Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 18-08-2008, 09:32 PM
akuz07 akuz07 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 214
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default List Loan utk Swasta

Akum sumer....aku bukak thread ni bukan nak offer loan,cuma nak mintak korang,ejen2x kat sini sama-sama tolong senaraikan loan untuk swasta yang blaclisted.....setakat ni aku buat loan koperasi jer utk staff kerajaan,tapi banyak sangat aku jumpa client yg swasta blacklisted.....kadang2x yg kena blaclisted tu pon bukan sebab dia,ada yg sebab jadi penjamin la,umah tak siap la....kesian,aku nak tolong jer....

so,sape2x yg leh adjust loan swasta kat sini leh reply post aku ni atau pun PM aku....kalo aku tak sempat,aku pass jer customer aku kat korang

thankss.....
Reply With Quote
Paid Advertisement
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold