Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,287
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,021
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,170
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-08-2008, 02:19 AM
wiferanggi wiferanggi is offline
Active Member

wiferanggi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 509
Poster Rank: #5718
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default Servis Bukak Gmail Account banyak2

Mesti korang akan tanya.aperrdaa nak bukak account Gmail pun pakai servis ke.

Ok aku terangkan ape tujuan bukak account email banyak:

1.Submit to directory link website
2.Submit to Craiglist
3.Submit to link exchange for backlink

Tujuan Utama Search Engine Optimization and backlink

20 Gmail Account : RM15 (boleh siap 1 hari)
40 Gmail Account : RM30 (boleh siap 1 hari setengah)
60 Gmail Account : RM50 (boleh siap 2 hari)
80 Gmail Account : RM60 (boleh siap 2 hari setengah)
90 Gmail Account : RM70 (boleh siap 3 hari)
100 Gmail Account : RM80 (boleh siap 3 hari setengah)


Nak buat lebih banyak pun ade gak..

Semua Gmail Account akan dicreate secara manual dan random account name.dan fully verified.

Order akan berasaskan first come first serve.maksudnya jika hari Isnin ada orang nak dalam 20 email,aku akan buat org itu dulu, kemudian org seterusnya.

tetapi jika servis 100 email, aku perlukan 3 hari so hari ke-4 baru aku ambil next job.Sebab bende ni manual and verified,aku kene buat berhati-hati n tidak diblock.

Boleh email ke moff17[at]gmail.com untuk tanya lebih lanjut.Payment adalah CIMB transfer

Payment: 50% deposit and 50% after completion.
Kalau korang tipu: aku tiada masalah.aku report je kat google senarai email yang korang dapat tu.
Kalau aku tipu:Buat pelah aku nak menipu.buat buruk repo aku kat malaysia je. search google cari moff17 beribu-ribu search ade

Last edited by wiferanggi; 21-08-2008 at 02:23 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 21-08-2008, 02:22 AM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 26,754
Poster Rank: #46
Thanked 111 Times
Active Level
My Mood:
Default

camni pun ade ye... tak tau lak den..
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 21-08-2008, 02:23 AM
wiferanggi wiferanggi is offline
Active Member

wiferanggi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 509
Poster Rank: #5718
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

ni taktik blackhat
Reply With Quote
  #4  
Old 21-08-2008, 02:30 AM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 26,754
Poster Rank: #46
Thanked 111 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wiferanggi View Post
ni taktik blackhat
taktik pe ni.den sebotulnyo tak pnah denga pun.redhat tu pnah la
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 21-08-2008, 12:00 PM
wiferanggi wiferanggi is offline
Active Member

wiferanggi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 509
Poster Rank: #5718
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

hehehe banyakkan lagi membaca bro.Redhat ialah OS
Reply With Quote
  #6  
Old 21-08-2008, 12:09 PM
fdhm2u fdhm2u is offline
Active Member

fdhm2u's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2007
Location: Kelana Jaya - Loke Yew - Damansara Intan
Posts: 2,037
Poster Rank: #1939
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

redhat os, blackhat tu apa? aku pun tak tau laa..
__________________
"When wealth is lost, nothing is lost;
when health is lost, something is lost;
when character is lost, all is lost"
Reply With Quote
  #7  
Old 21-08-2008, 12:17 PM
sedanfx sedanfx is offline
InstaForex Official
Introducing Broker

sedanfx's Avatar

 
Trader Rating: (27)
Join Date: May 2007
Location: buylibertyreserve.my
Posts: 6,189
Poster Rank: #585
Blog Entries: 1
Thanked 194 Times
Active Level
My Mood:
Default

Ape Kejadah Ni Buko Emel Byk2?
Reply With Quote
  #8  
Old 22-08-2008, 12:42 AM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 26,754
Poster Rank: #46
Thanked 111 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wiferanggi View Post
hehehe banyakkan lagi membaca bro.Redhat ialah OS
ha tengok. ramai gak yang tahu black hat tu ape. redhat mmgla aku tau OS sebb tu aku kate pnah denga
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 22-08-2008, 02:55 PM
wiferanggi wiferanggi is offline
Active Member

wiferanggi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 509
Poster Rank: #5718
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

blackhat ialah satu tektik untuk menaikkan SEO website anda secara jalan belakang.

Ada berjuta-juta, billion website kat dalam internet. macam mana kita nak pastikan website kita berada di page pertama dalam search engine.

sekiranya anda buat website yang mengatakan tentang "chicken rice"

macam mana nak bg website anda berada dalam page pertama search engine tersebut? selain taktik whitehat iaitu jalan sebenar. taktik blackhat ni pun digunakan oleh Hotmail dan Yahoo.

tak percaya?

cuba tgk bila guna email hotmail atau yahoo mesti diorg tulis "Click here to open your email account" jadi secara tidak langsung meninggkatkan trafik mereka.ini merupakan satu taktik blackhat.

ada banyak lagi caranya..tetapi dengan bukak Akaun Email banyak2 anda akan backlink kan website anda dalam email.
Reply With Quote
  #10  
Old 22-08-2008, 03:01 PM
tengkubasri tengkubasri is offline
Well-Known
Member

tengkubasri's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2008
Location: jobsmalaysia.gov.my
Posts: 9,280
Poster Rank: #317
Blog Entries: 1
Thanked 5 Times
Active Level
Default

owh... ok.... baru paham nape nk buka banyak2...
__________________
Kempen JOM! Sokong Perniagaan Muslim & Bumiputera

LATEST IMAGE: SELAMAT MENYAMBUT HARI LEBARAN 2009 & MASJID BESI
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:19 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE