerana Lambat Dapat Peluang. Keputusan Sekarang Terletak Di Tangan Anda. Rezeki Ini Tak Akan Datang Bergolek 2 Kali Dalam Hidup Kita
so.. kalu join bende ne.. rezeki buleh datang bergolek ke..
Reply With Quote
  #7  
Old 27-04-2007, 02:58 PM
KrisSMerah KrisSMerah is offline
Super Active

KrisSMerah's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2006
Location: Pantai Dalam, KL
Posts: 8,043
Poster Rank: #464
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 54
Thanks (Received): 18
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

mari mari mari. $20k bole dapat dlm masa 4 bulan. sila sila
__________________
CG $upporter
Reply With Quote
  #8  
Old 27-04-2007, 03:08 PM
goldtrader goldtrader is offline
Super Active

goldtrader's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam
Posts: 6,929
Poster Rank: #570
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 10
Thanks (Received): 49
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

wow!! ana dapat 20 k .. kayo laa ana
Reply With Quote
  #9  
Old 27-04-2007, 03:24 PM
ripzer ripzer is offline
Active Member

ripzer's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2006
Location: Jan 2006
Posts: 2,200
Poster Rank: #1999
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

20k usd = rm 70k ... baik CEO CEO kat msia ni benti keje pastu buat MLM jek. hahahha. oh cop2.. kalau semue berenti keje,camne nak bagi duit join MLM ?? hahahaah

title half gempak. 20k seminggu..tapi belum dilancarkan. wow. teruja. sape akan dapat 20k tu? mesti leader sorang jek dpt
__________________
get rich or die tryin'
Reply With Quote
  #10  
Old 27-04-2007, 03:28 PM
KrisSMerah KrisSMerah is offline
Super Active

KrisSMerah's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2006
Location: Pantai Dalam, KL
Posts: 8,043
Poster Rank: #464
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 54
Thanks (Received): 18
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ripzer View Post
20k usd = rm 70k ... baik CEO CEO kat msia ni benti keje pastu buat MLM jek. hahahha. oh cop2.. kalau semue berenti keje,camne nak bagi duit join MLM ?? hahahaah

title half gempak. 20k seminggu..tapi belum dilancarkan. wow. teruja. sape akan dapat 20k tu? mesti leader sorang jek dpt
tau takpe. petang gini makan pengat. sendiri mau ingat
__________________
CG $upporter
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
vemma, vemmabuilder

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:08 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you