Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > International MLM companies

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,061
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,684
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,638
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-04-2007, 02:20 AM
nik_aminju nik_aminju is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 37
Poster Rank: #21456
Thanked 0 Times
Active Level
Default Vemma Builder - vemmabuilder.com

Assalamualaikum & salam muhibah

Tentang Syarikat

VeMMA adalah sebuah syarikat yang diuruskan oleh keluarga dan berasaskan nilai keluarga dan ditubuhkan oleh pengasas New Vision. New Vision yang ditubuhkan sejak 10 tahun yang lalu ialah pemimpin dalam industri kesihatan dan mencapai jumlah jualan runcit yang melebihi USD$1 bilion dolar.

New Vision telah menjadi sebuah syarikat yang terkemuka, kukuh dan boleh dipercayai dalam industri pemasaran rangkaian. New Vision beroperasi dari Ibu Pejabat baru seluas 26,000 kaki persegi di Scottsdale, Arizona, Amerika Syarikat. Syarikat ini juga mempunyai sebuah pusat pengedaran yang canggih seluas 25,000 kaki persegi serta sebuah kemudahan perkilangan cecair di Tempe, Arizona. Walau bagaimanpun di dalam industri pemasaran rangkaian (multilevel marketing), kadar syarikat baru yang gagal pada tahun pertama adalah sebanyak 90% dan disusuli lebih 98% dalam tempoh lima tahun, New Vision telah mencapai kejayaan dan keuntungan selama sepuluh tahun. Malah, yang lebih mengagumkan ialah New Vision telah membayar royalti hampir USD$500 juta dolar kepada ahli-ahlinya dan tidak pernah lewat menghantar cek-cek royalti atau menunaikan janjinya kepada para ahli.

Kedua-dua New Vision dan VeMMA dimiliki oleh BK Boreyko dan adik perempuannya, Karen dan Lauren. Ibu bapa mereka, Ben dan Dottie Boreyko ialah pemasar rangkaian yang berjaya. Mereka telah lama terlibat dalam industri ini sejak zaman kanak-kanak mereka. Pada umur 7 tahun, BK bermula membantu ibu bapanya mengendalikan perniagaan Amway mereka. Pada umur 18 tahun beliau menubuhkan perniagaan pengedaran Amway sendiri sehingga peringkat PS Direct. Apabila beliau berumur 30-an , beliau dan keluarganya telah melancarkan pemasaran rangkaian generasi baru yang dinamakan New Vision. New Vision ditubuhkan berasaskan kekuatan dan keberanian ibu mereka yang telah meninggal dunia akibat penyakit kanser, setahun sebelum New Vision ditubuhkan. Misi New Vision agak mudah, iaitu meningkatkan kualiti hidup keluarga dari segi fizikal dan kewangan. Dalam beberapa bulan sahaja, syarikat ini telah mencapai pertumbuhan dan kejayaan yang mengagumkan oleh berkat kepimpinan yang dinamik sehingga disifatkan sebagai “kapal roket” oleh majalah Success Magazine. Tidak lama kemudian, BK dan adiknya Jason telah dihadiahi Anugerah Usahawan Cemerlang di Arizona oleh Ernst and Young atas berbagai-bagai inovasi dan sumbangan syarikat mereka.

BK bersyukur dengan setiap kejayaan dan restu yang dialami dan telah menggunakan sumber peribadi dan syarikat untuk membantu mereka yang kurang bernasib dengan menyumbang lebih daripada USD$2.5 juta dolar kepada berbagai-bagai pertubuhan dan kegiatan amal seperti Habitat for Humanity, Dream Centre, United Way, Yayasan Hutan Hujan dan Yayasan Dottie Boreyko (untuk membantu golongan belia di bandar).

New Vision telah memperkaya hidup beribu-ribu orang di Amerika Syarikat, Kanada, Jepun, Singapura, Malaysia, Filipina, Australia dan New Zealand. Syarikat yang mantap dan dihormati ini memberikan ketenangan hati kepada Ahli Pasukan (pemimpin luar), Pemain Pasukan ( kakitangan Ibu Pejabat) dan Para Pelanggan kerana mereka sedar bahawa masa, tenaga dan sumber yang dilabur oleh mereka di dalam New Vision pada hari ini akan mendatangkan ganjaran kepada mereka pada hari esok.

VeMMA ialah hasil usaha dan pengalaman yang dilaburkan dalam bidang pemasaran rangkaian selama 10 tahun untuk mencipta peluang yang sempurna bagi 10 tahun yang akan datang serta masa depan selepas itu! Ini ialah peluang anda untuk mencapai hidup kaya dan bahagia yang akan memberi anda kebebasan dan keselesaan yang kita semua harap-harapkan dengan sokongan kukuh yang diberi oleh sebuah syarikat gergasi yang sungguh berjaya di dalam industri pemasaran rangkaian.

sila layari :

Website rasmi
www.vemma.com


Website ahli-ahli yang mencari downline melalui autodownline system
www.vemmabuilder.com
www.myvemma.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 25-04-2007, 03:21 AM
mugo123 mugo123 is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2007
Posts: 52
Poster Rank: #18919
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

molek benar tu... kawe ata doh sms.
Reply With Quote
  #3  
Old 25-04-2007, 03:29 AM
matgori matgori is offline
Super Active Member

matgori's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2007
Location: Tak Kenal Maka Tak Cinta, Peaceeee!!!
Posts: 3,902
Poster Rank: #980
Thanked 9 Times
Active Level
My Mood:
Default

Reply With Quote
  #4  
Old 25-04-2007, 05:42 AM
viper21my viper21my is online now
Well-Known
Member

viper21my's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2006
Location: ViPeRjAyA
Posts: 6,845
Poster Rank: #514
Thanked 27 Times
Active Level
My Mood:
Default

korang upanyer yang rajin buat program cenggini.... korang la yang cepat kaya,,, downline,,, hancur
__________________
Manfaat Untuk Anda dan Keluarga Muamalah To Muslim
Reply With Quote
  #5  
Old 27-04-2007, 02:12 PM
tong_gas tong_gas is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 13
Poster Rank: #31083
Thanked 0 Times
Active Level
Default

try http://www.vemmabuilder.com/313600105
Reply With Quote
  #6  
Old 27-04-2007, 02:38 PM
VAMP VAMP is offline
Super Moderator

VAMP's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 9,297
Poster Rank: #320
Thanked 43 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nik_aminju View Post


" Peluang Menjadi PIONEER Saya Buka Untuk Anda. Jgn Mengeluh Susah Nak Berjaya Kerana Lambat Dapat Peluang. Keputusan Sekarang Terletak Di Tangan Anda. Rezeki Ini Tak Akan Datang Bergolek 2 Kali Dalam Hidup Kita
so.. kalu join bende ne.. rezeki buleh datang bergolek ke..
__________________
| Contact Us || Forum Rules |
Reply With Quote
  #7  
Old 27-04-2007, 02:58 PM
KrisSMerah KrisSMerah is offline
Well-Known
Member

KrisSMerah's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2006
Location: Pantai Dalam, KL
Posts: 8,021
Poster Rank: #397
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

mari mari mari. $20k bole dapat dlm masa 4 bulan. sila sila
__________________
CG $upporter
Reply With Quote
  #8  
Old 27-04-2007, 03:08 PM
goldtrader goldtrader is offline
Well-Known
Member

goldtrader's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam
Posts: 6,923
Poster Rank: #505
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

wow!! ana dapat 20 k .. kayo laa ana
Reply With Quote
  #9  
Old 27-04-2007, 03:24 PM
ripzer ripzer is offline
Active Member

ripzer's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2006
Location: Jan 2006
Posts: 2,200
Poster Rank: #1819
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

20k usd = rm 70k ... baik CEO CEO kat msia ni benti keje pastu buat MLM jek. hahahha. oh cop2.. kalau semue berenti keje,camne nak bagi duit join MLM ?? hahahaah

title half gempak. 20k seminggu..tapi belum dilancarkan. wow. teruja. sape akan dapat 20k tu? mesti leader sorang jek dpt
__________________
get rich or die tryin'
Reply With Quote
  #10  
Old 27-04-2007, 03:28 PM
KrisSMerah KrisSMerah is offline
Well-Known
Member

KrisSMerah's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2006
Location: Pantai Dalam, KL
Posts: 8,021
Poster Rank: #397
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ripzer View Post
20k usd = rm 70k ... baik CEO CEO kat msia ni benti keje pastu buat MLM jek. hahahha. oh cop2.. kalau semue berenti keje,camne nak bagi duit join MLM ?? hahahaah

title half gempak. 20k seminggu..tapi belum dilancarkan. wow. teruja. sape akan dapat 20k tu? mesti leader sorang jek dpt
tau takpe. petang gini makan pengat. sendiri mau ingat
__________________
CG $upporter
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
vemma, vemmabuilder

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:50 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE